Ay görünüyor gibi ben gördüm inşallah vardır
Gerçekten gördün mü canım bana ilaç oluyor bu söyledikleriniz bebetime markasiydi yalancı pozitif diyen de oldu marka hakkında bilginiz var mı ben daha önce bebetime kaset test kullandım negatifti doğru sonuç ama erken gebelik ilk defa kullandım

Kız sakin olll alttakinde var üstteki pek belli değil inşallah vardır inşallah

Bebetime yalancı verebiliyor güzel bir markayla yapmanı tavsiye ederim. Awox, predictor early gibi

Var bencede gölgemsi bir çizgi. Sen daha iyi görüyorsundur zaten çizgiyi. Ama fotoğrafta da görünüyor aşırı belli olmasada

Bebetime yalancı verebiliyor güzel bir markayla yapmanı tavsiye ederim. Awox, predictor early gibi
Şuan çok sinirliyim randevumu iptal etmek zorunda kaldım ve son anda iptal ettiğim için 15 gün ceza yedim ne olacaksa olsun artık ya napayım pazartesi tekrar bı test yapar bakarım

Şuan çok sinirliyim randevumu iptal etmek zorunda kaldım ve son anda iptal ettiğim için 15 gün ceza yedim ne olacaksa olsun artık ya napayım pazartesi tekrar bı test yapar bakarım
Koyulaşma varsa pozitiftir güzel bir marka al o zamana gelir testin

Kuzum neden transfer sonrası negatif olmuş ne gerekçe sundu doktorun ? Bakü’de mi denesen ya yada ırak ta çok çok iyiler 2 ikiz yapıyorlar her gidene ben yumurtamı dondurmak zorunda olmasam ıraka gidecektim
İranda canım benimki. Valla hiçbir neden sunmadılar embriyolarım gayet kaliteliydi rahim duvarı istenilen boyuta geldi hormonlar yerindeydi yine de olmadı takdiri ilahi belkide

Sizin döngünüz biraz daha kısa 27 ise geçmiş olabilir ama 30 günse daha 2 gün daha olabilir pike o sebeple devam edin isterseniz birkaç gün daha. Umarım geçmemiştir

Valla benim bacak ağrım devam ediyor hala kasık agrımda oluyor inşallah vardır devam eder Ahahha bende dayanamam yaparım ya
Aşkım bende de varda işten dolayı olabilir bacak ağrım ona emin değilim İnşallah var olmaya çalışıyordur bebişler

Aşkım bende de varda işten dolayı olabilir bacak ağrım ona emin değilim İnşallah var olmaya çalışıyordur bebişler
Pikten ve çatlamadan sonra gün aşırı ilişkiye devam ediyor musunuz? Benim çatlama 17’siydi o günü değerlendirdim. Bugün tekrar denemeli miyim yoksa salayım gitsin mi hahshahhshs

İnşallah balım
Pikten ve çatlamadan sonra gün aşırı ilişkiye devam ediyor musunuz? Benim çatlama 17’siydi o günü değerlendirdim. Bugün tekrar denemeli miyim yoksa salayım gitsin mi hahshahhshs
ben 18nde de yaptım bugün saldım artık 12sinden beri canım çıktı eşim nöbetçi gerçi ondan ama ben genelde çatlama günü de yapıp sonra bırakıyorum

İnşallah balım

ben 18nde de yaptım bugün saldım artık 12sinden beri canım çıktı eşim nöbetçi gerçi ondan ama ben genelde çatlama günü de yapıp sonra bırakıyorum
Kızlar valla ben 15-16-17 yaptım benimde çatlama 17 daha yapmadım istek gitti zaten doğurğanlığım geçti bence Bundan sonra anca keyfi olur

Kızlar valla ben 15-16-17 yaptım benimde çatlama 17 daha yapmadım istek gitti zaten doğurğanlığım geçti bence Bundan sonra anca keyfi olur
Ay valla benimde canım çıktı kaç gündür aslında dün koyuluk azalmıştı bugün iyice silik değerlendirsem mi dedim de 11 de yapmıştım testi sabah, şimdiye yumurtanın süresi bitmiştir zaten. Hayırlısı olsun artık

Acile gidip verebilirsin ilaç kullanıyorum regl gecikti test yaptım pozitif çıktı de yaparlar. Bizzat yaptım da ama pozitifi görmüştüm hafta sonuydu birde mecbur dayanamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…