Emeklerimize değsin inşallahİnanırım çünkü günde 14 takviye alıyorum ve 4 ilaç
Kızlar testlerimi yorumlar mısınız bu mavi test açana renginden dolayı mı böyle çıkardı
İnşallahEmeklerimize değsin inşallah
Testi nereye attın ?Kızlar testlerimi yorumlar mısınız bu mavi test açana renginden dolayı mı böyle çıkardı
Ben ovülasyon testiyle gebelik durumunu hiç bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar yazar görünce kuzum yanlış bilgilendirmek istememBirde clearblue yaptım omda bir şey çıkmadı bazı günler ovulation testi yapmadım bazı günler yaptım orda da çok silikti ama bugün diğer günlere göre baya koyu acaba daha yeni yumurtluyor olabilir miyim bu da tam koyu değil ama reglime sanırım üç gün var
Anladım canım teşekkür ediyorum zaten gebe olduğumu düşünmüyorum da silik görünceBen ovülasyon testiyle gebelik durumunu hiç bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar yazar görünce kuzum yanlış bilgilendirmek istemem
Amin canim insallah hepimizin senin güzel haberini duyalimAh inşallah ama benim yol uzun süreç uzun bu ay inşallah A aydkHayalim kizim @ElizabethBennettt Civcivimmm @kugukusu Cherie ve Türkmen güzelim seni bulamadım ve diğer tüm kızlarımızdan toplu müjdeli haber gelsin inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün kucağınızı boş bırakmasın hamişlerimizde ayıpsız özürsüz eli ayagı düzgün evlatlarını kucaklarına alsınlar inşallah kolaylıkla çok amin
Aşkım hemen mi çıkardı çizgiyi ya , gerçekten hiçbirine güvenilmiyor kan vermeden asla sevinmemek gerek . Çok üzgünüm birtanem umarım bu ay olur
Salı çarşamba yaptıklarımda çizgi ta ertesi gün çıkmıştı ama persembedekinde hemen cikti ve belliydi iki saat aramadım cuma yaptım çizgi cikmadiAşkım hemen mi çıkardı çizgiyi ya , gerçekten hiçbirine güvenilmiyor kan vermeden asla sevinmemek gerek . Çok üzgünüm birtanem umarım bu ay olurher ay yeni bir umut
Anladım balımSalı çarşamba yaptıklarımda çizgi ta ertesi gün çıkmıştı ama persembedekinde hemen cikti ve belliydi iki saat aramadım cuma yaptım çizgi cikmadi
Evet geçen ay onu denemiştim direk negatifti bendede işte buralarda yok hastaneye gidince ordan stok yapmam lazimAnladım balımben bebetime da öğrendim hiç yalancı çıkarmadı ben de belki sonra denerseniz
İnşallah stoğa gerek kalmadan sonraki testte pozitifi görürsün balımEvet geçen ay onu denemiştim direk negatifti bendede işte buralarda yok hastaneye gidince ordan stok yapmam lazim
Amin insallah bebegimİnşallah stoğa gerek kalmadan sonraki testte pozitifi görürsün balım
Hadi ya bu testler niye böyle yalancı çıkarıyor ya. İnsan ümitleniyor sonra. Leke falan olunca da insan yerleşme kanaması mı diyor. Awox iyi deniyordu o da mı yalan şimdi. Laboquick de böyle mi acaba onda da oluyor galiba
Canım benim hiç üzülme elbet birgun Allahını izniyle olacak.Amin insallah bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?