Gercekten oyle bi yandan artik takmicam diyordum ama kendimi yine pimpiriklenirken buluyorum batlarimiz da yakinmis bol sans hepimizee
Takma kuzum takma Yumurtlamalar geçti artık. Buluşmuşlardır inşallah Bekleme vakti, kafa dağıtalım yapacak birşeyler bulalım Bu arada chatcpt bazı tüyolar verdi. Rahmi sıcak tutmalıymışız. Ilık (sıcak değil) su torbasını alt karna kompres yapın diyor. Birde soğuk içecekler yerine tarçınlı ılık süt, ıhlamur için diyor. Bacakları sıcak tutun, bacaklara sıcak su duşu öneriyor. Onları deneyeceğim.

Bende soğuk soğuk kahve içiyorum sürekli

canım haklısınız ama ilk çoğumuz da yine benim sayemde oldu istemiyordu olsa da olur olmasa da olur diyordu ama şimdi resmen tapıyor ve bana açık kapı bırakıp umitlendirip sonra böyle yapması kırdı beni bu yola itti bu ay böyle yaptım tuttu tuttu tutmadı yapacak birsey yok artık bu saatten sonra zaten başka da birsey yapamam

Hem kahve hemdee soğuk No no no şekerim Bende öyleyim bakma elimde sürekli soğuk kahve ama bu 10 gün biraz dikkat edeyim bakalım dedim.
Ben bu ay çok dikkat etmiyorum açıkçası geçen ay yine yıkılınca regl olursam ondan sonra düzen tertipe geçerim biran önce şu 10 gün geçse ya

Ben bu ay çok dikkat etmiyorum açıkçası geçen ay yine yıkılınca regl olursam ondan sonra düzen tertipe geçerim biran önce şu 10 gün geçse ya
Canım sen diğer aylarda mı böyle yumurtlamanı bulup üst üste ilişki yaptın yoksa ilk mi ? Benim ilk kez olunca sanki yapınca hemen tutacakmış gibi heveslenmeye başladım

Canım sen diğer aylarda mı böyle yumurtlamanı bulup üst üste ilişki yaptın yoksa ilk mi ? Benim ilk kez olunca sanki yapınca hemen tutacakmış gibi heveslenmeye başladım
Bebeğim benim martta bi kürtajım oldu. O zaman ovi kullandığım ilk ay hamile kalmıştım öncesinde yumurtlamamı yanlış biliyormuşum aylarca denemiştim kürtajdan sonra her yumurtlamada aynı şekilde devam ediyorum valla zaten yumurtlama olmasa da çok sık ilişki yaşıyorum bu ay bir gün arayla yapacaktık ama olmadı hamile kaldıgım da da üst üste yapmıştık

Vicdan olarak rahat edemezsin canım şahsen ben edemem. Ben anneysem o da baba olacak. Üstüne gidersen daha çok istememezlik yapabilir ya biraz ara vereceksin zaman tanıyacaksın sonra tekrar bu konuyu açacaksın şu an en mantıklısı bu ben böyle yapardım.

Yumurtlamadan sonra mı böyle yapın diyor

ne zaman ara verip konuyu acam tartışıyoruz değişen birsey yok valla hatta çocukları büyüyüp tekrar doğuran ya da hamile olam duysa akılları yok bunların tam rahata ermisken bir daha rahatlari kaçacak felan diyor sil baştan o kadar bir daha ugracaklar diyor rahatına düşkün yani bu ayda böyle denedim ben de ama mayıs ayında gayette kendi korunmadi yani

Belki psikolojik olarak veya maddi olarak kendini hazır hissetmiyordur. Ama seni de anlıyorum yargılamak bana düşmez hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Yaa kaybın için üzgünüm Ama hamile kalabilmişsin bu da güzel bir şey. Maşallah enişteye Allah güç kuvvet vermiş Acaba sık ilişkiden dolayı mı tutmuyor ki İnşallah bu ay başarmış oluruz yoksa gün aşırı denersiniz olmadı gerçi birde 3 gün üst üste yaptık ama sürekli yapamayız ya maşallah size

İyi besliyorum dermişim evet bu ay da tutmazsa gün aşırı deneyeceğim inşallah tutar da gerek kalmaz ilkinde öyle tuttu ya ondan sanırım ara verince aklım kalıyor

İyi besliyorum dermişim evet bu ay da tutmazsa gün aşırı deneyeceğim inşallah tutar da gerek kalmaz ilkinde öyle tuttu ya ondan sanırım ara verince aklım kalıyor
Evet psikolojik olarak düşünmeniz normal ama stres yapıyorsunuzdur farketmeden gün aşırı ile kalitesi artar belki olur. Amaa ben istiyorum ki hiç gerek kalmasın ve hamiş olduğumuzu öğrenelimm Sanki ben hiç hamile kalamayacakmışım gibi umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…