kesin var diyebiliriz. Tebrik ederim gayet açık. Kan verdiniz mi?Eve geldim testlerin fotosunu çektim kızlar. Dün yaptım regli olması gereken gündü birisi erken gebelik testi diğeri normal. Normal gebelik testi dün baya baya negatifti şimdi kurumuş herhalde bu hal olmuş
Eki Görüntüle 3630211
Hayır bu cumartesi ilk doğumumu yaptıran doktoruma gideceğim. O zaman her türlü kan tahliline bakarız dedikesin var diyebiliriz. Tebrik ederim gayet açık. Kan verdiniz mi?
Az kalmış hem betada daha da yükselmiş olurHayır bu cumartesi ilk doğumumu yaptıran doktoruma gideceğim. O zaman her türlü kan tahliline bakarız dedi
Evet bakalım neler olacakAz kalmış hem betada daha da yükselmiş olur
Maşallah kesin var bence hayırlı olsunEve geldim testlerin fotosunu çektim kızlar. Dün yaptım regli olması gereken gündü birisi erken gebelik testi diğeri normal. Normal gebelik testi dün baya baya negatifti şimdi kurumuş herhalde bu hal olmuş
Eki Görüntüle 3630211
Yarına en geç sonraki gün koyulaşır bebeğimKızlar koyulaşma başladı sankii sizceBugün döngümün 15. Günü
Bende ondan korkuyordumYarına en geç sonraki gün koyulaşır bebeğim
Sperm hemen ölen bir şey değil kuzum merak etme yumurtlamadan 5 gün önceki ilişkiden bile hamile kalınıyor. Önemli olan çatlamadan önce hazırda beklemesi olmadı yarın sabah eşin gitmeden değerlendirin hem sabah daha kaliteli olurBende ondan korkuyordumDün ilişki oldu yarın ayrı olacağız eşimle oyüzden bugün akşam ve 16 sı sabah işten gelecek o zaman ilişki olsa yakalarım heralde diye düşünüyorum
Aaa aşkım ben kaç gündür düşünüyorum kara kara bunu neden düşünemedim hahahaSperm hemen ölen bir şey değil kuzum merak etme yumurtlamadan 5 gün önceki ilişkiden bile hamile kalınıyor. Önemli olan çatlamadan önce hazırda beklemesi olmadı yarın sabah eşin gitmeden değerlendirin hem sabah daha kaliteli olur16 sı sabahta yaparsın bence kaçırdığın bir şey olmaz. Lütfen stres yapma ama akışına bırak
Ayy ne demek rica ederimAaa aşkım ben kaç gündür düşünüyorum kara kara bunu neden düşünemedim hahahaYarın akşam işe gidecek ben geldiğimde gitmiş olacaktı vallahi hiç düşünemedim Sağ ol çiçeğimm Sen nasılsınn neler yaptın
4 günlük fark önemli değil bence radyoloji uzmanı ile çalışıyordum gebe bakıyorduk 2 hafta fark bile oluyordu 1 haftaya kadar normal. Ben inanıyorum ki her şey yolunda gidecek ve minik mucizenin kalp atışını duyacaksınızAyy ne demek rica ederimben iyiyim kuzum herhangi bir belirtim yok pazartesi kontrolüm var bakalım. Bu hafta hafta keseyi gördük ama yolk sac vs göremedik karından baktı sata görede ilerde kese boyutu bakalım hayırlısı inşallah. Umarım bebeği ve kalp atışını görürüz 6+2 olacağız o gün. Ultrasona göre 6+6 olacak. Biraz endişeliyim. Gebeliği beklemek gebelikten daha az stresli onu bil
İnşallah kuzum benim inşallah. İlerde olup yolk sac görememek üzmedi değil. Ama belki vajinal baksaydı görürdü. Her şekilde pazartesi belli olacak. Benimle olsun, oluşsun diye dua ediyorum4 günlük fark önemli değil bence radyoloji uzmanı ile çalışıyordum gebe bakıyorduk 2 hafta fark bile oluyordu 1 haftaya kadar normal. Ben inanıyorum ki her şey yolunda gidecek ve minik mucizenin kalp atışını duyacaksınız
Sana o kadar katılıyorum ki … öğreneli 3 gün oldu 3 yıl yaşlandım korkudanAyy ne demek rica ederimben iyiyim kuzum herhangi bir belirtim yok pazartesi kontrolüm var bakalım. Bu hafta hafta keseyi gördük ama yolk sac vs göremedik karından baktı sata görede ilerde kese boyutu bakalım hayırlısı inşallah. Umarım bebeği ve kalp atışını görürüz 6+2 olacağız o gün. Ultrasona göre 6+6 olacak. Biraz endişeliyim. Gebeliği beklemek gebelikten daha az stresli onu bil
Bence boşuna canını sıkıyorsun bebişin seninle erken olduğu için görünmedi dediğin gibi vajinal olsa görünebilirdi. Pazartesi güzel haberlerini bekliyorum çiçeğimİnşallah kuzum benim inşallah. İlerde olup yolk sac görememek üzmedi değil. Ama belki vajinal baksaydı görürdü. Her şekilde pazartesi belli olacak. Benimle olsun, oluşsun diye dua ediyorumallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Erken öğrenmek külfet cidden. Ben gebeliği öğrenip tatile çıktım aklıma bile gelmiyordu. O yüzden rahattım. Kafanı dağıtacak bir şeyler bul. Çalışıyor musun?Sana o kadar katılıyorum ki … öğreneli 3 gün oldu 3 yıl yaşlandım korkudan
Çok tatlısınız hamilelik size çok yakışacak eminimSana o kadar katılıyorum ki … öğreneli 3 gün oldu 3 yıl yaşlandım korkudan
Teşekkür ederim balım inşallah güzel haberler vereceğim ben de inanıyorumBence boşuna canını sıkıyorsun bebişin seninle erken olduğu için görünmedi dediğin gibi vajinal olsa görünebilirdi. Pazartesi güzel haberlerini bekliyorum çiçeğim
sana da çok yakışak kuzum. Bir civciv daha güzel olmaz mı? Severiz o civcivideÇok tatlısınız hamilelik size çok yakışacak eminimCanınızı sıkmayın keyfini çıkarmaya bakın dualarınız kabul oldu
Hayır keşke yaErken öğrenmek külfet cidden. Ben gebeliği öğrenip tatile çıktım aklıma bile gelmiyordu. O yüzden rahattım. Kafanı dağıtacak bir şeyler bul. Çalışıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?