Kızlar testlerimi yorumlar mısınız bu mavi test açana renginden dolayı mı böyle çıkardı

Şimdi oldu galiba

Eklentiler

• IMG_9020.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9021.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9023.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 27
Birde clearblue yaptım omda bir şey çıkmadı bazı günler ovulation testi yapmadım bazı günler yaptım orda da çok silikti ama bugün diğer günlere göre baya koyu acaba daha yeni yumurtluyor olabilir miyim bu da tam koyu değil ama reglime sanırım üç gün var

Eklentiler

• IMG_9022.webp
    21 KB · Görüntüleme: 27
Ben ovülasyon testiyle gebelik durumunu hiç bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar yazar görünce kuzum yanlış bilgilendirmek istemem

Amin canim insallah hepimizin senin güzel haberini duyalim

Aşkım hemen mi çıkardı çizgiyi ya , gerçekten hiçbirine güvenilmiyor kan vermeden asla sevinmemek gerek . Çok üzgünüm birtanem umarım bu ay olur her ay yeni bir umut

Aşkım hemen mi çıkardı çizgiyi ya , gerçekten hiçbirine güvenilmiyor kan vermeden asla sevinmemek gerek . Çok üzgünüm birtanem umarım bu ay olur her ay yeni bir umut
Salı çarşamba yaptıklarımda çizgi ta ertesi gün çıkmıştı ama persembedekinde hemen cikti ve belliydi iki saat aramadım cuma yaptım çizgi cikmadi

Hadi ya bu testler niye böyle yalancı çıkarıyor ya. İnsan ümitleniyor sonra. Leke falan olunca da insan yerleşme kanaması mı diyor. Awox iyi deniyordu o da mı yalan şimdi. Laboquick de böyle mi acaba onda da oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…