Ne zaman pik olmuştu canım sende üst üste değerlendirdin galiba yeterli Bencede devam etmen şart değilAy valla benimde canım çıktı kaç gündüraslında dün koyuluk azalmıştı bugün iyice silik değerlendirsem mi dedim de 11 de yapmıştım testi sabah, şimdiye yumurtanın süresi bitmiştir zaten. Hayırlısı olsun artık
Sıkılmaya vaktim yok duş alıp yatıcamAy kızlarrrr nasıl sıkıldım eşim yok nöbetçineler yapıyorsunuz
Yok kız muhasebeciyim ama şuan çalışmıyorumSıkılmaya vaktim yok duş alıp yatıcamSen öğretmenliydin
Biri öğretmendi sanki o geldi aklımaa iyi ki çalışmıyorsun pertim çıkıyor hastane zorYok kız muhasebeciyim ama şuan çalışmıyorum
Valla şuan çalışmayı o kadar özledim ki bence kıymetini bil evde zaman geçmiyorBiri öğretmendi sanki o geldi aklımaa iyi ki çalışmıyorsun pertim çıkıyor hastane zor
Böyle canım sonuncu bugün yaptığım daha da yapmadım çatladı diye. Şimdi benim 16 sı ilişki olmuştu 17 boş bırakacaktım çünkü tam koyu gibi değildi. Şeytan bi dürttü gece de test yaptım baktım daha koyu. O günü de değerlendirdim. 18 i öğlen koyu hala çatlamamış akşam silik görünce dedim çatladı o günü değerlendirmiş oldum 3 gün üst üste olduNe zaman pik olmuştu canım sende üst üste değerlendirdin galiba yeterli Bencede devam etmen şart değil
5 yıldır durduraksız çalışıyorum okadar yoruldum ki evde olmak nimet şuan benim için ama sonra tekrar çalışmak isterim dediğin gibi canımValla şuan çalışmayı o kadar özledim ki bence kıymetini bil evde zaman geçmiyor
Yıllık iznin vardır illaki ayrıl dinlen biraz5 yıldır durduraksız çalışıyorum okadar yoruldum ki evde olmak nimet şuan benim için ama sonra tekrar çalışmak isterim dediğin gibi canım
Eylülde alacağım işte o da 5 gün fazla haftasonları ile 9 oluyor fazla alamıyoruz personel eksikliğinden inşllah hamiş olarak gezerimYıllık iznin vardır illaki ayrıl dinlen biraz
Hadi inşallah Eylül hepimize uğurlu gelsinEylülde alacağım işte o da 5 gün fazla haftasonları ile 9 oluyor fazla alamıyoruz personel eksikliğinden inşllah hamiş olarak gezerim
Bende bitirdim artık görevleri hahshshEvet nasibimiz artık gerisi
Bebiş sende bizim gibi 1 gün var aramızda. 17 gecesi ile 18 sabahı yumurtlama olmuş çatlamış o günde bence de yeterli senin içinde bende öyle yaptım çünkü 16 gecesi 17 sabahına yumurtlama akşam test yaptığım için akşama da silikleşmişti sonra yapmadım. Allahım inşallah bir 5 kişiyiz şuan art arda sonuç alacaklar olarak dua edelim birbirimizeBöyle canım sonuncu bugün yaptığım daha da yapmadım çatladı diye. Şimdi benim 16 sı ilişki olmuştu 17 boş bırakacaktım çünkü tam koyu gibi değildi. Şeytan bi dürttü gece de test yaptım baktım daha koyu. O günü de değerlendirdim. 18 i öğlen koyu hala çatlamamış akşam silik görünce dedim çatladı o günü değerlendirmiş oldum 3 gün üst üste olduama bugün artık yeter et desen de edemem herhalde
Ben öğretmenim kuzumBiri öğretmendi sanki o geldi aklımaa iyi ki çalışmıyorsun pertim çıkıyor hastane zor
Hastane bencede zor sağlık çalışanlarının Allah yardımcısı olsun kuzumBiri öğretmendi sanki o geldi aklımaa iyi ki çalışmıyorsun pertim çıkıyor hastane zor
Ozaman sen aklımda kalmışsınBen öğretmenim kuzumAnasınıfı
Aminnn hepimize inşallahHastane bencede zor sağlık çalışanlarının Allah yardımcısı olsun kuzum
Bebiş olunca ara verirsin yada izne çıkarsın canım belki5 yıldır durduraksız çalışıyorum okadar yoruldum ki evde olmak nimet şuan benim için ama sonra tekrar çalışmak isterim dediğin gibi canım
Burda destek görüp görmediğim bana faydası dokunan dokunmayan isteyen herkese bol bol dua ediyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmazBebiş sende bizim gibi 1 gün var aramızda. 17 gecesi ile 18 sabahı yumurtlama olmuş çatlamış o günde bence de yeterli senin içinde bende öyle yaptım çünkü 16 gecesi 17 sabahına yumurtlama akşam test yaptığım için akşama da silikleşmişti sonra yapmadım. Allahım inşallah bir 5 kişiyiz şuan art arda sonuç alacaklar olarak dua edelim birbirimize
Eşime söylüyorum kendini hazır et 2 sene çalışmayacağımBebiş olunca ara verirsin yada izne çıkarsın canım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?