- 25 Kasım 2024
- 626
- 104
- 18
- 20
Gerçekten gördün mü canım bana ilaç oluyor bu söyledikleriniz bebetime markasiydi yalancı pozitif diyen de oldu marka hakkında bilginiz var mı ben daha önce bebetime kaset test kullandım negatifti doğru sonuç ama erken gebelik ilk defa kullandımAy görünüyor gibi ben gördüm inşallah vardır
Kız sakin olll alttakinde var üstteki pek belli değil inşallah vardır inşallahAğzından bal damlıyor ilaç gibi geldi söylediğin gerçekten bu ay Meryem suresi de çok dinledim Allah'tan istedim inşallah yarın pozitif görürüm çok iyi geldi bu yazdığınız Allah razı olsun yoksa hayali psikolojimin bozulduğunu dusunucektim
Bebetime yalancı verebiliyor güzel bir markayla yapmanı tavsiye ederim. Awox, predictor early gibiGerçekten gördün mü canım bana ilaç oluyor bu söyledikleriniz bebetime markasiydi yalancı pozitif diyen de oldu marka hakkında bilginiz var mı ben daha önce bebetime kaset test kullandım negatifti doğru sonuç ama erken gebelik ilk defa kullandım
Var bencede gölgemsi bir çizgi. Sen daha iyi görüyorsundur zaten çizgiyi. Ama fotoğrafta da görünüyor aşırı belli olmasadaKızlar silik çizgi görüyor musunuz kameram kötü net de değil çoğu kişi göremedi ama çıplak gözle görülüyordu bide adet de olmadım 2.gunum bugün yarın kan vericem kistden gecikmis desem 1 hafta önce kontrole gittim kist yok herşey normal dedi rahim kalinligi felanda iyi dedi bilmiyorum ben var hissediyorum ama herkes yok diyor moralim yerle bir teselliye ihtiyacim var
Şuan çok sinirliyim randevumu iptal etmek zorunda kaldım ve son anda iptal ettiğim için 15 gün ceza yedim ne olacaksa olsun artık ya napayım pazartesi tekrar bı test yapar bakarımBebetime yalancı verebiliyor güzel bir markayla yapmanı tavsiye ederim. Awox, predictor early gibi
Koyulaşma varsa pozitiftir güzel bir marka al o zamana gelir testinŞuan çok sinirliyim randevumu iptal etmek zorunda kaldım ve son anda iptal ettiğim için 15 gün ceza yedim ne olacaksa olsun artık ya napayım pazartesi tekrar bı test yapar bakarım
Bu sefer 2 tane test Alir yaparım zaten varsa çok net çıkar dediğiniz gibi belki de gittiğimde direk keseyi görürüm varsa bile iyi yönünden bakmak lazımKoyulaşma varsa pozitiftir güzel bir marka al o zamana gelir testin
İranda canım benimki. Valla hiçbir neden sunmadılar embriyolarım gayet kaliteliydi rahim duvarı istenilen boyuta geldi hormonlar yerindeydi yine de olmadı takdiri ilahi belkideKuzum neden transfer sonrası negatif olmuş ne gerekçe sundu doktorun ? Bakü’de mi denesen ya yada ırak ta çok çok iyiler 2 ikiz yapıyorlar her gidene ben yumurtamı dondurmak zorunda olmasam ıraka gidecektim
Yaaa canımsın inşallah inşallah hepimiz o güzel duyguyu tadarızAh inşallah kuzum sen şuraya gebeyim yazmanı dört gözle bekliyorum
Sizin döngünüz biraz daha kısa 27 ise geçmiş olabilir ama 30 günse daha 2 gün daha olabilir pike o sebeple devam edin isterseniz birkaç gün daha. Umarım geçmemiştirO zaman hala pil görme ihtimali var. Çok yeni aldım bu testleri. Daha önce hiç denemedim böyle bişi. Boşa harcamayıp sonraki aya saklayım diyordum ama yaparım iki üç gün daha. O piki görmek nasıl bir heyecan merak ettim
Aşkım bende de varda işten dolayı olabilir bacak ağrım ona emin değilimValla benim bacak ağrım devam ediyor hala kasık agrımda oluyor inşallah vardır devam eder Ahahhabende dayanamam yaparım ya
Pikten ve çatlamadan sonra gün aşırı ilişkiye devam ediyor musunuz? Benim çatlama 17’siydi o günü değerlendirdim. Bugün tekrar denemeli miyim yoksa salayım gitsin mi hahshahhshsAşkım bende de varda işten dolayı olabilir bacak ağrım ona emin değilimİnşallah var olmaya çalışıyordur bebişler
Ay yapmadım ya çok yorgunum yapmak gerekirse yapayımPikten ve çatlamadan sonra gün aşırı ilişkiye devam ediyor musunuz? Benim çatlama 17’siydi o günü değerlendirdim. Bugün tekrar denemeli miyim yoksa salayım gitsin mi hahshahhshs
İnşallah balımAşkım bende de varda işten dolayı olabilir bacak ağrım ona emin değilimİnşallah var olmaya çalışıyordur bebişler
ben 18nde de yaptım bugün saldım artık 12sinden beri canım çıktıPikten ve çatlamadan sonra gün aşırı ilişkiye devam ediyor musunuz? Benim çatlama 17’siydi o günü değerlendirdim. Bugün tekrar denemeli miyim yoksa salayım gitsin mi hahshahhshs
İnşallah balım
ben 18nde de yaptım bugün saldım artık 12sinden beri canım çıktıeşim nöbetçi gerçi ondan ama ben genelde çatlama günü de yapıp sonra bırakıyorum
Kızlar valla ben 15-16-17 yaptım benimde çatlama 17 daha yapmadım istek gitti zaten doğurğanlığım geçti bencePikten ve çatlamadan sonra gün aşırı ilişkiye devam ediyor musunuz? Benim çatlama 17’siydi o günü değerlendirdim. Bugün tekrar denemeli miyim yoksa salayım gitsin mi hahshahhshs
Zaten çatlamıştır aşkımKızlar valla ben 15-16-17 yaptım benimde çatlama 17 daha yapmadım istek gitti zaten doğurğanlığım geçti benceBundan sonra anca keyfi olur
Evet nasibimiz artık gerisiZaten çatlamıştır aşkım
Ay valla benimde canım çıktı kaç gündürKızlar valla ben 15-16-17 yaptım benimde çatlama 17 daha yapmadım istek gitti zaten doğurğanlığım geçti benceBundan sonra anca keyfi olur
Acile gidip verebilirsin ilaç kullanıyorum regl gecikti test yaptım pozitif çıktı de yaparlar. Bizzat yaptım da ama pozitifi görmüştüm hafta sonuydu birde mecbur dayanamazdımŞuan çok sinirliyim randevumu iptal etmek zorunda kaldım ve son anda iptal ettiğim için 15 gün ceza yedim ne olacaksa olsun artık ya napayım pazartesi tekrar bı test yapar bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?