Oyy pembem pembiş teyzesi yesin minooçç senin kociş net hissetti bence gece sayıkladın mı naptın

Çok şükür sağlıkla kavuşun. Yani 10. Gün yumurtladım ertesi gün silikleşmeye başladı ama tamamen gitmedi … yoka yakın olur ya hani.

Kızlar sanırım deliriyorum işimiz fallara kaldı misali mi.. hamile birini ve anne çocuğu sadece ben mi görüyorum anlayan yok mu

Eklentiler

• image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 46
Eşim nöbetçiydi sabah geldi kız ama o yüz ifademden bence çözmeye çalışıyor olabilir çünkü gülesim geliyor onunla konuşurken
Hele öyle de sen sinyalleri veriyorsun gözlerinin içi parlıyordur güzel düşün güzel olsun uzan dinlen daha önce düşüğünün olduğunu aklına getirme ama yine de kendini herşeyden sakın kuzum D dahacokerken seni gidi seni kanlar felan verilmiş hahaha ne Güldüm ya aniden oldu diyişine inşallah güzel artar kuzu daha önce düşük çıkmıştı artış umut vadediyor kuzu sen şey dedin ya daha önce kimyasal geçirmediysen 0.0 olmazmış vs diye orayı anlamadım bende kimyasal geçirdim de ondan 0.0 mı acaba 2 aydır ay kafam karıştı gerçi olsa çıkardı regl gelse de hsg çekilsem randevu bulup ya sabahtan beri çılgınlar gibi temizlik yapıyorum yarına misafirim var da

Çok şükür sağlıkla kavuşun. Yani 10. Gün yumurtladım ertesi gün silikleşmeye başladı ama tamamen gitmedi … yoka yakın olur ya hani.
Benimde öyle ilerlemişti inşallah sizde de vardır teşekkür ederim
bunları motorun üstünde okumam peki ama eşime kullandırıyorum

Eklentiler

• IMG_3002.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 40
Benimde öyle ilerlemişti inşallah sizde de vardır teşekkür ederim

bunları motorun üstünde okumam peki ama eşime kullandırıyorum
Canım ilk haftalarda motora binmeni de pek önermiyorum ben sen kullan ya da kullanma farketmez. Bende ilk gebeliğimde ilk haftalarda motora bindim bi kaç kez ama kanamalarım başlayınca korktum bi daha binmedim sonuçta binip inerken kendini zorluyorsun ya o sakıncalı olabilir

Hic belirtin var mi suan canim?? Akinti falan herhangi biseyy? 13 dpodayim hala test yapmadim yarin sabah patlatayim artik bi tane diyorum bende

Kolay gelsin cano

Aynen fıtı fıtı hatta bende de aynı hiss var benimde sanki nebilim böyle adet biter bitmez yumurtllama derken erkenden bile döllenme olmuş olabilir

Ben daha önce kimyasal geçirmedim onu bana sormadın galiba karıstırıyor da olabilirsinn inşAllah kimyasalla alakalı değildir hcg de en kısa zamanda artış gösterir arkadaşımm aminn inşAllah güzelce kolaylıkla artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…