Ben 10 hafta çok geç diye düşünüyorum ya 8 haftada en geç kalp atışı duyuluyor zaten ben haftaya gideceğim
Evet insan sabırsızlanıyor çok güzel birşey ama benim geçmişte ikiz kayıbım olduğu için bu defa fazla üstüne düşmek istemiyorum nasibi varsa zaten sağ salim gelir dünyaya bir yandan da hemen gidip acilden de bakmak gelmiyor desem içimden yalan olur

İnşallah Allah razı olsun çok içimi rahatlattın
Sen şuan beslenmene, dinlenmene dikkat et yeterli. 2 güne bir verebilirsen kan verirsin. Değer artışı iyiyse kafana takma, kese kalp atışı 6. hafta civarı görünüyor. İlk 12 hafta çok önemli hem organ gelişimi hemde tutunması açısından kuzum Tüm süreç boyunca sağlıklı beslen tabi ama ilk 12 hafta yediğine içtiğine dikkat edersin sağlıklı besleyici beslenmeye çalış dediğim gibi organ gelişimi 12 hafta içinde oluşuyor. Keyfine bak tadını çıkar

Her gün yumurta peynir süt çiğ kuruyemiş yemeye çalışıyorum inşallah sağlıklıdır sıpa beni çok bekletti Pazartesi kan vereceğim

Seni anlıyorum kaybın için de çok üzgünüm o zaman sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Her gün yumurta peynir süt çiğ kuruyemiş yemeye çalışıyorum inşallah sağlıklıdır sıpa beni çok bekletti Pazartesi kan vereceğim
Oh daha ne olsun kuzum, büyüsün sağlıkla içerde En güzeli canım, doktora erken gidince bişey yapmıyor zaten oda kanda değer artışı takip ediyor. Gitmek için 6. haftayı bekleyin derim sabredebilirseniz

Oh daha ne olsun kuzum, büyüsün sağlıkla içerde En güzeli canım, doktora erken gidince bişey yapmıyor zaten oda kanda değer artışı takip ediyor. Gitmek için 6. haftayı bekleyin derim sabredebilirseniz
Haftaya 5+5 falan oluyor sat a göre bir bakacağım ya dayanamıycam

Tutacağı varsa tek ilişkiden oluyor zaten canım ki tam zamanı sayılır ilişkiniz :)

Düşük tehlikem vardı bana sen hasta değilsin kalk gez ve gelen giden misafirleri ben ağırlıyordum bazılarının yanında yok yok sen otur biz hallederiz diyip yine misafir gittikten sonra aynı muamele yaşadım
Allahım ya çok sinir oluyorum gerçekten çok üzgünüm

O yüzden mesafe koydum rahatım artık kimseye hizmet etmek zorunda değilim biz gelinleri çoğu zaman gelin olarak değil hizmetçi olarak görüyorlar
Aynen öyle ben uzakta yaşıyorum senede 2 kere gidiyorum geldiğim günün sabahına süpürgeyi getirir hemen temizlik yapayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…