Kuzu bak şimdi predictor yaptım ama afedersin 3. Wc ile yani yarım saat belki beklemiş idrarla bilemedim ya kan sonucu olmadan ümitlenmim
Kız verdiğin paralara yazık beklesene kan sonucunu çizgi görünüyor ama neden koyulaşma olmadı anlamadım beklemekten başka çare yok sanırım inşallah güzel haberler alırsın

Kızlar Günaydın Yumurtlama zamanı yoğun gaz bağırsak şikayetleri yaşıyor musunuz ? Benim oluyor da dikkatimi çekti merak ettim tek bende mi oluyor

Kızlar günaydın ne zamandır hastane ile uğraşıyorum bugun kadın doğum doktoruna gittim estrofem kullanmıştım rahmim kalınlaşmamış doktor yumurta geliştirici ilaça başlıycaz dedi bu ilacı kullanan var min aranızda güzel sonuç alınıyor mu

Rahim kalınlaşmadan yumurta geliştirip toplama mı yapacak anlamadım ? Virgra da kullansaydın keşke doktoruna söyle beraber kullan ikisini kalınlaşmayı hızlandıracaktır birde vitaminde alıyor musun ? E vitamini ALA L arginin vs

Bende bilmiyorum ki estrofem kalınlaştırmıyor istedim kalınlaşma olmadı dedi yumurta geliştirici başlıycaz dedi şimdi beta aldı bi öğleden sonra ilaç yazıcakmış virgra ne oluyor tam gidince söylim ikisini bir kullanım vitamin alamıyorum ben dâhiliye hemotolojiye gönderdi kanda bir değerim yüksek çıkıyo gemetik testler çıkmadı d vitaminim 8 çıktı çok düşük dahilye önce hemotolojiye hitmen lazım sonra gelir ilaç vericem dedi oranın sonuçlarının kesinleşmesini bekliyorum

Kız verdiğin paralara yazık beklesene kan sonucunu çizgi görünüyor ama neden koyulaşma olmadı anlamadım beklemekten başka çare yok sanırım inşallah güzel haberler alırsın
Kanı saglik ocağına verdim yarın kac gibi çıkar soramadım sabah 9 gibi sorsam erken mi acaba

Kanı saglik ocağına verdim yarın kac gibi çıkar soramadım sabah 9 gibi sorsam erken mi acaba
Yarın mı dediler bazıları öğleden sonra bazıları ertesi gün sabah çıkarıyorum bebeğim e nabızdan kontrol edersin

Kızlar kimlerin bat yaklaşıyor şuan
Koca bir 15 gün var baksana bi canım ya son yaptığımı az önce yaptım bir önceki de dün dayanamayıp gece yaptığım. Daha tam değil dimi sanırım akşama pik olabilir

Eklentiler

• IMG_0790.webp
    106,7 KB · Görüntüleme: 16
nryyy canım gözün aydın 200 sayfayı okudum belki gebelik haberi vardır diye sana çok sevindim diğer arkadaslari da tebrik ediyorum inş saglikla ilerler. 2 ay bende yumurtala testi ile takip yapmıştım 3. ay tam düzenli yapmadim diye bırakmıştım birde nasıl olsa tup bebek yapicaz diye kafam rahattı o zaman gebe kaldığımı öğrenmiştim ve sana da söylemiştim hatırlıyorsun bak dediğim gibi de oldu kafaya takmamak lazım akışına bırakınca sorun yoksa oluyor zaten bir de zamanı var meleklerin bize gelmesi için

ya kızlar benim çok şükür 3 yaşında bir oğlum var kardesi olsun istiyorum fakat eşim katiyen istemiyor 1 tane yeter diyor birde benim doğum olayı çok sıkıntılı geçti ölümden döndüm diye bilirim neyse ama ben istiyorum oğlum tek kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum eşimi de ikna edemiyorum ne yapabilirim Allah aşkına fikri olan var mı birde zaten biraz sperm sorunu da var tup bebek yaptiracaktik o a oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim ama şimdi elim kolum bağlı prezervatifi deldim içinden alıp enjektorle içime de sıktım direk prezervatifi icime de boşalttım valla daha aklıma birsey gelmiyor k.bakmayin açık açık anlattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…