Ayy ben anlamadımKızlar ben bir şey sormak istiyorum komik olacak amadeğerlendirme yaparken bir kere de bırakıyor musunuz yoksa bir kaç kez devam mı ediyorsunuz nryyy Hayalim kizim Civcivimmm ElizabethBennettt
Eşiniz bir kere b.şalınca demek istedim yoksa üst üste devam mıAyy ben anlamadım
Kiz 2cye sperm kalitesi dusuyo napcan 1 gün dur diğer gün yine devamEşiniz bir kere b.şalınca demek istedim yoksa üst üste devam mı
Hah onu soruyorumKiz 2cye sperm kalitesi dusuyo napcan 1 gün dur diğer gün yine devam
1 kez sadeceKızlar ben bir şey sormak istiyorum komik olacak amadeğerlendirme yaparken bir kere de bırakıyor musunuz yoksa bir kaç kez devam mı ediyorsunuz nryyy Hayalim kizim Civcivimmm ElizabethBennettt
Bu sefer öyle deniyorum yine ara vermedim ama hiç çünkü reglim bitti hemen yumurtlama zamanım geldi 4 gündür üst üste1 kez sadece
Bizim ki yapıyor yaÜst üste mi ay çok güldüm buna yafizyolojik olarak biraz zor birşey zaten o herkes her seferde yapamaz
Bitsin diye 4 gözle bekliyordum bide üst üste ayyyyKızlar ben bir şey sormak istiyorum komik olacak amadeğerlendirme yaparken bir kere de bırakıyor musunuz yoksa bir kaç kez devam mı ediyorsunuz nryyy Hayalim kizim Civcivimmm ElizabethBennettt
Kiz 2cye sperm kalitesi dusuyo napcan 1 gün dur diğer gün yine devam
Art arda iki kere yaparsan bir şey olmaz ki zaten ilk kaliteli spermi almış oluyorsun, isterseniz birkaç saat sonra tekrar olur. Sonra yine gün aşırı devam edersinizKızlar ben bir şey sormak istiyorum komik olacak amadeğerlendirme yaparken bir kere de bırakıyor musunuz yoksa bir kaç kez devam mı ediyorsunuz nryyy Hayalim kizim Civcivimmm ElizabethBennettt
Bizim ki yapıyor yabide bizim genelde 2 3 saat sürüyor en az bitmesi nolacak bu gidişat
Kız o nasıl oluyor 1 sefer mi 2-3 saat sürüyorBizim ki yapıyor yabide bizim genelde 2 3 saat sürüyor en az bitmesi nolacak bu gidişat
Yok artıkBizim ki yapıyor yabide bizim genelde 2 3 saat sürüyor en az bitmesi nolacak bu gidişat
Biz her gün yapıyoruz hafta bitene kadarArt arda iki kere yaparsan bir şey olmaz ki zaten ilk kaliteli spermi almış oluyorsun, isterseniz birkaç saat sonra tekrar olur. Sonra yine gün aşırı devam edersiniz
1 sefer oluyor 2. Ye devam ediyoruz oda 2 3 saat falanKız o nasıl oluyor 1 sefer mi 2-3 saat sürüyor
Ben genelde en son bayılıyorum uyuyakalıyorumYok artıkvalla sperminin kalitesini osunu busunu geçtim ben yoruluyorum ben de insanım neticede
Vücutta lh hormonu hep var olan bişey burdan çok anlaşılmaz. Ama bazen beta ile lh birbirine yapısal olarak benzediği için hamilelik varsa pik gösterdiği oluyormuş. Ama garanti değil. Adet öncesi lh dalgalanma da yapabilirmiş. O yüzden gebelik testi yapmanı tavsiye ederim daha garanti olur :))Kızlar bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Ovülasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktı. Refl gününde çift çizgi olması normal mı ovülasyon testinde ?
Bacım azmine hayran oldum tebrik ediyorumBiz her gün yapıyoruz hafta bitene kadar
1 sefer oluyor 2. Ye devam ediyoruz oda 2 3 saat falan
Ben genelde en son bayılıyorum uyuyakalıyorum
HahahahBiz her gün yapıyoruz hafta bitene kadar
1 sefer oluyor 2. Ye devam ediyoruz oda 2 3 saat falan
Ben genelde en son bayılıyorum uyuyakalıyorum
Ya elimde bu vardı öylesine yapayım demiştim. Kullanmadım daha önce. Teşekkür ederim. Olduğunu düşünmüyorum ama inşallah vardır. Gebelik testi ile bakarım yarında olmazsamVücutta lh hormonu hep var olan bişey burdan çok anlaşılmaz. Ama bazen beta ile lh birbirine yapısal olarak benzediği için hamilelik varsa pik gösterdiği oluyormuş. Ama garanti değil. Adet öncesi lh dalgalanma da yapabilirmiş. O yüzden gebelik testi yapmanı tavsiye ederim daha garanti olur :))
Bacım azmine hayran oldum tebrik ediyorum
Evlendiğimde 7 kilo vermiştim işte geri aldım ahahahHahahahbeni bırak uyuyakalmayı ertesi gün akşama kadar kalkamam yok ya bizden geçmiş herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?