- 3 Şubat 2025
- 583
- 948
- 18
Aynen bencede doktorum da bunu söylemeye çalışıyor. Ben gün aşırıyada karşıyımValla ben o işin planlanmasına karşıyım ilişkinin dinamiğinin bu olduğuna inanıyorum eğer sevişmeleri bir amaca bağlı kılarsak evliliğimiz bence ev arkadaşlığına döner günde kaç istiyorsa canınız yapılmalı bence
Nasıl olcak aşkım gün aşırı olmasaAynen bencede doktorum da bunu söylemeye çalışıyor. Ben gün aşırıyada karşıyım
Canının istediği zaman. Biz mesela bir kere denedik gün aşırı stres oldum adama yanaşıyorum hadi yapalım adam dün yaptık bugün olmaz yarın yaparız diyor eee istiyorum ne yapayımNasıl olcak aşkım gün aşırı olmasa
Biz her gün ilişki yaşamıyoruz bebek isterken de haliyle bir düzende olması gerektiğini düşünüyorum benCanının istediği zaman. Biz mesela bir kere denedik gün aşırı stres oldum adama yanaşıyorum hadi yapalım adam dün yaptık bugün olmaz yarın yaparız diyor eee istiyorum ne yapayımgün aşırı diye başladık sonra hergüne çevrildi zaten
Biz her gün ilişki yaşamıyoruz bebek isterken de haliyle bir düzende olması gerektiğini düşünüyorum ben
Bu arada gün aşırı yapınca olmaz demiyorum olan çok var biri de sensin ben kendim için diyorum stres oluyorumBiz her gün ilişki yaşamıyoruz bebek isterken de haliyle bir düzende olması gerektiğini düşünüyorum ben
Kız sana diyorum ben folik asit b12 ile içilmeliAşkım doktor gerek yok dedi onaselenyum sipariş verdim eşime
Bence istediğiniz her an birliktelik olmalı gün aşırı istiyorsan gün aşırı tabi sorun yoksa sperm sorunu vsAynen bencede doktorum da bunu söylemeye çalışıyor. Ben gün aşırıyada karşıyım
Evet tabiki stres yapıyorsa asla zaten bu ovulasypn testi gibi kimini rahatlatıyor mesela beni çok stres yapıyorduBu arada gün aşırı yapınca olmaz demiyorum olan çok var biri de sensin ben kendim için diyorum stres oluyorum
Eşim en son martta tüp bebek aşamasında verdi çok iyi dedi doktorBence istediğiniz her an birliktelik olmalı gün aşırı istiyorsan gün aşırı tabi sorun yoksa sperm sorunu vs
Bebişimiz gelmiştir inşallahBiz de gün aşırı deneyecektik ama olmadı yine kaynanamın evinde duramadık
Kesinlikle hele pcos yoksa ve adetler düzenliyse hiçççç gerek yok ovulasyon testineEvet tabiki stres yapıyorsa asla zaten bu ovulasypn testi gibi kimini rahatlatıyor mesela beni çok stres yapıyordu
Bende pco görünümü var demişti bir doktor ama adetlerim şükür düzenliydiKesinlikle hele pcos yoksa ve adetler düzenliyse hiçççç gerek yok ovulasyon testine
Kesinliklesperm kalitesine bağlı eğer sağlıklı ve sperm kaliteli iyiyse sayı olarak çoksa sıkıntı olmaz. Ama genel olarak gebelik için gün aşırı ilişki tavsiye edilir spermin kalitesi artsın diye.
İnşallah aşkım yaBebişimiz gelmiştir inşallah
Ben artık takviye almaktan düşünmekten bıktım inanır mısınKız sana diyorum ben folik asit b12 ile içilmeli
yaz bitmeden gelecek inanıyorum en geçİnşallah aşkım yarüyamda sürekli saçma sapan şeyler görüyorum
İnşallah inşallahyaz bitmeden gelecek inanıyorum en geç
İnanırım çünkü günde 14 takviye alıyorum ve 4 ilaçBen artık takviye almaktan düşünmekten bıktım inanır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?