Ah canım keske doktoru dinleseymişsinVe doktor sadece lavaboya gidip geliceksin demişti
Ben dinliyordum ama sadece benAh canım keske doktoru dinleseymişsin
Sen yine iyi ben sadece kendi evimi temizlediğim için laf işittim neymiş her sabah onun da evini temizleyecekmişimAynen öyle ben uzakta yaşıyorum senede 2 kere gidiyorum geldiğim günün sabahına süpürgeyi getirir hemen temizlik yapayım diye
Allahtan uzaktayım yoksa inan aynısını yaşardımSen yine iyi ben sadece kendi evimi temizlediğim için laf işittim neymiş her sabah onun da evini temizleyecekmişim
Ben 5+2 de keseyi gördüm vajinal ultrason ile kuşumHaftaya 5+5 falan oluyor sat a göre bir bakacağım ya dayanamıycam
Valla bana da yaşatacaklardı mesafe koydum diğer büyük gelini işini görüyor hani desem eli ayağı tutmuyor o kadar da insafsız değilim ama benden sağlam çevikAllahtan uzaktayım yoksa inan aynısını yaşardım
Ben hamile değilimBenden size tavsiye doktor ne derse uygulayın hiç kimseyi dinlemeyin şahsen ben dinledim kaynanayı sonunda hüsran yaşadım
Valla en iyisValla bana da yaşatacaklardı mesafe koydum diğer büyük gelini işini görüyor hani desem eli ayağı tutmuyor o kadar da insafsız değilim ama benden sağlam çevik
Ev hanımı mıydın canım ? Şimdi herkes çalışıyor neredeyse o kadar ezemiyorlar iyi de oluyor çok şükür kimseye minnet etmiyorum hiç bir şeyime de karıştırmıyorum sıkıyorsa karışsınlarO yüzden mesafe koydum rahatım artık kimseye hizmet etmek zorunda değilim biz gelinleri çoğu zaman gelin olarak değil hizmetçi olarak görüyorlar
Evet ev hanımıyım yeni evliyim 1 yılımı yeni doldurdum okumakta istemedim çok şükür eşim gayet iyi kazanıyor ve yine eşim beni kimseye ezdirmiyorEv hanımı mıydın canım ? Şimdi herkes çalışıyor neredeyse o kadar ezemiyorlar iyi de oluyor çok şükür kimseye minnet etmiyorum hiç bir şeyime de karıştırmıyorum sıkıyorsa karışsınlar
Yani bende çalışmak istiyorum bazen ama eşim baban evinde çalışmadın ben seni çalıştırmam dedi öyle konu kapandıEv hanımı mıydın canım ? Şimdi herkes çalışıyor neredeyse o kadar ezemiyorlar iyi de oluyor çok şükür kimseye minnet etmiyorum hiç bir şeyime de karıştırmıyorum sıkıyorsa karışsınlar
Tabiki herkes okumak zorunda değil demek istediğim çekiniyorlar artık bu durumdan. Sen zaten yaşayacağını yaşamışsın tepkini koymuşsun keşke hiç yaşamasaydın bu durumuEvet ev hanımıyım yeni evliyim 1 yılımı yeni doldurdum okumakta istemedim çok şükür eşim gayet iyi kazanıyor ve yine eşim beni kimseye ezdirmiyor
Malesef anne baba da uzakta oldu mu istedikleri gibi davranabiliceklerini sanıyorlarTabiki herkes okumak zorunda değil demek istediğim çekiniyorlar artık bu durumdan. Sen zaten yaşayacağını yaşamışsın tepkini koymuşsun keşke hiç yaşamasaydın bu durumu
Eşin destekse iyi birisiyse durumunuzda iyiyse ne ala otur keyfini çıkar çalışmakta kolay değilYani bende çalışmak istiyorum bazen ama eşim baban evinde çalışmadın ben seni çalıştırmam dedi öyle konu kapandı
Canım ben 6. Haftada gitmiştim 3 haftada bir çağırdı beni 9 da gittim 12. Hafta gittiğimde de cinsiyetini öğrenmiştik hatta. Beni sık çağırması sebebi vardı ama miyom vardı bende progestan kullanıyordum zaten fitil olarak. Ama 10. Haftayı beklerim diyorsan bekle tabi ama ben 6. Hafta giderdim yine bir daha nasip olursa :) kalp atışını duyarsın en azındanEvet insan sabırsızlanıyor çok güzel birşey ama benim geçmişte ikiz kayıbım olduğu için bu defa fazla üstüne düşmek istemiyorum nasibi varsa zaten sağ salim gelir dünyayabir yandan da hemen gidip acilden de bakmak gelmiyor desem içimden yalan olur
Çok teşekkür ederimCanım ben 6. Haftada gitmiştim 3 haftada bir çağırdı beni 9 da gittim 12. Hafta gittiğimde de cinsiyetini öğrenmiştik hatta. Beni sık çağırması sebebi vardı ama miyom vardı bende progestan kullanıyordum zaten fitil olarak. Ama 10. Haftayı beklerim diyorsan bekle tabi ama ben 6. Hafta giderdim yine bir daha nasip olursa :) kalp atışını duyarsın en azındaniçinde öyle korku olmasın rahat ol hiç bişey olmaz inşallah
Her şey nasip vallaEşin destekse iyi birisiyse durumunuzda iyiyse ne ala otur keyfini çıkar çalışmakta kolay değilEvlendiğimden beri full çalışıyorum memur olduğum için ama tadını çıkaramadığımı düşünüyorum nedense
anladım canım korkma hiç boşver başkalarını da sallama. Evlendik diye kimseye hizmet etme zorunluluğumuz yok. Ben çalışıyorum doğum iznim bitmişti annem geldi çocuğa bakmaya 2 ay annem bakacaktı ama annem de ananem ve dedemle ilgilenmesi gerekiyor hastalar çok fazla kalamayıp dönecekti sonra kayınvalidem gelecekti öyle konuşulmuştu 20 gün kalıyordu zaten sonra yaz ayı girecek ve tatile çıkacaktık. 20 gün gelip bakmadı çocuğa. O gün bugün benim gözümde bittiler. Ortada kaldık resmen çocuk 4 aylık 20 gün kala bakıcı nereden bulayım. Bir şekilde hallettik ama ne çektiğimi ne stres yaşadığımı ben bilirim. O yüzden kimseden beklentiye girmeden kendi başıma halletmeyi öğrenmiş oldum malesefÇok teşekkür ederimgüzel yorumun için ama bende miyom fln yok sadece 3 aylık oldumu alttan dikiş atacaklar galiba öyle söyledi doktor düşük yaptıktan sonra bilmiyorum artık
Hepimiz birbirimize dua edeceğiz nolur ümidini kaybetme ben de geçen sene hazirandan beri deniyordumSelam kızlar Hamiş annelerim sizden dua isteğim varkendimi hiç iyi hissetmiyorum psikolojik olarak çok kötüyüm. Bende ve eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen gebelik olmuyor 1 senedir çabalıyoruz bu ayda çok umutluydum ama yine hüsran artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kafadan atınca olur diyor herkes ama ben kafamdan atamıyorum nasıl yapacağım bunu ? yoğun bir hayatımda var ama yine aklımdan çıkmıyor anne olma isteği... off offf neyse içimi buraya döksem çok uzun olur oyuzden kısa kesiyorum benim için duanızı eksik etmeyin nolur. Rabbim bizleri evlat hasretiyle sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?