- 29 Aralık 2024
- 2.153
- 1.194
- 48
Sperm 3 gün vucutta yasiyo ama bizim aynı sorun olduğu için nasıl olur bilmiyorum ama 2 gün üst üste yapmissin normalde bu sekilde olması iyiKizlar 14 unde ve 15 inde pik gordum iki gunu de degerlendirdim ama dun 16 su da catladi siliklesti dunu degerlendiremedim cunku hala kendi evimizde degilizsadece piki degerlendirebildim bu ay of ya tutma sansi var mi sizce? Hsg den sonraki ilk aydi esimde de sperm yavasligi var bu ayi iyi degerlendirmem lazimdi
Hsg çekindiğin ay seninde reglin geciktimi benim bugün 9.gun gelen giden yokKizlar 14 unde ve 15 inde pik gordum iki gunu de degerlendirdim ama dun 16 su da catladi siliklesti dunu degerlendiremedim cunku hala kendi evimizde degilizsadece piki degerlendirebildim bu ay of ya tutma sansi var mi sizce? Hsg den sonraki ilk aydi esimde de sperm yavasligi var bu ayi iyi degerlendirmem lazimdi
Sperm 3 gün vucutta yasiyo ama bizim aynı sorun olduğu için nasıl olur bilmiyorum ama 2 gün üst üste yapmissin normalde bu sekilde olması iyi
Hsg çekindiğin ay seninde reglin geciktimi benim bugün 9.gun gelen giden yok
En iyi olasılık çatlama oldugu gün yapılan tutuyo denendi onaylandı ama piki degerlendirmediysen degerlendirmissin zaten orda hazırda bekliyo zatenSpermler yavassa catlamadan once yapmak daha iyi demisti doktor. Cunku yumurta catladiginda orda hazir bekliyor olur demisti. Ama yine de catlamayi da degerlendirmek istemistim. Bi yandan da her gun yapma iki gunde bir yap diyolar. E o zaman pikte mi yapacaz catlamada mi valla beynim yandi artik
Yok aşkım hiç bi sorun yok dedi özellikle tıkanıklık vs varmi dedim yok açık dedi doktor yarın gidicem randevu aldım bakalimYok bebek gecikme falan olmadi bende 13 temmuzda cektirmistim 2 agustosta gununde regl oldum. senin tuplerde tikaniklik var miydi belki acildigi icin falan gecikme olmustur?
Baksana bugün böyle canım biraz koyulaşmış ama düne göre falan tahminim yarın yada sonraki gün kesin pik. Yarın da erken olabilir de 2 gün var gibiCanım bunlar bayağı silik şuan daha var heralde yumurtlamana. Bende aynı testi kullanıyorum 17. Günümde yumurtladım ilk anını çektim sonradan daha da koyulaştı. Yapmaya devam et sen
Canım benim leke erken gemişti 8. Gündü o yanılttı beni aslında ama benzediği için ben şüphelendim sonra zaten çıkmadı. Benim ilk gebeliğimde yerleşme kanaması oldu ama kesin 12. Günümdü çatlamadan sonra.Peki senin leke ne zaman gelmişti kaç gün önce
Ben laboquicke çok güveniyordum ya ilk gebeliğimi onla öğrendim hatta. Ama böyle yalancı çizgi çıkardığını duyunca güvenim azaldı. Ovülasyonu düzgün yapsın da gerekirse kan testi veririz artık. Sende yarın kan testi ver bakalım canım. Ama üst üste ikisinde de çizgi çıktıysa ihtimal yüksek yarın iyice belli olurHerkese merhabalar
600 sayfadır ben de sizleri sessizce takip etmekteyim. Bugün yazma sebebim testlerle ilgili ilginç bir durumu sizlerle paylaşmak istemem. Adet döngüm 29-30 gün ve hep düzenli. Elimde 10 laboquick 5 awox test vardı. Dün yani 29. Gün sonuncusunu yaptım testlerin. 15 testin bir tanesi bile kuruma çıkarmadı tertemiz negatifti. Yüzde yüz yok dedim. Çatlama günüm de 1 ağustos idi ovulasyon testinde. Zaten 31 temmuz, 1 ve 5 ağustosta oldu ilişkiler. Dün gelmek üzere gelmekte olan diye beklerken yine de eczaneden test anlayım dedim ve en kötü namı olan artımed vardı ondan 3 tane aldım. Eve gelince birini yapayım dedim. Anında hiç beklemeden 2. Çizgi oldukça belirgin şekilde çıktı. Açıkçası hiç inanmadım awox ve laboquickler hayali çizgi bile vermediği için. Sabah kalan iki artımedi aynı anda yaptım ve ikisi de anında yine bayağı belirgin çizgi gösterdi. Bugün pazar muhtemelen kan veremem ama oldukça şaşkınım. Eğer kanda pozitif çıkarsa awox ve laboquick testlerinin bir anlamı kalmayacak gibi. Burda en güvenilir diye bahsedilen testlerden olduğu için paylaşmak istedim. Kalplerinizde olanın kucaklarınıza dolması duasıyla...
Bencede kaliteli oluyor yumurta ve döllenme şansı artıyorEvet kuzum yumurtayı destekliyor bence
Ben görüyorum kesinlikle var bence ya 9. Günün bugün birde normal silik çıkmasıGünaydın kızlar tekrar awox yaptım koyulasma var gibi ama evde her odada biri var nerde çekecek derken az zamanı gecirdim
Canım emin olamıyorum ama hani hepsimi silik çıkarır kimyasal olmasindan korkuyorum bir yandan da laboquick yapıyordum oda artık görülmeye başladı gibi ama eminde değilim duramıyorum da bir an önce yarın olsun diye stresteyimBen görüyorum kesinlikle var bence ya 9. Günün bugün birde normal silik çıkması
Benim 3 4 gün böyle çıktı canım attım testleri durmuyor ama belki sen daha erken yumurtluyorsan birden pik olabilir tabi. Senin için örnek ekliyorumBaksana bugün böyle canım biraz koyulaşmış ama düne göre falan tahminim yarın yada sonraki gün kesin pik. Yarın da erken olabilir de 2 gün var gibi
Kötüsünü düşünme bence içime bir şeyler doğuyor hadi hayırlısıCanım emin olamıyorum ama hani hepsimi silik çıkarır kimyasal olmasindan korkuyorum bir yandan da laboquick yapıyordum oda artık görülmeye başladı gibi ama eminde değilim duramıyorum da bir an önce yarın olsun diye stresteyim
ElizabethBennettt çatlamadan önce olmuş beraberlik bebek tabi ki ihtimal var. Dişi spermler 72 saat erkek spermler 24 saat yaşıyormuş.. hatta Chatgpt işe konuştuğumda çatlama öncesi beraberlik bırakılırsa kız olma ihtimali daha yüksek diyor
Bu kadar belirgin 3 testte çıkması evet beni de şaşırttı. En kısa zamanda test vereceğim pozitif çıkarsa gerçekten awox ve laboquickin hiç göstermemesi daha da şaşırtacak...Ben laboquicke çok güveniyordum ya ilk gebeliğimi onla öğrendim hatta. Ama böyle yalancı çizgi çıkardığını duyunca güvenim azaldı. Ovülasyonu düzgün yapsın da gerekirse kan testi veririz artık. Sende yarın kan testi ver bakalım canım. Ama üst üste ikisinde de çizgi çıktıysa ihtimal yüksek yarın iyice belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?