Aynen çatlama ve pikten önce olması lazim yani catlamaya uzak günde olucak bende öyle yapiyorumda tutmuyo

Benim 3 4 gün böyle çıktı canım attım testleri durmuyor ama belki sen daha erken yumurtluyorsan birden pik olabilir tabi. Senin için örnek ekliyorum
Evet benim erken oluyor yani geçen aya göre yarın pik olmam lazım da bir iki gün şaşabilir tabi. Akşam yapınca şimdi daha iyi anlarım

Canım ben reglin ilk günü başladım yumurtlayınca bıraktım ama devam edenler de varmış. Normalde 2 defa tok karna diyor ama ben bir tane içtim kahvaltıdan sonra etkisi oldu bir de ocean mummy kullanıyorum neredeyse 1 yıldır. Geçen eylülden beri içiyorum. Gebelik düşünmeden çok önce başladım ona. Sadece bunlar başka bir şey yapmadım yeme içmeye vs dikkat etmedim günde 2-3 kahve içiyordum gece bile içtiğim oluyordu alkol ve sigaram yok zaten.

Benim regl bitti yumurtlamaya 1 hafta var dün yeni gördüm işte bu takviyeden bahsettiğinizi bugün sipariş verdim teslim tarihi 3 gün sonra diyor çok mu geç kaldım acaba bu ay için ya

Benim regl bitti yumurtlamaya 1 hafta var dün yeni gördüm işte bu takviyeden bahsettiğinizi bugün sipariş verdim teslim tarihi 3 gün sonra diyor çok mu geç kaldım acaba bu ay için ya
Geç oluyor canım etkisi için dediği gibi adet zamanından başlamak gerekir

Birşey olmaz canım geldiği gibi başla sen sabah akşam aç karnına iç

Hayır canım her türlü faydası olur bence zaten bir sorun yoksa destekleyici oluyor sadece benim için destekleyiciydi çünkü. Şifa olsun

Hayır canım her türlü faydası olur bence zaten bir sorun yoksa destekleyici oluyor sadece benim için destekleyiciydi çünkü. Şifa olsun
Bende amh düşüklüğü var geçen yıl 0.93 tü bu yıl daha da düşmüştür muhtemelen. Doktor gebe kalabilirsin bu bi engel değil ama zor dedi. Gerçekten de 2 yıldır kalamıyorum deveye hendek atlatsam daha kolay olurdu sanırım

Kızlar şu an böyle durum, gün aşırı devam ettik 3 seferdir. Dün oldu bugün hafif koyulaşma var da daha pik olmamış tabi yarın falan pik olursa diye bugünü de mi değerlendirsem acaba yada dün oldu diye bugün ara mı versem ki. Böyle de hesap kitap yapar gibi oluyor da işte spermin kalitesi düşer bilmem ne muhabbetine yapıyoruz artık napalım

Eklentiler

• IMG_0786.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
ay çok sevindim canım ben de sessiz sessiz okuyorum buraları senin adına ayrı bir sevindim inş. sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…