Üst üste mi ay çok güldüm buna ya fizyolojik olarak biraz zor birşey zaten o herkes her seferde yapamaz

Kiz 2cye sperm kalitesi dusuyo napcan 1 gün dur diğer gün yine devam
Art arda iki kere yaparsan bir şey olmaz ki zaten ilk kaliteli spermi almış oluyorsun, isterseniz birkaç saat sonra tekrar olur. Sonra yine gün aşırı devam edersiniz

Kızlar bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Ovülasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktı. Refl gününde çift çizgi olması normal mı ovülasyon testinde ?

Eklentiler

• IMG_6798.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 23
Art arda iki kere yaparsan bir şey olmaz ki zaten ilk kaliteli spermi almış oluyorsun, isterseniz birkaç saat sonra tekrar olur. Sonra yine gün aşırı devam edersiniz
Biz her gün yapıyoruz hafta bitene kadar
Kız o nasıl oluyor 1 sefer mi 2-3 saat sürüyor
1 sefer oluyor 2. Ye devam ediyoruz oda 2 3 saat falan
Yok artık valla sperminin kalitesini osunu busunu geçtim ben yoruluyorum ben de insanım neticede
Ben genelde en son bayılıyorum uyuyakalıyorum

Kızlar bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Ovülasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktı. Refl gününde çift çizgi olması normal mı ovülasyon testinde ?
Vücutta lh hormonu hep var olan bişey burdan çok anlaşılmaz. Ama bazen beta ile lh birbirine yapısal olarak benzediği için hamilelik varsa pik gösterdiği oluyormuş. Ama garanti değil. Adet öncesi lh dalgalanma da yapabilirmiş. O yüzden gebelik testi yapmanı tavsiye ederim daha garanti olur :))

Biz her gün yapıyoruz hafta bitene kadar

1 sefer oluyor 2. Ye devam ediyoruz oda 2 3 saat falan

Ben genelde en son bayılıyorum uyuyakalıyorum
Hahahah beni bırak uyuyakalmayı ertesi gün akşama kadar kalkamam yok ya bizden geçmiş herhalde

Ya elimde bu vardı öylesine yapayım demiştim. Kullanmadım daha önce. Teşekkür ederim. Olduğunu düşünmüyorum ama inşallah vardır. Gebelik testi ile bakarım yarında olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…