- 29 Aralık 2024
- 2.153
- 1.194
- 48
Aynen çatlama ve pikten önce olması lazim yani catlamaya uzak günde olucak bende öyle yapiyorumda tutmuyoElizabethBennettt çatlamadan önce olmuş beraberlik bebek tabi ki ihtimal var. Dişi spermler 72 saat erkek spermler 24 saat yaşıyormuş.. hatta Chatgpt işe konuştuğumda çatlama öncesi beraberlik bırakılırsa kız olma ihtimali daha yüksek diyor
Insallah kuzum Rabbım hepimize yar ve yardımcı olsunKötüsünü düşünme bence içime bir şeyler doğuyor hadi hayırlısı
Bat 1 Eylül bebek bugün çatlamıştır yumurtam diye düşünüyorum ovi yapcam bakmak içinHadi bakalim kizlar gelsin o zamansenin ne zaman bu ay ovulasyon canim
Evet benim erken oluyor yani geçen aya göre yarın pik olmam lazım da bir iki gün şaşabilir tabi. Akşam yapınca şimdi daha iyi anlarımBenim 3 4 gün böyle çıktı canım attım testleri durmuyor ama belki sen daha erken yumurtluyorsan birden pik olabilir tabi. Senin için örnek ekliyorum
Bat 1 Eylül bebek bugün çatlamıştır yumurtam diye düşünüyorum ovi yapcam bakmak için
Canım bu kullandığınız inositolü bende bugün sipariş verdim nasıl kullanılıyor sürekli mi yoksa yumurtlama dan sonra bırakılıyor mu burda iki kişi bunu kullanıp gebe kaldım diye yazınca bende bi şansımı deniyim dedim
Bebiş şimdi yaptım çatlamış
Canım tutacağı varsa önceki günden olan ilişkiden tutacaktır canını sıkmahadi insallah yacatlamada yapmadigim icin hala sinirliyim umudum yok ama olsun
Canım ben reglin ilk günü başladım yumurtlayınca bıraktım ama devam edenler de varmış. Normalde 2 defa tok karna diyor ama ben bir tane içtim kahvaltıdan sonra etkisi oldu bir de ocean mummy kullanıyorum neredeyse 1 yıldır. Geçen eylülden beri içiyorum. Gebelik düşünmeden çok önce başladım ona. Sadece bunlar başka bir şey yapmadım yeme içmeye vs dikkat etmedim günde 2-3 kahve içiyordum gece bile içtiğim oluyorduCanım bu kullandığınız inositolü bende bugün sipariş verdim nasıl kullanılıyor sürekli mi yoksa yumurtlama dan sonra bırakılıyor mu burda iki kişi bunu kullanıp gebe kaldım diye yazınca bende bi şansımı deniyim dedim
Benim regl bitti yumurtlamaya 1 hafta var dün yeni gördüm işte bu takviyeden bahsettiğinizi bugün sipariş verdim teslim tarihi 3 gün sonra diyor çok mu geç kaldım acaba bu ay için yaCanım ben reglin ilk günü başladım yumurtlayınca bıraktım ama devam edenler de varmış. Normalde 2 defa tok karna diyor ama ben bir tane içtim kahvaltıdan sonra etkisi oldu bir de ocean mummy kullanıyorum neredeyse 1 yıldır. Geçen eylülden beri içiyorum. Gebelik düşünmeden çok önce başladım ona. Sadece bunlar başka bir şey yapmadım yeme içmeye vs dikkat etmedim günde 2-3 kahve içiyordum gece bile içtiğim oluyordualkol ve sigaram yok zaten.
Ben daha bakamadım ev temizliği yemek derken bir saate bakcam inşallahBebiş şimdi yaptım çatlamışMisafirlerim var hala bugünü değerlendiremedik ama olacak inşallah
Geç oluyor canım etkisi için dediği gibi adet zamanından başlamak gerekirBenim regl bitti yumurtlamaya 1 hafta var dün yeni gördüm işte bu takviyeden bahsettiğinizi bugün sipariş verdim teslim tarihi 3 gün sonra diyor çok mu geç kaldım acaba bu ay için ya
Birşey olmaz canım geldiği gibi başla sen sabah akşam aç karnına içBenim regl bitti yumurtlamaya 1 hafta var dün yeni gördüm işte bu takviyeden bahsettiğinizi bugün sipariş verdim teslim tarihi 3 gün sonra diyor çok mu geç kaldım acaba bu ay için ya
Geç oluyor canım etkisi için dediği gibi adet zamanından başlamak gerekir
Tamam gelir gelmez başlıyım ben inşallah faydası olurBirşey olmaz canım geldiği gibi başla sen sabah akşam aç karnına iç
Hayır canım her türlü faydası olur bence zaten bir sorun yoksa destekleyici oluyor sadece benim için destekleyiciydi çünkü. Şifa olsunBenim regl bitti yumurtlamaya 1 hafta var dün yeni gördüm işte bu takviyeden bahsettiğinizi bugün sipariş verdim teslim tarihi 3 gün sonra diyor çok mu geç kaldım acaba bu ay için ya
Bende amh düşüklüğü var geçen yıl 0.93 tü bu yıl daha da düşmüştür muhtemelen. Doktor gebe kalabilirsin bu bi engel değil ama zor dedi. Gerçekten de 2 yıldır kalamıyorum deveye hendek atlatsam daha kolay olurdu sanırımHayır canım her türlü faydası olur bence zaten bir sorun yoksa destekleyici oluyor sadece benim için destekleyiciydi çünkü. Şifa olsun
ay çok sevindim canım ben de sessiz sessiz okuyorum buraları senin adına ayrı bir sevindim inş. sağlıkla ilerlerKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?