- 9 Haziran 2025
- 816
- 583
- 18
- 27
Canım akıntın oluyor mu hiç oradan anlarsın belkiKızlar şu an böyle durum, gün aşırı devam ettik 3 seferdir. Dün oldu bugün hafif koyulaşma var da daha pik olmamış tabi yarın falan pik olursa diye bugünü de mi değerlendirsem acaba yada dün oldu diye bugün ara mı versem ki. Böyle de hesap kitap yapar gibi oluyor da işte spermin kalitesi düşer bilmem ne muhabbetine yapıyoruz artık napalım
Ben dayanamadım az önce bi test daha yaptımCanım akıntın oluyor mu hiç oradan anlarsın belki
Evet bugün pik olur bencede dünü de değerlendirmişsindir inşallahBen dayanamadım az önce bi test daha yaptımCanım yarın kesin pik bence. Demek ki ben 10. Gün yumurtluyorum. Geçen ay da 10. Gündü yarın da öyle olacak. Bugün hafif yumurta akı geldi de çok az ama akşama göre bile koyu çıkmış her an yumurtlama olabilir inşallah karşılaşırlar bir yerlerde amin
Gece geldik canım saglik ocağına gidip rapor almam lazım iş başı bugün normalde
Ay o da hemen çıkmaz heralde. Kaset test mi silik çıkabilir ondan. Zaten çıkmayadabilir adetine 4 gün var dahaGece geldik canım saglik ocağına gidip rapor almam lazım iş başı bugün normaldeo sırada vericem inşallah. Sabah elimde laboquick kalmıştı onu yaptım dpo 10 ama silik
Kuzu bak şimdi predictor yaptım ama afedersin 3. Wc ile yani yarım saat belki beklemiş idrarla bilemedim ya kan sonucu olmadan ümitlenmimAy o da hemen çıkmaz heralde. Kaset test mi silik çıkabilir ondan. Zaten çıkmayadabilir adetine 4 gün var daha
Canımm inşallah güzel çıkar sonucun kimyasal riski hep var ben de korkuyorum inanKuzu bak şimdi predictor yaptım ama afedersin 3. Wc ile yani yarım saat belki beklemiş idrarla bilemedim ya kan sonucu olmadan ümitlenmim
Daha önce 2 kimyasal 2 de kürtajım var artık hamilelik haberiyle bitmiyor da Rabbım her isteyene saglikli hamilelik saglikli evlat nasip etsin. Kaybedince daha çok korkuyor insanCanımm inşallah güzel çıkar sonucun kimyasal riski hep var ben de korkuyorum inan
Kesinlikle katılıyorum sana kimyasalsa kaç gün sonra regl geliyorDaha önce 2 kimyasal 2 de kürtajım var artık hamilelik haberiyle bitmiyor da Rabbım her isteyene saglikli hamilelik saglikli evlat nasip etsin. Kaybedince daha çok korkuyor insan
1 gün gecikme olmustu bende birini beta 38 digerinide 24 ile ogrenmistimKesinlikle katılıyorum sana kimyasalsa kaç gün sonra regl geliyor
Anladım canım inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur1 gün gecikme olmustu bende birini beta 38 digerinide 24 ile ogrenmistim
Hepimizin insallahAnladım canım inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur
evet kadın hastlıkları doktoru bana insulini düzenlemesi için verdiİnositol insulini de mi düzenliyor
Bende bu konuda yazacaktım doktorum inofolic combi almamı önerdi. Pcos yok ama hafif yatkınlık söz konusu dedi. Daha önce kullanan var mıbana doktor venatura inositol tavsiye etti toz halinde akşamları tok bir bardak suda eritip içiyorum
Ayyyy çok güzel bir haber rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
hiç bilmiyorum canım ilk defa duydum bu ilacı bende pcos yok insulin dengelemek için verdiBende bu konuda yazacaktım doktorum inofolic combi almamı önerdi. Pcos yok ama hafif yatkınlık söz konusu dedi. Daha önce kullanan var mı
Yarına pikleşir bence deBen dayanamadım az önce bi test daha yaptımCanım yarın kesin pik bence. Demek ki ben 10. Gün yumurtluyorum. Geçen ay da 10. Gündü yarın da öyle olacak. Bugün hafif yumurta akı geldi de çok az ama akşama göre bile koyu çıkmış her an yumurtlama olabilir inşallah karşılaşırlar bir yerlerde amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?