Kız zaten ölür ki spermler sen kendine sıkana kadar yani eşini ikna edeceksin ya da sanırım ben doğum kontrol kullanıyorum der yutmazdım böyle bi durumda. ama elin istemiyorsa biraz zor olur senin için

Şaka yaptığınızı söyleyin lütfen eğer kocam istemeseydi asla yapmazdım. Bence iki kişi de istemeli. Aynı şeyi eşiniz yapsaydı hoş olur muydu?

Kızlar merhaba, 6 aydır gebelik deniyoruz 2 yıldır evliyim. Bu aya kadar ovülasyon testiyle gittim ama bu ay yapmak istemedim. Geçen ay days doctor ile yalancı pozitif gördüm ve çok üzüldüm yıprandım o yüzden biraz daha kafam rahat olsun diye ovülasyon almadım akıntımı takip ederek ilerlemek istedim, bu ay bir de çörekotu bal tarçın yaptım. Şimdi asıl sormak istediğim şey şu dün akıntım yoğun ve suluydu şeffaf dün değerlendiremedik ama önceki gün değerlendirmiştik, bugün akıntımda o yumurta akı görünümünü gördüm, şimdi bu görüntüde. yumurtanın çatladığını mı yoksa çatlamak üzere olduğunu mu çıkarmalıyım? Bu akşamı değerlendireceğiz inşallah. Sizce nedir? Dünü değerlendirmediğim için kötü mü yaptım sizce?

Merhaba. Ben 16sında sabah şeffaf yapışkan uzayan akıntı gördüm akşamına ovü pikti. Ertesi gün öğlen kremsi yapıda beyaz akıntım oldu bu sefer akşama ovü yaptım bu sefer silikleşmişti. Yani yumurtladım veya çatladı tam açıklayamam ama aynı şeyler olmuş

Kız zaten ölür ki spermler sen kendine sıkana kadar yani eşini ikna edeceksin ya da sanırım ben doğum kontrol kullanıyorum der yutmazdım böyle bi durumda. ama elin istemiyorsa biraz zor olur senin için
oğlumda da istemiyordu aslında şimdi ağzından çıkacak şeye bakiyor hemen almak yada yapmak için kız ilk 5 dk içinde yapıyorum zaten bu ay öyle yapıyorum bakalım olicak mi

Şaka yaptığınızı söyleyin lütfen eğer kocam istemeseydi asla yapmazdım. Bence iki kişi de istemeli. Aynı şeyi eşiniz yapsaydı hoş olur muydu?
valla saka değil istemiyorum diyor ben de korunmaya rağmen olursa ne olacak diyorum o zaman da yapacak birsey yok diyor ama oğlumda da istemiyordu zaten ama şuan canini verecek resmen o kadar çok düşkün birde bazen geri cekilme ile oluyor onda da risk var zaten olmazdı ama en azından daha önceden umut vaat etmezdim bana önceden açık kapı bıraktı şimdi geri adım attı ve benim dediğim olucak demesine sinir olduğum için yaptım tutarsan soylemicem ki kaza ile olduğunu düşünecek ve çok eminim ki çok çok sevecek

İnanılmazsın ama bence ikna etmeye çalış böyle olmaz gönülsüz iş yol almaz derler ya yani kardeşi olsun tek kalmasın üzerinden devam et bakalım bir yerde ikna olur belki

İnanılmazsın ama bence ikna etmeye çalış böyle olmaz gönülsüz iş yol almaz derler ya yani kardeşi olsun tek kalmasın üzerinden devam et bakalım bir yerde ikna olur belki
kiz bu konuyu ne zaman açsam kavga edecek duruma geliyoruz benim hesap savasmayalim sevişelim hesabı kendi kendi güldüm yaaa ama başka küçük bebek gördüğünde seviyor ona da ayrı bir sınır oluyorum önceden oğlumuz 2 yaşına girsin yaparız diyordu birde

Anladım, o zaman her türlü bu akşam ve yarın akşam değerlendirmek iyi olacak diye düşünüyorum.

Bu yaptiginiz dogru degil ama siz istemeseydiniz ve zorla boyle bisey yapsaydi nasil hissederdiniz? Bu iki kisinin verebilecegi bir karar

Bu yaptiginiz dogru degil ama siz istemeseydiniz ve zorla boyle bisey yapsaydi nasil hissederdiniz? Bu iki kisinin verebilecegi bir karar
ya böyle söylemek çok kolay tabi ama ben fikir almak istedim kendimce çözüm yolu aramaya başladım tabi ki doğru değil bunun farkında olacak biriyim. malesef ben istiyorum eşim istemiyor neden ben onun dediklerine ayak uyduruyorum peki ben de bunu anlamış değilim tam tersi olsaydı ben istemesem eşim isteseydi o zAman da yine değişik yorumlar gelirdi eminim ben oğlumn tek kalmasıni istemiyorum

Bende pikten bir gün önce ve çatlama günü değerlendirdim. Bir gün boş bir gün dolu gittiğimiz için piki boş bıraktım. Nasip bu işler ya olacağı varsa oluyor üzme canını

Gercekten oyle bi yandan artik takmicam diyordum ama kendimi yine pimpiriklenirken buluyorum batlarimiz da yakinmis bol sans hepimizee

Cunku birine istemedigi biseyi yaptirmak zorlamak demek isteyene degil istemeyene gore hareket edilir. Hic cocugunuz olmasaydi da esiniz boyle yapsaydi size bosanin bile derdim cok hakli olurdunuz bunu elinizden almaya hakki yok. Ama ikinci bir cocuk karari icin ortak paydada bulusmaniz lazim onu ikna etmeden boyle bisey yapmaya benim vicdanim elvermezdi cunku yaparsaniz ve sizi suclarsa olduktan sonra da psikolojisi bozulursa siz de yipranacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…