Bende ondan korkuyordum Dün ilişki oldu yarın ayrı olacağız eşimle oyüzden bugün akşam ve 16 sı sabah işten gelecek o zaman ilişki olsa yakalarım heralde diye düşünüyorum
Sperm hemen ölen bir şey değil kuzum merak etme yumurtlamadan 5 gün önceki ilişkiden bile hamile kalınıyor. Önemli olan çatlamadan önce hazırda beklemesi olmadı yarın sabah eşin gitmeden değerlendirin hem sabah daha kaliteli olur 16 sı sabahta yaparsın bence kaçırdığın bir şey olmaz. Lütfen stres yapma ama akışına bırak

Aaa aşkım ben kaç gündür düşünüyorum kara kara bunu neden düşünemedim hahaha Yarın akşam işe gidecek ben geldiğimde gitmiş olacaktı vallahi hiç düşünemedim Sağ ol çiçeğimm Sen nasılsınn neler yaptın

Ayy ne demek rica ederim ben iyiyim kuzum herhangi bir belirtim yok pazartesi kontrolüm var bakalım. Bu hafta hafta keseyi gördük ama yolk sac vs göremedik karından baktı sata görede ilerde kese boyutu bakalım hayırlısı inşallah. Umarım bebeği ve kalp atışını görürüz 6+2 olacağız o gün. Ultrasona göre 6+6 olacak. Biraz endişeliyim. Gebeliği beklemek gebelikten daha az stresli onu bil

4 günlük fark önemli değil bence radyoloji uzmanı ile çalışıyordum gebe bakıyorduk 2 hafta fark bile oluyordu 1 haftaya kadar normal. Ben inanıyorum ki her şey yolunda gidecek ve minik mucizenin kalp atışını duyacaksınız

İnşallah kuzum benim inşallah. İlerde olup yolk sac görememek üzmedi değil. Ama belki vajinal baksaydı görürdü. Her şekilde pazartesi belli olacak. Benimle olsun, oluşsun diye dua ediyorum allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Sana o kadar katılıyorum ki … öğreneli 3 gün oldu 3 yıl yaşlandım korkudan

Bence boşuna canını sıkıyorsun bebişin seninle erken olduğu için görünmedi dediğin gibi vajinal olsa görünebilirdi. Pazartesi güzel haberlerini bekliyorum çiçeğim

Sana o kadar katılıyorum ki … öğreneli 3 gün oldu 3 yıl yaşlandım korkudan
Erken öğrenmek külfet cidden. Ben gebeliği öğrenip tatile çıktım aklıma bile gelmiyordu. O yüzden rahattım. Kafanı dağıtacak bir şeyler bul. Çalışıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…