Kız zaten ölür ki spermler sen kendine sıkana kadarya kızlar benim çok şükür 3 yaşında bir oğlum var kardesi olsun istiyorum fakat eşim katiyen istemiyor 1 tane yeter diyor birde benim doğum olayı çok sıkıntılı geçti ölümden döndüm diye bilirim neyse ama ben istiyorum oğlum tek kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum eşimi de ikna edemiyorum ne yapabilirim Allah aşkına fikri olan var mı birde zaten biraz sperm sorunu da var tup bebek yaptiracaktik o a oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim ama şimdi elim kolum bağlı prezervatifi deldimiçinden alıp enjektorle içime de sıktım direk prezervatifi icime de boşalttım valla daha aklıma birsey gelmiyor k.bakmayin açık açık anlattim
Şaka yaptığınızı söyleyin lütfenya kızlar benim çok şükür 3 yaşında bir oğlum var kardesi olsun istiyorum fakat eşim katiyen istemiyor 1 tane yeter diyor birde benim doğum olayı çok sıkıntılı geçti ölümden döndüm diye bilirim neyse ama ben istiyorum oğlum tek kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum eşimi de ikna edemiyorum ne yapabilirim Allah aşkına fikri olan var mı birde zaten biraz sperm sorunu da var tup bebek yaptiracaktik o a oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim ama şimdi elim kolum bağlı prezervatifi deldimiçinden alıp enjektorle içime de sıktım direk prezervatifi icime de boşalttım valla daha aklıma birsey gelmiyor k.bakmayin açık açık anlattim
Beklemesi ne zor üstümde aşırı sinir var ara ara kasik batmalarida arttı bakalim içimdeki ses olumsuz diyor ama bakalım nasipYarın mı dediler bazıları öğleden sonra bazıları ertesi gün sabah çıkarıyorum bebeğim e nabızdan kontrol edersin
Merhaba. Ben 16sında sabah şeffaf yapışkan uzayan akıntı gördüm akşamına ovü pikti. Ertesi gün öğlen kremsi yapıda beyaz akıntım oldu bu sefer akşama ovü yaptım bu sefer silikleşmişti. Yani yumurtladım veya çatladı tam açıklayamam ama aynı şeyler olmuşKızlar merhaba, 6 aydır gebelik deniyoruz 2 yıldır evliyim. Bu aya kadar ovülasyon testiyle gittim ama bu ay yapmak istemedim. Geçen ay days doctor ile yalancı pozitif gördüm ve çok üzüldüm yıprandım o yüzden biraz daha kafam rahat olsun diye ovülasyon almadım akıntımı takip ederek ilerlemek istedim, bu ay bir de çörekotu bal tarçın yaptım. Şimdi asıl sormak istediğim şey şu dün akıntım yoğun ve suluydu şeffaf dün değerlendiremedik ama önceki gün değerlendirmiştik, bugün akıntımda o yumurta akı görünümünü gördüm, şimdi bu görüntüde. yumurtanın çatladığını mı yoksa çatlamak üzere olduğunu mu çıkarmalıyım? Bu akşamı değerlendireceğiz inşallah. Sizce nedir? Dünü değerlendirmediğim için kötü mü yaptım sizce?
oğlumda da istemiyordu aslında şimdi ağzından çıkacak şeye bakiyor hemen almak yada yapmak içinKız zaten ölür ki spermler sen kendine sıkana kadaryani eşini ikna edeceksin ya da sanırım ben doğum kontrol kullanıyorum der yutmazdım böyle bi durumda. ama elin istemiyorsa biraz zor olur senin için
valla saka değil istemiyorum diyor ben de korunmaya rağmen olursa ne olacak diyorum o zaman da yapacak birsey yok diyor ama oğlumda da istemiyordu zaten ama şuan canini verecek resmen o kadar çok düşkün birde bazen geri cekilme ile oluyor onda da risk var zaten olmazdı ama en azından daha önceden umut vaat etmezdim bana önceden açık kapı bıraktı şimdi geri adım attı ve benim dediğim olucak demesine sinir olduğum için yaptım tutarsan soylemicem ki kaza ile olduğunu düşünecek ve çok eminim ki çok çok sevecekŞaka yaptığınızı söyleyin lütfeneğer kocam istemeseydi asla yapmazdım. Bence iki kişi de istemeli. Aynı şeyi eşiniz yapsaydı hoş olur muydu?
