Bugün bi arkadaşım geri çekilme yöntemiyle korunuyormus eşi istiyormuş bu istemiyormuş 2 kızı var biri seneye anaokulu basliycak Downey sendromlu biride 3.5 yaşında onun için istemiyordu 10gun geçmiş hadi bi test yap dedim freelly marka almış yaptı silik çıktı yok inanmam bazen yalancı veriyo dedim sonra gittik days doctor aldık bende hiç pozitif vermedi o neyse yaptı birden pozitif oldu kıpkırmızı hemde az önce yaptı olunca hemen cikiyo jste bende 2 saat bakıyorum evirip çeviriyorum ışık tutuyorum çıkmayınca cikmiyo iste

Kadın istemiyorsa geri çekilme ile korunması çok saçma çünkü adam bırakır haberi olmaz Days doktor bende kıpkırmızı pozitif verdi ama yalancıydı Diğerinde silik olması kafa karıştırıcı ama kan versin en iyisi Sağlıkla gelsin

Canım benim tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz artık çıldırmak üzereyim. Düşükten önce 3 yıl sonrasında 2 yıl olmak üzere toplam 5 yıldır oğluma kardeş vermeye çalışıyorum ama psikolojik olarak bittim artık sürekli gözlerim doluyor başka çocuğum olmayacak artık diyorum ama çok şükür bi oğlum var onun varlığı yeter diyorum ama oğlum ne zaman anne bu eve ne zaman bebek gelecek diye soruyor o zaman ağlamak istiyorum galiba hamilelik duygusunu artık hiç yaşayamacağım

Aynen salmış gitmiş

Sende durumlar ne kuzum? Gelen giden yok sanırım

benim de ovulasyon donemim geldi kizlar araniza geri dondum esimin sperm testi iyi cikmadi takviye kullaniyoruz artik cok takip etmicem saldim 2-3 gune bir iliski sonrasina bakicaz

Bize de vermedi direkt ameliyat dedi biz baska doktordan istedik valla
Benim eşimdede sorun vardı doktor proxeed plus verdi canım heryerde çok iyi yorumlar okudum. Birde biz kendimiz arı sütü ve keçiboynuzu özü aldık ama pekmez değil öz olucak. Almak istersen aklında bulunsun çok fayda sağlıyormuş

Kızlar ben bugün vajinal sülük taktırdım. Sülüklerden korkan biri değildim o yüzden sıkıntı yaşamadım sadce bi aletle orayı genişletip öyle taktı doktor. O alet bi tık acıttı onun dışında rahattı. Biz 15 aydır deniyoruz olmadı inşallah fayda görürüm. Doktor içeride öbek öbek enfeksiyonlar var sendr akıntı olmuyo mu dedi. Yani oluyo ama kokulu değil ve normal akıntı olduğunu düşünüyodum dedim. Bu ortamda yumurtanın tutunması zor dedi :/ bir hafta sonra tekrar gidicem gerekirse tekrar takacakmış. Bir de bi yağ hazırlayıp verdi onu da iç çamaşırıma ve taharet suyuma damlatıp kullanmamı söyledi. İnşallah fayda görürüm kızlar dua edin lütfen

Bebeğim atsana buraya silikse koyulaşmıştır daha da benim de öyle oluyordu. Yarın kesin çıkar o zaman
Fotoğraf yükleyince gozukmuyo aşkım bayağı silik ama belli oluyo bakalim yarın saglik ocağında kan vercem hafta sonu giriyo araya cumartesi enabizda gözükür inşallah orda görmedikçe testlere inanamıyorum artik

benim de ovulasyon donemim geldi kizlar araniza geri dondum esimin sperm testi iyi cikmadi takviye kullaniyoruz artik cok takip etmicem saldim 2-3 gune bir iliski sonrasina bakicaz
Aynı durundayız beybii, regl dün bitti. İki üç hafta eşimle tek olmayacağız evde pek. Ovü de yapamam rahat rahat. Bu ay karambole olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…