Ben 10 hafta çok geç diye düşünüyorum yaYani biliyorum ama bebeği görmek istiyorum şimdi gitsem sadece kese görünür
Evet insan sabırsızlanıyor çok güzel birşey ama benim geçmişte ikiz kayıbım olduğu için bu defa fazla üstüne düşmek istemiyorum nasibi varsa zaten sağ salim gelir dünyayaBen 10 hafta çok geç diye düşünüyorum ya8 haftada en geç kalp atışı duyuluyor zaten ben haftaya gideceğim
Sen şuan beslenmene, dinlenmene dikkat et yeterli. 2 güne bir verebilirsen kan verirsin. Değer artışı iyiyse kafana takma, kese kalp atışı 6. hafta civarı görünüyor. İlk 12 hafta çok önemli hem organ gelişimi hemde tutunması açısından kuzumİnşallah Allah razı olsun çok içimi rahatlattın
Her gün yumurta peynir süt çiğ kuruyemiş yemeye çalışıyorumSen şuan beslenmene, dinlenmene dikkat et yeterli. 2 güne bir verebilirsen kan verirsin. Değer artışı iyiyse kafana takma, kese kalp atışı 6. hafta civarı görünüyor. İlk 12 hafta çok önemli hem organ gelişimi hemde tutunması açısından kuzumTüm süreç boyunca sağlıklı beslen tabi ama ilk 12 hafta yediğine içtiğine dikkat edersin sağlıklı besleyici beslenmeye çalış dediğim gibi organ gelişimi 12 hafta içinde oluşuyor. Keyfine bak tadını çıkar
Seni anlıyorum kaybın için de çok üzgünümEvet insan sabırsızlanıyor çok güzel birşey ama benim geçmişte ikiz kayıbım olduğu için bu defa fazla üstüne düşmek istemiyorum nasibi varsa zaten sağ salim gelir dünyayabir yandan da hemen gidip acilden de bakmak gelmiyor desem içimden yalan olur
Oh daha ne olsun kuzum, büyüsün sağlıkla içerdeHer gün yumurta peynir süt çiğ kuruyemiş yemeye çalışıyoruminşallah sağlıklıdır sıpa beni çok bekletti Pazartesi kan vereceğim
Haftaya 5+5 falan oluyor sat a göre bir bakacağım ya dayanamıycamOh daha ne olsun kuzum, büyüsün sağlıkla içerdeEn güzeli canım, doktora erken gidince bişey yapmıyor zaten oda kanda değer artışı takip ediyor. Gitmek için 6. haftayı bekleyin derim sabredebilirseniz
Günaydın, çıkmaz çok erkenKızlar gunaydin dpo 6 da gebelik cikarmiben valla çok sabırsızım gölge var gibi geldi ama
Tutacağı varsa tek ilişkiden oluyor zaten canım ki tam zamanı sayılır ilişkiniz :)Evet insan sabırsızlanıyor regl olacağımı beklerken tuhaf tuhaf belirtiler yaşadığımdan dayanamadım yaptım. Sürpriz oldu benim için çünkü kullandığım adet takviminde yumurtlamanın iki gün öncesi birliktelik oldu başka hiç olmadı.
Amin canım inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimiziSeni anlıyorum kaybın için de çok üzgünümo zaman sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İlk olunca dayanamıyor insanHaftaya 5+5 falan oluyor sat a göre bir bakacağım ya dayanamıycam
Evetİlk olunca dayanamıyor insan
Benden size tavsiye doktor ne derse uygulayın hiç kimseyi dinlemeyin şahsen ben dinledim kaynanayı sonunda hüsran yaşadımİlk olunca dayanamıyor insan
Ne dedi kiBenden size tavsiye doktor ne derse uygulayın hiç kimseyi dinlemeyin şahsen ben dinledim kaynanayı sonunda hüsran yaşadım
Gerçekten ondan sonra çok öfkeli oldum hala da öyleyim içimden atamıyorumBenden size tavsiye doktor ne derse uygulayın hiç kimseyi dinlemeyin şahsen ben dinledim kaynanayı sonunda hüsran yaşadım
Düşük tehlikem vardı bana sen hasta değilsin kalk gez ve gelen giden misafirleri ben ağırlıyordum bazılarının yanında yok yok sen otur biz hallederiz diyip yine misafir gittikten sonra aynı muamele yaşadımNe dedi ki
Ve doktor sadece lavaboya gidip geliceksin demiştiDüşük tehlikem vardı bana sen hasta değilsin kalk gez ve gelen giden misafirleri ben ağırlıyordum bazılarının yanında yok yok sen otur biz hallederiz diyip yine misafir gittikten sonra aynı muamele yaşadım
Allahım ya çok sinir oluyorum gerçekten çok üzgünümDüşük tehlikem vardı bana sen hasta değilsin kalk gez ve gelen giden misafirleri ben ağırlıyordum bazılarının yanında yok yok sen otur biz hallederiz diyip yine misafir gittikten sonra aynı muamele yaşadım
Allahım ya çok sinir oluyorum gerçekten çok üzgünüm
Aynen öyle ben uzakta yaşıyorum senede 2 kere gidiyorum geldiğim günün sabahına süpürgeyi getirir hemen temizlik yapayım diyeO yüzden mesafe koydum rahatım artık kimseye hizmet etmek zorunda değilim biz gelinleri çoğu zaman gelin olarak değil hizmetçi olarak görüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?