İnanılmazsınya kızlar benim çok şükür 3 yaşında bir oğlum var kardesi olsun istiyorum fakat eşim katiyen istemiyor 1 tane yeter diyor birde benim doğum olayı çok sıkıntılı geçti ölümden döndüm diye bilirim neyse ama ben istiyorum oğlum tek kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum eşimi de ikna edemiyorum ne yapabilirim Allah aşkına fikri olan var mı birde zaten biraz sperm sorunu da var tup bebek yaptiracaktik o a oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim ama şimdi elim kolum bağlı prezervatifi deldimiçinden alıp enjektorle içime de sıktım direk prezervatifi icime de boşalttım valla daha aklıma birsey gelmiyor k.bakmayin açık açık anlattim
kiz bu konuyu ne zaman açsam kavga edecek duruma geliyoruzİnanılmazsınama bence ikna etmeye çalış böyle olmaz gönülsüz iş yol almaz derler ya yani kardeşi olsun tek kalmasın üzerinden devam et bakalım bir yerde ikna olur belki
Anladım, o zaman her türlü bu akşam ve yarın akşam değerlendirmek iyi olacak diye düşünüyorum.Merhaba. Ben 16sında sabah şeffaf yapışkan uzayan akıntı gördüm akşamına ovü pikti. Ertesi gün öğlen kremsi yapıda beyaz akıntım oldu bu sefer akşama ovü yaptım bu sefer silikleşmişti. Yani yumurtladım veya çatladı tam açıklayamam ama aynı şeyler olmuş
kiz bu konuyu ne zaman açsam kavga edecek duruma geliyoruzbenim hesap savasmayalim sevişelim hesabı kendi kendi güldüm yaaa ama başka küçük bebek gördüğünde seviyor ona da ayrı bir sınır oluyorum önceden oğlumuz 2 yaşına girsin yaparız diyordu birde
+1 bende sizinleyim. Bat 1 Eylül, hepimizin pozitif gördüğü bir ay olsun inşallah canlarım
Bende pikten bir gün önce ve çatlama günü değerlendirdim. Bir gün boş bir gün dolu gittiğimiz için piki boş bıraktım. Nasip bu işler ya olacağı varsa oluyor üzme canınıhadi insallah yacatlamada yapmadigim icin hala sinirliyim umudum yok ama olsun
Ayy bereketli bir ay olacak gibi+1 bende sizinleyim. Bat 1 Eylül, hepimizin pozitif gördüğü bir ay olsun inşallah canlarım
Evet ovü yapmadığın için mantıklı olur canımAnladım, o zaman her türlü bu akşam ve yarın akşam değerlendirmek iyi olacak diye düşünüyorum.
İnşallah inşallah Eylül uğurlu gelsinnn. En sevdiğim ayAyy bereketli bir ay olacak gibi
Ben 12sinden beri fulll ama yetti canıma+1 bende sizinleyim. Bat 1 Eylül, hepimizin pozitif gördüğü bir ay olsun inşallah canlarım
ya böyle söylemek çok kolay tabi ama ben fikir almak istedim kendimce çözüm yolu aramaya başladım tabi ki doğru değil bunun farkında olacak biriyim. malesef ben istiyorum eşim istemiyor neden ben onun dediklerine ayak uyduruyorum peki ben de bunu anlamış değilim tam tersi olsaydı ben istemesem eşim isteseydi o zAman da yine değişik yorumlar gelirdi eminim ben oğlumn tek kalmasıni istemiyorumBu yaptiginiz dogru degil ama siz istemeseydiniz ve zorla boyle bisey yapsaydi nasil hissederdiniz? Bu iki kisinin verebilecegi bir karar
Bende pikten bir gün önce ve çatlama günü değerlendirdim. Bir gün boş bir gün dolu gittiğimiz için piki boş bıraktım. Nasip bu işler ya olacağı varsa oluyor üzme canını
ya böyle söylemek çok kolay tabi ama ben fikir almak istedim kendimce çözüm yolu aramaya başladım tabi ki doğru değil bunun farkında olacak biriyim. malesef ben istiyorum eşim istemiyor neden ben onun dediklerine ayak uyduruyorum peki ben de bunu anlamış değilim tam tersi olsaydı ben istemesem eşim isteseydi o zAman da yine değişik yorumlar gelirdi eminim ben oğlumn tek kalmasıni istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?