Evet olmazsa bir daha ki ay onu denerim artık ne kadar okumak lazımSenin ilk çocuğun degilmi sonucta aynen
Yukarılara bahara anlatmıştım kuzum ayrintiliEvet olmazsa bir daha ki ay onu denerim artık ne kadar okumak lazım
BuldumÖnce bebeğe canı gönülden isteyip niyet ediyosun 2 rekat şükür namazı kiliyosun sonra canı gönülden dua ediyosun sonra 7 gün boyunca hiç ara vermiyceksin ama Yusuf süresinin ilk 3 ayetini okuyacaksın okurken hatta elini karnına koy ben onu okurken hamile kalmışım hamile kalincada yine sürekli okudum iyi huylu olur derler gerçekten de öyle oluyo arkadaşım 2 sene istedi olmadı oda okudu o ay hamile kaldı inşallah sanada şifa olur yer gök duayla
Aşkım ben kaset testte 2 gün kala öğrendimMerhaba arkadaşlar dün regl günüydü fakat olmadı dayanmadım gebelik testi aldım erken gebelik ikisi de koyu olacak şekilde pozitif awox marka eczacı hanım bile hadi hayırlı olsun dedinormal testi denedim o henüz negatif onlar regl gecikmesinden 1 hafta sonra ancak pozitif gösterir demişti
fotosunu atar mısın bakalımMerhaba arkadaşlar dün regl günüydü fakat olmadı dayanmadım gebelik testi aldım erken gebelik ikisi de koyu olacak şekilde pozitif awox marka eczacı hanım bile hadi hayırlı olsun dedinormal testi denedim o henüz negatif onlar regl gecikmesinden 1 hafta sonra ancak pozitif gösterir demişti
Şu an çalışıyorum testler evde kaldıfotosunu atar mısın bakalım
Anladım ben akşam yaptım belki sabah aç karna yapsam belki çıkardı. Neyse cumartesi ilk doğumumu yaptıran doktorumu aradım gideceğim kan değerlerine bakarız dediAşkım ben kaset testte 2 gün kala öğrendim
Bence de en iyisi kan ama anladım ki keşke öğrenmek için acele etmesek insan daha çok stres oluyor değer artacak mı diye ya, inşallah bebişin seninleyiz güzel haberlerini bekliyorumAnladım ben akşam yaptım belki sabah aç karna yapsam belki çıkardı. Neyse cumartesi ilk doğumumu yaptıran doktorumu aradım gideceğim kan değerlerine bakarız dedi
Evet insan sabırsızlanıyor regl olacağımı beklerken tuhaf tuhaf belirtiler yaşadığımdan dayanamadım yaptım. Sürpriz oldu benim için çünkü kullandığım adet takviminde yumurtlamanın iki gün öncesi birliktelik oldu başka hiç olmadı.Bence de en iyisi kan ama anladım ki keşke öğrenmek için acele etmesek insan daha çok stres oluyor değer artacak mı diye ya, inşallah bebişin seninleyiz güzel haberlerini bekliyorum
Tutmuş demek kiEvet insan sabırsızlanıyor regl olacağımı beklerken tuhaf tuhaf belirtiler yaşadığımdan dayanamadım yaptım. Sürpriz oldu benim için çünkü kullandığım adet takviminde yumurtlamanın iki gün öncesi birliktelik oldu başka hiç olmadı.
6da çıkma canim benim bugün birden siliklesti günü saydım ona rağmen 13.gunu 9dan sonra cikiyo bazilarindaKızlar gunaydin dpo 6 da gebelik cikarmiben valla çok sabırsızım gölge var gibi geldi ama
Sen naptin balim gittinmi acile yada leke devam ettimjBence de en iyisi kan ama anladım ki keşke öğrenmek için acele etmesek insan daha çok stres oluyor değer artacak mı diye ya, inşallah bebişin seninleyiz güzel haberlerini bekliyorum
Hayır etmedi canım gittim beta verdim geldimSen naptin balim gittinmi acile yada leke devam ettimj
Ohh çok sevindim canım kaç olmusHayır etmedi canım gittim beta verdim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?