Takma kuzum takmaGercekten oyle bi yandan artik takmicam diyordum ama kendimi yine pimpiriklenirken buluyorumbatlarimiz da yakinmis bol sans hepimizee
Bende soğuk soğuk kahve içiyorum sürekliTakma kuzum takmaYumurtlamalar geçti artık. Buluşmuşlardır inşallah Bekleme vakti, kafa dağıtalım yapacak birşeyler bulalım Bu arada chatcpt bazı tüyolar verdi. Rahmi sıcak tutmalıymışız. Ilık (sıcak değil) su torbasını alt karna kompres yapın diyor. Birde soğuk içecekler yerine tarçınlı ılık süt, ıhlamur için diyor. Bacakları sıcak tutun, bacaklara sıcak su duşu öneriyor. Onları deneyeceğim.
Hem kahve hemdee soğukBende soğuk soğuk kahve içiyorum sürekli
canım haklısınız ama ilk çoğumuz da yine benim sayemde oldu istemiyordu olsa da olur olmasa da olur diyordu ama şimdi resmen tapıyor ve bana açık kapı bırakıp umitlendirip sonra böyle yapması kırdı beni bu yola itti bu ay böyle yaptım tuttu tuttu tutmadı yapacak birsey yok artık bu saatten sonra zaten başka da birsey yapamamCunku birine istemedigi biseyi yaptirmak zorlamak demek isteyene degil istemeyene gore hareket edilir. Hic cocugunuz olmasaydi da esiniz boyle yapsaydi size bosanin bile derdim cok hakli olurdunuz bunu elinizden almaya hakki yok. Ama ikinci bir cocuk karari icin ortak paydada bulusmaniz lazim onu ikna etmeden boyle bisey yapmaya benim vicdanim elvermezdi cunku yaparsaniz ve sizi suclarsa olduktan sonra da psikolojisi bozulursa siz de yipranacaksiniz.
İyiyim hafif lekelenmelerim var tamamen düzelmeyi bekliyorum sen nasılsın nasıl gidiyoCanım benim geçmiş olsun nasılsın iyi misin ? Çok buralarda yokum biliyorsun yeni gördüm
Içmememiz mü gerekiyor? Dün içtim daha yeniHem kahve hemdee soğukNo no no şekerim Bende öyleyim bakma elimde sürekli soğuk kahve ama bu 10 gün biraz dikkat edeyim bakalım dedim.
Ben bu ay çok dikkat etmiyorum açıkçası geçen ay yine yıkılıncaHem kahve hemdee soğukNo no no şekerim Bende öyleyim bakma elimde sürekli soğuk kahve ama bu 10 gün biraz dikkat edeyim bakalım dedim.
Canım sen diğer aylarda mı böyle yumurtlamanı bulup üst üste ilişki yaptın yoksa ilk mi ? Benim ilk kez olunca sanki yapınca hemen tutacakmış gibi heveslenmeye başladımBen bu ay çok dikkat etmiyorum açıkçası geçen ay yine yıkılıncaregl olursam ondan sonra düzen tertipe geçerim biran önce şu 10 gün geçse ya
Bebeğim benim martta bi kürtajım oldu. O zaman ovi kullandığım ilk ay hamile kalmıştım öncesinde yumurtlamamı yanlış biliyormuşum aylarca denemiştimCanım sen diğer aylarda mı böyle yumurtlamanı bulup üst üste ilişki yaptın yoksa ilk mi ? Benim ilk kez olunca sanki yapınca hemen tutacakmış gibi heveslenmeye başladım
Yok kuzum içilebilir tabii ki ben takılıyorumIçmememiz mü gerekiyor? Dün içtim daha yeni
Vicdan olarak rahat edemezsin canım şahsen ben edemem. Ben anneysem o da baba olacak. Üstüne gidersen daha çok istememezlik yapabilir ya biraz ara vereceksin zaman tanıyacaksın sonra tekrar bu konuyu açacaksın şu an en mantıklısı bu ben böyle yapardım.kiz bu konuyu ne zaman açsam kavga edecek duruma geliyoruzbenim hesap savasmayalim sevişelim hesabı kendi kendi güldüm yaaa ama başka küçük bebek gördüğünde seviyor ona da ayrı bir sınır oluyorum önceden oğlumuz 2 yaşına girsin yaparız diyordu birde
Yumurtlamadan sonra mı böyle yapın diyorTakma kuzum takmaYumurtlamalar geçti artık. Buluşmuşlardır inşallah Bekleme vakti, kafa dağıtalım yapacak birşeyler bulalım Bu arada chatcpt bazı tüyolar verdi. Rahmi sıcak tutmalıymışız. Ilık (sıcak değil) su torbasını alt karna kompres yapın diyor. Birde soğuk içecekler yerine tarçınlı ılık süt, ıhlamur için diyor. Bacakları sıcak tutun, bacaklara sıcak su duşu öneriyor. Onları deneyeceğim.
