İyi cesaret valla beni düşüncesi bile tedirgin etti İnşallah fayda görürsün. Enfeksiyon için doktora göründün mü?

Bize de genovita verdi doktor canim. Ari sutu ben de bakacagim keciboynuzu ozune de bakayim ne olacak zarari olmazz sagolasin

Valla kuzum bende 11inde tek damla geldi bidahasi yok salı günü 2 tane dün 1 tane awox yaptım negatifti yarın kan vercem bugün çok silik cikti pek inanmadım sanmiyorum hala çünkü
Kız silik çıkanı atsanaaaa
benim de ovulasyon donemim geldi kizlar araniza geri dondum esimin sperm testi iyi cikmadi takviye kullaniyoruz artik cok takip etmicem saldim 2-3 gune bir iliski sonrasina bakicaz
bende yumurtlama haftama giriyorum hayırlısı

Bize de genovita verdi doktor canim. Ari sutu ben de bakacagim keciboynuzu ozune de bakayim ne olacak zarari olmazz sagolasin
Eşim direk keçiboynuzu alıp yeyim dedi çok sertti yiyemedi aktardan keçiboynuzu tozu aldik onu evde kestane balı vardı onunla karıştırdım her sabah 1 kasik verdim bende hergun yedim ondan kabak çekirdeğini ikimizde yedik bide ekstra sabah süte karışım yapıp vermiştim pazartesi bakalim sonuçlarda artış olucakmi

Ay gölge görünüyor valla inşallah vardır çok sevindim haber ver Bizede sütle yaptığın karışım ne kız?
Ben bu ay ne takviye kullandım ne bir şey folik asiti bile düzgün kullanmadım
Salı çarşamba yaptıklarımdan hiç yoktu kuruma bile çıkarmadı bu böyle cikti ama iste hep yalancı cikiyo kanda çıkmadan inanmam

Eşime sperm hareketini artırıp spermi çoğaltan bi karışım chat cptye sormuştum
Sabah aç karnına 1 bardak ilik süte normal biz kestane balı kullandık 1 tatlı kaşığı
1 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu 1 çay kaşığı zencefil 4 5 ceviz içi ama ben blendirda çektim 2 tatlı kaşığı koydum bunu her sabah içti

Haberdar et kız bizi awox yanıltmaz ama bakalım

4 günle bişey olmaz canım merak etme bir hafta önden geriden gelen oluyor. Ayrıca cihazlar da 2 3 gün bazen fark koyabiliyor benimde öyle çıkardı bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…