- 3 Şubat 2025
- 583
- 948
- 18
Bizde yapıyoruz hatta şuanki doktorum bütün doktorların aksine yapabiliyorsanız günde iki kere yapın diyor. Bir de eşime de bana da takviye gibi bir şey verdi içerine baktım libidoyu yükseltiyormuş. Şey diyor çocuk istiyorsanız kendinizi zorlayarak sevişmeyin istediğiniz için şehvetle sevişin dedi hakkı bence. Eşimin sperm değerleri iyi çıktı belki de bu yüzden diyordurBiz her gün yapıyoruz hafta bitene kadar
1 sefer oluyor 2. Ye devam ediyoruz oda 2 3 saat falan
Ben genelde en son bayılıyorum uyuyakalıyorum
Bizde yapıyoruz hatta şuanki doktorum bütün doktorların aksine yapabiliyorsanız günde iki kere yapın diyor. Bir de eşime de bana da takviye gibi bir şey verdi içerine baktım libidoyu yükseltiyormuş. Şey diyor çocuk istiyorsanız kendinizi zorlayarak sevişmeyin istediğiniz için şehvetle sevişin dedi hakkı bence. Eşimin sperm değerleri iyi çıktı belki de bu yüzden diyordur
Neden böyle bi öneride bulundu ki acabaBizde yapıyoruz hatta şuanki doktorum bütün doktorların aksine yapabiliyorsanız günde iki kere yapın diyor. Bir de eşime de bana da takviye gibi bir şey verdi içerine baktım libidoyu yükseltiyormuş. Şey diyor çocuk istiyorsanız kendinizi zorlayarak sevişmeyin istediğiniz için şehvetle sevişin dedi hakkı bence. Eşimin sperm değerleri iyi çıktı belki de bu yüzden diyordur
Hepimizin inşallah kuzumAllahım işinizi kolaylaştırsın
Aikım boşver bebek olsun daBu sefer öyle deniyorum yine ara vermedim ama hiç çünkü reglim bitti hemen yumurtlama zamanım geldi 4 gündür üst üsteyarın sonlandırmam lazım ara veremedik
Sperm testi ve sperm kalitesi iyi olanlar için hergün ilişki diyorlar ama tam tersi olanlar için gün aşırı diyor benim eşimin iyi değildi doktor ayarladı saatleri 48 saatten önce olmamalı diyeNeden böyle bi öneride bulundu ki acaba
Aikım boşver bebek olsun da
Bilmem gün aşırı diye kısıtlamayın kendinizi rahat olun istediğiniz zaman yapın bugün yumurtlama hadi gel yapalım derseniz zaten olmaz dediNeden böyle bi öneride bulundu ki acaba
Benim eşim gitmedi mart ayında bir kürtajım var eğer zamanla olmazsa gider artık. Bizde 24 saate denk getirmeye çalışıyoruz ama geneldeSperm testi ve sperm kalitesi iyi olanlar için hergün ilişki diyorlar ama tam tersi olanlar için gün aşırı diyor benim eşimin iyi değildi doktor ayarladı saatleri 48 saatten önce olmamalı diye
Anladım denk geldikçe o zamanBilmem gün aşırı diye kısıtlamayın kendinizi rahat olun istediğiniz zaman yapın bugün yumurtlama hadi gel yapalım derseniz zaten olmaz dedi
Ya çok iyi amaEvlendiğimde 7 kilo vermiştim işte geri aldım ahahah
Yani evetAnladım denk geldikçe o zaman
Ah inşallah ama benim yol uzun süreç uzun bu ay inşallah A aydkCanımın içi inşallah güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
2 buçuk senedir evliyim ilk zamanlar daha fazlaydı bu azalmış haliYa çok iyi amailk evlendiğimizde bizim de öyleydi de şimdi 22 aylık çocukla zor biraz. Çocuk adım başı uyanıyor zaten hadi hadi hadiiiii uyanacak şimdi modundayız
Amin aşkım sağol seviyorum seni inşallahAh inşallah ama benim yol uzun süreç uzun bu ay inşallah A aydkHayalim kizim ElizabethBennettt Civcivimmm K kugukusu Cherie ve Türkmen güzelim seni bulamadım ve diğer tüm kızlarımızdan toplu müjdeli haber gelsin inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün kucağınızı boş bırakmasın hamişlerimizde ayıpsız özürsüz eli ayagı düzgün evlatlarını kucaklarına alsınlar inşallah kolaylıkla çok amin
KullanAy valla bu ay folik asiti bile düzgün kullanamadım
Kullandım ama düzenli değil unuttuğum günler çok oldu yarın evime geçiyorum düzene girerKullanşimdi başla
Valla ben o işin planlanmasına karşıyım ilişkinin dinamiğinin bu olduğuna inanıyorum eğer sevişmeleri bir amaca bağlı kılarsak evliliğimiz bence ev arkadaşlığına döner günde kaç istiyorsa canınız yapılmalı benceYani evet
Birşey olmaz bacım zaten düzenli kullandığın birşeyi 2 hafta kullanmadığında bir kayıp yaşamazsın b12 de içiyormusun folik asitle ?Kullandım ama düzenli değil unuttuğum günler çok oldu yarın evime geçiyorum düzene girer
Yarından sonra düzenli içersinKullandım ama düzenli değil unuttuğum günler çok oldu yarın evime geçiyorum düzene girer
Aşkım doktor gerek yok dedi onaBirşey olmaz bacım zaten düzenli kullandığın birşeyi 2 hafta kullanmadığında bir kayıp yaşamazsın b12 de içiyormusun folik asitle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?