Aramızda 1 gün var

Senin erken çatlamış canım eğer tuttuysa erken testte rahatlıkla görebilirsin
Evet erken çatladı ya bende iyi ki ovuyle takip etmişim yoksa kesin kaçırırdım diye dusundum, adet gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum bu yalancı pozitifler siliklerden çok yoruldum 8ine kadar olmazsam 8inde yaparım diye düşünüyorum

Evet canım attım şimdi görüntüyü. Dpo 9 da kesin görünecek değil biz erkenden başladık işte Merak ediyorum bu da kuruma yapacak mı belli zaman sonra
Bence kuruma gıbı degıl bildiğim kadarıyla kuruma bıraz zaman gecınce çıkıyo yarın yıne yap bı istersen bakalım netlesıyomu

Canım gölge görünüyor yanılmıyorum sanırım
Ben çizgi görüyorumm çıplak gözle görülüyormu
Canım sen bunu hemen cektın dımı yanı lsımdı cekmedın . Eğer hemen cektı ısem orda gölge var
Bence kuruma gıbı degıl bildiğim kadarıyla kuruma bıraz zaman gecınce çıkıyo yarın yıne yap bı istersen bakalım netlesıyomu
Attığım sabah çektiğim kızlar o gölgeyi bende görüyorum da bence o test çubuğunun izi gibi varla yok gibi bir şey. Şimdi dünkü kuruma testini atıcam

Eklentiler

• IMG_6412.webp
    217,1 KB · Görüntüleme: 30
İnşallah netleşir bu awox 25 üstü algılıyormuş genelde bence erken bu test ile ama bir ümit hızlı yükselirse diye yapıyoruz

Attığım sabah çektiğim kızlar o gölgeyi bende görüyorum da bence o test çubuğunun izi gibi varla yok gibi bir şey. Şimdi dünkü kuruma testini atıcam
Bence varsa yarın ılk ıdrarda netleşecek ya . Ay ınsallah vardır ya . Bırı hamıle olunca ben çok sevınıyorum . Icımdekı umutlar yeserıyor . Ay çok heyecanlı gunlerdeyız ya

Bence varsa yarın ılk ıdrarda netleşecek ya . Ay ınsallah vardır ya . Bırı hamıle olunca ben çok sevınıyorum . Icımdekı umutlar yeserıyor . Ay çok heyecanlı gunlerdeyız ya
İnşallah ya bir ümit işte Şimdi diğer kızları merak ediyorum inşallah onlarda bir şeyler çıkar sonrada sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…