Evet balım yumurtlamadan sonra rahim sağlığı ve tutunmayı destekleyici öneri istedim bunları yazdı.Yumurtlamadan sonra mı böyle yapın diyor
ne zaman ara verip konuyu acam tartışıyoruz değişen birsey yok valla hatta çocukları büyüyüp tekrar doğuran ya da hamile olam duysa akılları yok bunların tam rahata ermisken bir daha rahatlari kaçacak felan diyor sil baştan o kadar bir daha ugracaklar diyor rahatına düşkün yani bu ayda böyle denedim ben de ama mayıs ayında gayette kendi korunmadi yaniVicdan olarak rahat edemezsin canım şahsen ben edemem. Ben anneysem o da baba olacak. Üstüne gidersen daha çok istememezlik yapabilir ya biraz ara vereceksin zaman tanıyacaksın sonra tekrar bu konuyu açacaksın şu an en mantıklısı bu ben böyle yapardım.
Belki psikolojik olarak veya maddi olarak kendini hazır hissetmiyordur. Ama seni de anlıyorum yargılamak bana düşmez hakkınızda hayırlısı olsun inşallahne zaman ara verip konuyu acam tartışıyoruz değişen birsey yok valla hatta çocukları büyüyüp tekrar doğuran ya da hamile olam duysa akılları yok bunların tam rahata ermisken bir daha rahatlari kaçacak felan diyor sil baştan o kadar bir daha ugracaklar diyor rahatına düşkün yani bu ayda böyle denedim ben de ama mayıs ayında gayette kendi korunmadi yani
Yaa kaybın için üzgünümBebeğim benim martta bi kürtajım oldu. O zaman ovi kullandığım ilk ay hamile kalmıştım öncesinde yumurtlamamı yanlış biliyormuşum aylarca denemiştimkürtajdan sonra her yumurtlamada aynı şekilde devam ediyorum valla zaten yumurtlama olmasa da çok sık ilişki yaşıyorum bu ay bir gün arayla yapacaktık ama olmadı hamile kaldıgım da da üst üste yapmıştık
İyi besliyorum dermişimYaa kaybın için üzgünümAma hamile kalabilmişsin bu da güzel bir şey. Maşallah enişteye Allah güç kuvvet vermiş Acaba sık ilişkiden dolayı mı tutmuyor ki İnşallah bu ay başarmış oluruz yoksa gün aşırı denersiniz olmadı gerçi birde 3 gün üst üste yaptık ama sürekli yapamayız ya maşallah size
Kullanmadım yavrum onu mu yaptın at bakalımKızlar albi test nasıl bilginiz varmi
Evet psikolojik olarak düşünmeniz normal ama stres yapıyorsunuzdur farketmeden gün aşırı ile kalitesi artar belki olur. Amaa ben istiyorum ki hiç gerek kalmasın ve hamiş olduğumuzu öğrenelimmİyi besliyorum dermişimevet bu ay da tutmazsa gün aşırı deneyeceğim inşallah tutar da gerek kalmaz ilkinde öyle tuttu ya ondan sanırım ara verince aklım kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?