- 9 Haziran 2025
- 816
- 583
- 18
- 27
Güzel sonuçlar alırsın inşallah bizlerde sevinirizKuzu bak şimdi predictor yaptım ama afedersin 3. Wc ile yani yarım saat belki beklemiş idrarla bilemedim ya kan sonucu olmadan ümitlenmim
Kız verdiğin paralara yazık beklesene kan sonucunuKuzu bak şimdi predictor yaptım ama afedersin 3. Wc ile yani yarım saat belki beklemiş idrarla bilemedim ya kan sonucu olmadan ümitlenmim
Canım benim geçmiş olsun nasılsın iyi misin ? Çok buralarda yokum biliyorsun yeni gördüm2 gün önce kürtaj oldum canım öyle dinleniyorum sen napıyosun
Bazen bende de oluyor yaKızlar GünaydınYumurtlama zamanı yoğun gaz bağırsak şikayetleri yaşıyor musunuz ? Benim oluyor da dikkatimi çekti merak ettim tek bende mi oluyor
Rahim kalınlaşmadan yumurta geliştirip toplama mı yapacak anlamadım ? Virgra da kullansaydın keşke doktoruna söyle beraber kullan ikisini kalınlaşmayı hızlandıracaktır birde vitaminde alıyor musun ? E vitamini ALA L arginin vsKızlar günaydın ne zamandır hastane ile uğraşıyorum bugun kadın doğum doktoruna gittim estrofem kullanmıştım rahmim kalınlaşmamış doktor yumurta geliştirici ilaça başlıycaz dedi bu ilacı kullanan var min aranızda güzel sonuç alınıyor mu
Kuzu bende çok fena oluyordu hamile gibi geziyordum yumurtlama donemiKızlar GünaydınYumurtlama zamanı yoğun gaz bağırsak şikayetleri yaşıyor musunuz ? Benim oluyor da dikkatimi çekti merak ettim tek bende mi oluyor
Bende bilmiyorum ki estrofem kalınlaştırmıyor istedim kalınlaşma olmadı dedi yumurta geliştirici başlıycaz dedi şimdi beta aldı bi öğleden sonra ilaç yazıcakmış virgra ne oluyor tam gidince söylim ikisini bir kullanım vitamin alamıyorum ben dâhiliye hemotolojiye gönderdi kanda bir değerim yüksek çıkıyo gemetik testler çıkmadı d vitaminim 8 çıktı çok düşük dahilye önce hemotolojiye hitmen lazım sonra gelir ilaç vericem dedi oranın sonuçlarının kesinleşmesini bekliyorumRahim kalınlaşmadan yumurta geliştirip toplama mı yapacak anlamadım ? Virgra da kullansaydın keşke doktoruna söyle beraber kullan ikisini kalınlaşmayı hızlandıracaktır birde vitaminde alıyor musun ? E vitamini ALA L arginin vs
Kanı saglik ocağına verdim yarın kac gibi çıkar soramadım sabah 9 gibi sorsam erken mi acabaKız verdiğin paralara yazık beklesene kan sonucunuçizgi görünüyor ama neden koyulaşma olmadı anlamadım beklemekten başka çare yok sanırım inşallah güzel haberler alırsın
Yarın mı dediler bazıları öğleden sonra bazıları ertesi gün sabah çıkarıyorum bebeğim e nabızdan kontrol edersinKanı saglik ocağına verdim yarın kac gibi çıkar soramadım sabah 9 gibi sorsam erken mi acaba
Ay çok rahatsız edici yaa ishale dönüyor hatta soğuk alınca daBazen bende de oluyor ya
Ay valla karnım şiş 3 gündür gazdan mahvoldum soğuk almaya da meyilliyiz şuan ishale çeviriyor hemen sıkıntıdayım yaniKuzu bende çok fena oluyordu hamile gibi geziyordum yumurtlama donemi
Valla bende aynı şekildeAy çok rahatsız edici yaa ishale dönüyor hatta soğuk alınca da
Hahaha kaldı mı 8 günValla bende aynı şekildebugün şimdi dpo 1 mi diyoruz
Koca bir 15 gün varKızlar kimlerin bat yaklaşıyor şuan
Hahaha kaldı mı 8 gün
Pike yaklaşmış başlansınKoca bir 15 gün varbaksana bi canım ya son yaptığımı az önce yaptım bir önceki de dün dayanamayıp gece yaptığım. Daha tam değil dimi sanırım akşama pik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?