Oyy pembem pembiş teyzesi yesin minooççBence umudun olsunhaber ver Bizede hemennnn
D dahacokerken
Civcivimmm kız yine ağladım sayılmaz mı
Bu arada kızlar eşim yine hissetti bence bugün gözüme çok tatlı geliyorsun dedi ve göbeğimi sevdi bende dedim ki oluşsun diye mi yapıyorsun var reglime haber veririm ben sana dedim
Eşim nöbetçiydi sabah geldi kızOyy pembem pembiş teyzesi yesin minooççsenin kociş net hissetti bence gece sayıkladın mı naptın
Çok şükür sağlıkla kavuşun. Yani 10. Gün yumurtladım ertesi gün silikleşmeye başladı ama tamamen gitmedi … yoka yakın olur ya hani.O günden beri derken orayı anlayamadım ama freely yalancı verebiliyor çok güvenmemek lazım. Ovi testiyle bu ay bende takip ettim hep koyu çıktı pike yakın.. güzl haberler aldım inşallah sizde alırsınız
Hele öyle de sen sinyalleri veriyorsun gözlerinin içi parlıyordurEşim nöbetçiydi sabah geldi kızama o yüz ifademden bence çözmeye çalışıyor olabilir çünkü gülesim geliyor onunla konuşurken
inşallah inşallahBu ay yumurtlama ve çatlama sürecim çok sancılı geçti nedense bu iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum aslında umarım bebişim yerleşiyordur
kesinlikleHakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Gebe kalırsanız bizi haberdar edin ama
Benimde öyle ilerlemişti inşallah sizde de vardırÇok şükür sağlıkla kavuşun. Yani 10. Gün yumurtladım ertesi gün silikleşmeye başladı ama tamamen gitmedi … yoka yakın olur ya hani.
bunları motorun üstünde okumam peki ama eşime kullandırıyorumHele öyle de sen sinyalleri veriyorsun gözlerinin içi parlıyordurgüzel düşün güzel olsun uzan dinlen daha önce düşüğünün olduğunu aklına getirme ama yine de kendini herşeyden sakın kuzum D dahacokerken seni gidi seni kanlar felan verilmiş hahaha ne Güldüm ya aniden oldu diyişine inşallah güzel artar kuzu daha önce düşük çıkmıştı artış umut vadediyor kuzu sen şey dedin ya daha önce kimyasal geçirmediysen 0.0 olmazmış vs diye orayı anlamadım bende kimyasal geçirdim de ondan 0.0 mı acaba 2 aydır ay kafam karıştı gerçi olsa çıkardı regl gelse de hsg çekilsem randevu bulup ya sabahtan beri çılgınlar gibi temizlik yapıyorum yarına misafirim var da
"Anne kadında bir değişiklikler var" der gibi bakıyorBunu yazdım bidaha olmasın gizli saklıbak ben kocama demedim size söyledim
Kızlar kedimin bakışına bakın ahahahahhaah
marmelad01
Canım ilk haftalarda motora binmeni de pek önermiyorum ben sen kullan ya da kullanma farketmez. Bende ilk gebeliğimde ilk haftalarda motora bindim bi kaç kez ama kanamalarım başlayınca korktum bi daha binmedim sonuçta binip inerken kendini zorluyorsun ya o sakıncalı olabilirBenimde öyle ilerlemişti inşallah sizde de vardırteşekkür ederim
bunları motorun üstünde okumam peki ama eşime kullandırıyorum
tebrik ederimKızlar benim sonuç çıktıinş bu defa sağlıklı ilerler.
Ay daha 11 gün var nasıl geçicek zaman bilmiyorum şu bekleme süreci çok sinir bozucu yainşallah inşallah
Kız benim eşimde ailesi de kara kaş kara göz esmer tenben bazen diyorum neden evlendim ki renkli gözün yok diye Tek istediğim şuan sağlıklı kolaylıkla olsun da gerisi önemli değil. Aklıma saçma sapan şeyler geliyor belirti açısından ağrısız sızısız diye düşünmemeye çalışıyorum belki de ikinci diye bu kadar sessiz oldu her şey geçen dalga geçiyordum fıtı fıtı koşmuş kız benimki My_Moonlight06
Kolay gelsin canoHele öyle de sen sinyalleri veriyorsun gözlerinin içi parlıyordurgüzel düşün güzel olsun uzan dinlen daha önce düşüğünün olduğunu aklına getirme ama yine de kendini herşeyden sakın kuzum D dahacokerken seni gidi seni kanlar felan verilmiş hahaha ne Güldüm ya aniden oldu diyişine inşallah güzel artar kuzu daha önce düşük çıkmıştı artış umut vadediyor kuzu sen şey dedin ya daha önce kimyasal geçirmediysen 0.0 olmazmış vs diye orayı anlamadım bende kimyasal geçirdim de ondan 0.0 mı acaba 2 aydır ay kafam karıştı gerçi olsa çıkardı regl gelse de hsg çekilsem randevu bulup ya sabahtan beri çılgınlar gibi temizlik yapıyorum yarına misafirim var da
Yap artık çatladıkHic belirtin var mi suan canim?? Akinti falan herhangi biseyy? 13 dpodayim hala test yapmadim yarin sabah patlatayim artik bi tane diyorum bende
Aynen fıtı fıtı hatta bende de aynı hiss var benimde sanki nebilim böyle adet biter bitmez yumurtllama derken erkenden bile döllenme olmuş olabilirKız benim eşimde ailesi de kara kaş kara göz esmer tenben bazen diyorum neden evlendim ki renkli gözün yok diye Tek istediğim şuan sağlıklı kolaylıkla olsun da gerisi önemli değil. Aklıma saçma sapan şeyler geliyor belirti açısından ağrısız sızısız diye düşünmemeye çalışıyorum belki de ikinci diye bu kadar sessiz oldu her şey geçen dalga geçiyordum fıtı fıtı koşmuş kız benimki My_Moonlight06
düşünmeyerek kafanı başka şeylerle meşgul etmen lazım canımAy daha 11 gün var nasıl geçicek zaman bilmiyorum şu bekleme süreci çok sinir bozucu ya
Yap artık çatladık
Ben daha önce kimyasal geçirmedim onu bana sormadın galiba karıstırıyor da olabilirsinn inşAllah kimyasalla alakalı değildir hcg de en kısa zamanda artış gösterir arkadaşımmHele öyle de sen sinyalleri veriyorsun gözlerinin içi parlıyordurgüzel düşün güzel olsun uzan dinlen daha önce düşüğünün olduğunu aklına getirme ama yine de kendini herşeyden sakın kuzum D dahacokerken seni gidi seni kanlar felan verilmiş hahaha ne Güldüm ya aniden oldu diyişine inşallah güzel artar kuzu daha önce düşük çıkmıştı artış umut vadediyor kuzu sen şey dedin ya daha önce kimyasal geçirmediysen 0.0 olmazmış vs diye orayı anlamadım bende kimyasal geçirdim de ondan 0.0 mı acaba 2 aydır ay kafam karıştı gerçi olsa çıkardı regl gelse de hsg çekilsem randevu bulup ya sabahtan beri çılgınlar gibi temizlik yapıyorum yarına misafirim var da
Ayyy senin o leke yerleşme beTamam sabah yapiyorumiki gun once leke geldi demistim suan kesildi yarin sabaha kadar tekrar gelmezse ilk idrarla yapicamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?