Ne zaman pik olmuştu canım sende üst üste değerlendirdin galiba yeterli Bencede devam etmen şart değil

Ne zaman pik olmuştu canım sende üst üste değerlendirdin galiba yeterli Bencede devam etmen şart değil
Böyle canım sonuncu bugün yaptığım daha da yapmadım çatladı diye. Şimdi benim 16 sı ilişki olmuştu 17 boş bırakacaktım çünkü tam koyu gibi değildi. Şeytan bi dürttü gece de test yaptım baktım daha koyu. O günü de değerlendirdim. 18 i öğlen koyu hala çatlamamış akşam silik görünce dedim çatladı o günü değerlendirmiş oldum 3 gün üst üste oldu ama bugün artık yeter et desen de edemem herhalde

Eklentiler

• IMG_0795.webp
    132,2 KB · Görüntüleme: 13
Bebiş sende bizim gibi 1 gün var aramızda. 17 gecesi ile 18 sabahı yumurtlama olmuş çatlamış o günde bence de yeterli senin içinde bende öyle yaptım çünkü 16 gecesi 17 sabahına yumurtlama akşam test yaptığım için akşama da silikleşmişti sonra yapmadım. Allahım inşallah bir 5 kişiyiz şuan art arda sonuç alacaklar olarak dua edelim birbirimize

Burda destek görüp görmediğim bana faydası dokunan dokunmayan isteyen herkese bol bol dua ediyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz inşallah Eylül başı hepimiz mutlu mutlu yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…