Canım akıntın oluyor mu hiç oradan anlarsın belki

Canım akıntın oluyor mu hiç oradan anlarsın belki
Ben dayanamadım az önce bi test daha yaptım Canım yarın kesin pik bence. Demek ki ben 10. Gün yumurtluyorum. Geçen ay da 10. Gündü yarın da öyle olacak. Bugün hafif yumurta akı geldi de çok az ama akşama göre bile koyu çıkmış her an yumurtlama olabilir inşallah karşılaşırlar bir yerlerde amin

Eklentiler

• IMG_0788.webp
    5 KB · Görüntüleme: 43
Evet bugün pik olur bencede dünü de değerlendirmişsindir inşallah Maşallah sırayla yumurtladık güzel haberler alalım hep birlikte inşallah

H Hzrgk canıım kan verecek misin bugün merak ettim haberdar et bizi
Gece geldik canım saglik ocağına gidip rapor almam lazım iş başı bugün normalde o sırada vericem inşallah. Sabah elimde laboquick kalmıştı onu yaptım dpo 10 ama silik

Eklentiler

• 20250818_065710.webp
    138,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 20250818_064342.webp
    123,7 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar saglik ocağı yarın sonuçlar diye dayanamadım evin altında eczane var prediktor aldım daha sıvının içindeyken çizgi yerini belli etti ama sıvı yürümesi bitince çok çok ince hayal verdi geçen aylarda bat 4 kala arkadaşın daha belliydi ve beta aynı gün 5 çıkmıştı benimki çok çok silik yani yenimi acaba bilemedim görülüyordu bilmiyorum ama hala kimyasalmi dedirtiyor çünkü hiç belirtim yok sadece ara ara batma var

Eklentiler

• 20250818_091845.webp
    161,8 KB · Görüntüleme: 30
Gece geldik canım saglik ocağına gidip rapor almam lazım iş başı bugün normalde o sırada vericem inşallah. Sabah elimde laboquick kalmıştı onu yaptım dpo 10 ama silik
Ay o da hemen çıkmaz heralde. Kaset test mi silik çıkabilir ondan. Zaten çıkmayadabilir adetine 4 gün var daha

Kuzu bak şimdi predictor yaptım ama afedersin 3. Wc ile yani yarım saat belki beklemiş idrarla bilemedim ya kan sonucu olmadan ümitlenmim
Canımm inşallah güzel çıkar sonucun kimyasal riski hep var ben de korkuyorum inan

Daha önce 2 kimyasal 2 de kürtajım var artık hamilelik haberiyle bitmiyor da Rabbım her isteyene saglikli hamilelik saglikli evlat nasip etsin. Kaybedince daha çok korkuyor insan
Kesinlikle katılıyorum sana kimyasalsa kaç gün sonra regl geliyor

Evet canım yaptım ilk dkden böyle oldu sonra t çizgisi daha da koyulaştı değerlendirildi
Evet inostol almayı düşünüyorum da bende markayı bilemedim ne alsam diye
bana doktor venatura inositol tavsiye etti toz halinde akşamları tok bir bardak suda eritip içiyorum

Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Ayyyy çok güzel bir haber rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yarına pikleşir bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…