Bende Haziran dan beri deniyorum ama yok. Umudum kalmadı...Hepimiz birbirimize dua edeceğiz nolur ümidini kaybetme ben de geçen sene hazirandan beri deniyordum
Elbet olacak biliyorsun bunı bir şey yoksa eninde sonunda olacak , nolur kendine zindan etme hayatıBende Haziran dan beri deniyorum ama yok. Umudum kalmadı...
Ya zaten bazıları diyorki biz kaynanamızdan ne gördükse sizede aynısını yaşatmak istiyorum gerçekten kendi kızları olsa bu şekilde davranmakla herkes kendi doğurduğuna anneanladım canım korkma hiç boşver başkalarını da sallama. Evlendik diye kimseye hizmet etme zorunluluğumuz yok. Ben çalışıyorum doğum iznim bitmişti annem geldi çocuğa bakmaya 2 ay annem bakacaktı ama annem de ananem ve dedemle ilgilenmesi gerekiyor hastalar çok fazla kalamayıp dönecekti sonra kayınvalidem gelecekti öyle konuşulmuştu 20 gün kalıyordu zaten sonra yaz ayı girecek ve tatile çıkacaktık. 20 gün gelip bakmadı çocuğa. O gün bugün benim gözümde bittiler. Ortada kaldık resmen çocuk 4 aylık 20 gün kala bakıcı nereden bulayım. Bir şekilde hallettik ama ne çektiğimi ne stres yaşadığımı ben bilirim. O yüzden kimseden beklentiye girmeden kendi başıma halletmeyi öğrenmiş oldum malesef
Haklısın canım. Bu ay evimi taşıyacağım oyuzden kafam dağılır, toparlarim kendimi inşallah kısa zamanda nasip olurElbet olacak biliyorsun bunı bir şey yoksa eninde sonunda olacak , nolur kendine zindan etme hayatı
Aynen öyle bu sene bitmeden bu grubun neredeyse hepsi hamileHaklısın canım. Bu ay evimi taşıyacağım oyuzden kafam dağılır, toparlarim kendimi inşallah kısa zamanda nasip olur
Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat Allah hepimizi görüyor seni de görüyor rabbim geciktiriyor sa güzelleştiriyordurSelam kızlar Hamiş annelerim sizden dua isteğim varkendimi hiç iyi hissetmiyorum psikolojik olarak çok kötüyüm. Bende ve eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen gebelik olmuyor 1 senedir çabalıyoruz bu ayda çok umutluydum ama yine hüsran artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kafadan atınca olur diyor herkes ama ben kafamdan atamıyorum nasıl yapacağım bunu ? yoğun bir hayatımda var ama yine aklımdan çıkmıyor anne olma isteği... off offf neyse içimi buraya döksem çok uzun olur oyuzden kısa kesiyorum benim için duanızı eksik etmeyin nolur. Rabbim bizleri evlat hasretiyle sınamasın
Ahh ne güzel Maşallah Rabbim arttırsın. Umarım bende buraya hamileyim yazarımAynen öyle bu sene bitmeden bu grubun neredeyse hepsi hamile
Amin amiiinnn inşallahhh sağol canımRabbim tez vakitte nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat Allah hepimizi görüyor seni de görüyor rabbim geciktiriyor sa güzelleştiriyordur
Aynı şeyi ben de diyordum Zeynep sana adınla namazlarımda dua edeceğimAhh ne güzel Maşallah Rabbim arttırsın. Umarım bende buraya hamileyim yazarım
Ayy ne kadar mutlu oldumAynı şeyi ben de diyordum Zeynep sana adınla namazlarımda dua edeceğim
Amiiin senden de Allah razı olsun umudunu hiç kaybetmeAyy ne kadar mutlu oldumAllah razı olsun canım benim Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel rahat bir gebelik geçirirsin inşallah
Ah canım al benden de o kadar insan madem sorun yok neden olmaz diye içten içe kendini yiyor. Bizimde 8 ay oldu henüz bi sonuç yok. Kafamı rahatlatamıyorum işe normal hayata hiç odaklanamıyorum kimseyle konuşmak görüşmek gelmiyor içimden hep ağlamaklıyım. Sürekli bekleyişte olmak çok zormuş. Ay içinde yalancı belirtilere inanıp ay sonunda yine hüsrana uğramak yeni ay için motive olmak hepsi çok zor. Allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarımızı doldursun inşallah.Selam kızlar Hamiş annelerim sizden dua isteğim varkendimi hiç iyi hissetmiyorum psikolojik olarak çok kötüyüm. Bende ve eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen gebelik olmuyor 1 senedir çabalıyoruz bu ayda çok umutluydum ama yine hüsran artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kafadan atınca olur diyor herkes ama ben kafamdan atamıyorum nasıl yapacağım bunu ? yoğun bir hayatımda var ama yine aklımdan çıkmıyor anne olma isteği... off offf neyse içimi buraya döksem çok uzun olur oyuzden kısa kesiyorum benim için duanızı eksik etmeyin nolur. Rabbim bizleri evlat hasretiyle sınamasın
Benimki yaptığımı beğenmediği için kendi süpürür bende hiç ses etmemAynen öyle ben uzakta yaşıyorum senede 2 kere gidiyorum geldiğim günün sabahına süpürgeyi getirir hemen temizlik yapayım diye
Kafayı yemişlerBenimki yaptığımı beğenmediği için kendi süpürür bende hiç ses etmem
Benimki biraz sessiz ya pek beğenmez her şeyi kendi yapar istemez deKafayı yemişlerAllah nasip ederse çocuk doğarken gelir tövbe gitmez bendne
Ay yok beBenimki biraz sessiz ya pek beğenmez her şeyi kendi yapar istemez degelsin de yemek yapsın sana
Amin amin canım bu ağlamalarimiz son bulsun artıkAh canım al benden de o kadar insan madem sorun yok neden olmaz diye içten içe kendini yiyor. Bizimde 8 ay oldu henüz bi sonuç yok. Kafamı rahatlatamıyorum işe normal hayata hiç odaklanamıyorum kimseyle konuşmak görüşmek gelmiyor içimden hep ağlamaklıyım. Sürekli bekleyişte olmak çok zormuş. Ay içinde yalancı belirtilere inanıp ay sonunda yine hüsrana uğramak yeni ay için motive olmak hepsi çok zor. Allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarımızı doldursun inşallah.
Biraz nazlan yapar mecburAy yok besanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?