Biz her gün yapıyoruz hafta bitene kadar

1 sefer oluyor 2. Ye devam ediyoruz oda 2 3 saat falan

Ben genelde en son bayılıyorum uyuyakalıyorum
Bizde yapıyoruz hatta şuanki doktorum bütün doktorların aksine yapabiliyorsanız günde iki kere yapın diyor. Bir de eşime de bana da takviye gibi bir şey verdi içerine baktım libidoyu yükseltiyormuş. Şey diyor çocuk istiyorsanız kendinizi zorlayarak sevişmeyin istediğiniz için şehvetle sevişin dedi hakkı bence. Eşimin sperm değerleri iyi çıktı belki de bu yüzden diyordur

Neden böyle bi öneride bulundu ki acaba

Neden böyle bi öneride bulundu ki acaba
Sperm testi ve sperm kalitesi iyi olanlar için hergün ilişki diyorlar ama tam tersi olanlar için gün aşırı diyor benim eşimin iyi değildi doktor ayarladı saatleri 48 saatten önce olmamalı diye

Sperm testi ve sperm kalitesi iyi olanlar için hergün ilişki diyorlar ama tam tersi olanlar için gün aşırı diyor benim eşimin iyi değildi doktor ayarladı saatleri 48 saatten önce olmamalı diye
Benim eşim gitmedi mart ayında bir kürtajım var eğer zamanla olmazsa gider artık. Bizde 24 saate denk getirmeye çalışıyoruz ama genelde

Evlendiğimde 7 kilo vermiştim işte geri aldım ahahah
Ya çok iyi ama ilk evlendiğimizde bizim de öyleydi de şimdi 22 aylık çocukla zor biraz. Çocuk adım başı uyanıyor zaten hadi hadi hadiiiii uyanacak şimdi modundayız

Canımın içi inşallah güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
Ah inşallah ama benim yol uzun süreç uzun bu ay inşallah A aydk Hayalim kizim ElizabethBennettt Civcivimmm K kugukusu Cherie ve Türkmen güzelim seni bulamadım ve diğer tüm kızlarımızdan toplu müjdeli haber gelsin inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün kucağınızı boş bırakmasın hamişlerimizde ayıpsız özürsüz eli ayagı düzgün evlatlarını kucaklarına alsınlar inşallah kolaylıkla çok amin

Amin aşkım sağol seviyorum seni inşallah

Kullandım ama düzenli değil unuttuğum günler çok oldu yarın evime geçiyorum düzene girer
Birşey olmaz bacım zaten düzenli kullandığın birşeyi 2 hafta kullanmadığında bir kayıp yaşamazsın b12 de içiyormusun folik asitle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…