31 yaşındayım canım, sen kaç yaşındaydın. İnşallah Eylül bizim ayımız olurOzaman sen aklımda kalmışsınSen kaç yaşındasın bu arada merak ettimm
Amin canımmmm benim inşallah Rabbim duysun dualarınıBurda destek görüp görmediğim bana faydası dokunan dokunmayan isteyen herkese bol bol dua ediyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmazinşallah Eylül başı hepimiz mutlu mutlu yazarız
AminnnAmin canımmmm benim inşallah Rabbim duysun dualarını
Nasıll gönlü bol bir duaBurda destek görüp görmediğim bana faydası dokunan dokunmayan isteyen herkese bol bol dua ediyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmazinşallah Eylül başı hepimiz mutlu mutlu yazarız
Çok aminnnnNasıll gönlü bol bir duaBende hepimiz için gerçekten bunu istiyorum çünkü bir yanım buruk olur güzel haber alsamda hiç kimsenin kucağı boş kalmasın
Dur dur henüz onu düşünmüyoruz pozitif enerjiiiÇok aminnnnregl olunca bana bi sinir krizi geliyor düşünmek istemiyorum şuan
Bitane bi doğursam peşini bırakmayıp bitane daha yapacağım hemen
Ben 6 7 gün sonra test yapıcam utanmasam şimdi yapcamDur dur henüz onu düşünmüyoruz pozitif enerjiiiOlursakta beraber saç baş yolarız sksjs
Ben sizden ikiz bekliyorumBitane bi doğursam peşini bırakmayıp bitane daha yapacağım hemen
Bende de test dpo 9 da başlıcamBen 6 7 gün sonra test yapıcam utanmasam şimdi yapcam
Bizim ailede de yok eşimde de hiç sanmamBen sizden ikiz bekliyorum
Kendimi tutamıyorjm kiBende de test dpo 9 da başlıcam8 çok erken
Aa 2. Kez yumurtladın yanii her türlü değerlendirmek lazım bencedeeBizim ailede de yok eşimde de hiç sanmamgeçen reglden 2 gün önce pik gösterdi bende gebelik yapmıştım negatif çıkınca yıkıldım değerlendirseydim bi ihtimal olabilirdi
Bilmiyorum çok gerildim hiç değerlendirmek istemedim neden pik oldu onuda anlamadım. Artık o ikiz ihtimali gittiAa 2. Kez yumurtladın yanii her türlü değerlendirmek lazım bencedee
Hazırda da test olunca bende öyleyim vallaKendimi tutamıyorjm ki
5 tane testim var her gün bitaneHazırda da test olunca bende öyleyim vallaYa benim bu yumurtlama mahvetti bağırsaklarımı
Bende tek kurşun 1 adet Predictor Early var onu yapacağım. Ama dpo 12den önce yapmam muhtemelenKendimi tutamıyorjm ki
Bide siz çatlama gününü mü bir sonraki günü mü dpo 1 sayıyorsunuz kızçeler5 tane testim var her gün bitanene iyi gelir mi acaba
En güzeli keşke bende sabredebilsemBende tek kurşun 1 adet Predictor Early var onu yapacağım. Ama dpo 12den önce yapmam muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?