Ya zaten bazıları diyorki biz kaynanamızdan ne gördükse sizede aynısını yaşatmak istiyorum gerçekten kendi kızları olsa bu şekilde davranmakla herkes kendi doğurduğuna anne

Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat Allah hepimizi görüyor seni de görüyor rabbim geciktiriyor sa güzelleştiriyordur

Ah canım al benden de o kadar insan madem sorun yok neden olmaz diye içten içe kendini yiyor. Bizimde 8 ay oldu henüz bi sonuç yok. Kafamı rahatlatamıyorum işe normal hayata hiç odaklanamıyorum kimseyle konuşmak görüşmek gelmiyor içimden hep ağlamaklıyım. Sürekli bekleyişte olmak çok zormuş. Ay içinde yalancı belirtilere inanıp ay sonunda yine hüsrana uğramak yeni ay için motive olmak hepsi çok zor. Allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarımızı doldursun inşallah.

Amin amin canım bu ağlamalarimiz son bulsun artık

Eve geldim testlerin fotosunu çektim kızlar. Dün yaptım regli olması gereken gündü birisi erken gebelik testi diğeri normal. Normal gebelik testi dün baya baya negatifti şimdi kurumuş herhalde bu hal olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…