- 9 Haziran 2025
- 1.119
- 939
- 38
- 27
Aramızda 1 gün varFotoda da baya net görünüyor merak etmeya şimdi dpo 7 ile bana test yaptıracaksınız hahahah laboquick var bende de ama ben bekleyeceğim sende ise inşallah vardır cnm. Dpo 8 baya erken bir tarih bana göre ama nadir de olsa çıkabilir
Evet erken çatladı ya bende iyi ki ovuyle takip etmişim yoksa kesin kaçırırdım diye dusundum, adet gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum bu yalancı pozitifler siliklerden çok yoruldum 8ine kadar olmazsam 8inde yaparım diye düşünüyorumSenin erken çatlamış canım eğer tuttuysa erken testte rahatlıkla görebilirsin
Nasıl görür benım kı de 19 u catlama dpo 7 ama daha . Nasıl görür kım görür ay bana da test yaptıracaksınSenin erken çatlamış canım eğer tuttuysa erken testte rahatlıkla görebilirsin
Negatıf mı yanıGünaydın kızlarr A aydkpandelaA D dahacokerken ve şuan aklıma gelmeyenler Dpo9 ve negatif uyandığımda yaptım. Foto çektim net olanı iş yerine geçince bakıp atıcam şuan müsait değilim bakamıyorumm
Günaydın kızlarr A aydkpandelaA D dahacokerken ve şuan aklıma gelmeyenler Dpo9 ve negatif uyandığımda yaptım. Foto çektim net olanı iş yerine geçince bakıp atıcam şuan müsait değilim bakamıyorumm
Evet canım attım şimdi görüntüyü. Dpo 9 da kesin görünecek değil biz erkenden başladık işteNegatıf mı yanı
Canım sen bunu hemen cektın dımı yanı lsımdı cekmedın . Eğer hemen cektı ısem orda gölge varEvet canım attım şimdi görüntüyü. Dpo 9 da kesin görünecek değil biz erkenden başladık işteMerak ediyorum bu da kuruma yapacak mı belli zaman sonra
Bence kuruma gıbı degıl bildiğim kadarıyla kuruma bıraz zaman gecınce çıkıyo yarın yıne yap bı istersen bakalım netlesıyomuEvet canım attım şimdi görüntüyü. Dpo 9 da kesin görünecek değil biz erkenden başladık işteMerak ediyorum bu da kuruma yapacak mı belli zaman sonra
Canım gölge görünüyor yanılmıyorum sanırım
Ben çizgi görüyorumm çıplak gözle görülüyormu
Canım sen bunu hemen cektın dımı yanı lsımdı cekmedın . Eğer hemen cektı ısem orda gölge var
Attığım sabah çektiğim kızlar o gölgeyi bende görüyorum da bence o test çubuğunun izi gibi varla yok gibi bir şey. Şimdi dünkü kuruma testini atıcamBence kuruma gıbı degıl bildiğim kadarıyla kuruma bıraz zaman gecınce çıkıyo yarın yıne yap bı istersen bakalım netlesıyomu
İnşallah netleşir bu awox 25 üstü algılıyormuş genelde bence erken bu test ile ama bir ümit hızlı yükselirse diye yapıyoruzBence kuruma gıbı degıl bildiğim kadarıyla kuruma bıraz zaman gecınce çıkıyo yarın yıne yap bı istersen bakalım netlesıyomu
Bence varsa yarın ılk ıdrarda netleşecek ya . Ay ınsallah vardır ya . Bırı hamıle olunca ben çok sevınıyorum . Icımdekı umutlar yeserıyor . Ay çok heyecanlı gunlerdeyız yaAttığım sabah çektiğim kızlar o gölgeyi bende görüyorum da bence o test çubuğunun izi gibi varla yok gibi bir şey. Şimdi dünkü kuruma testini atıcam
İnşallah ya bir ümit işteBence varsa yarın ılk ıdrarda netleşecek ya . Ay ınsallah vardır ya . Bırı hamıle olunca ben çok sevınıyorum . Icımdekı umutlar yeserıyor . Ay çok heyecanlı gunlerdeyız ya
Insallah canım ya Allah gonlumuze göre versın ınsallahİnşallah ya bir ümit işteŞimdi diğer kızları merak ediyorum inşallah onlarda bir şeyler çıkar sonrada sende
Evet bugün 8 oldum benAramızda 1 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?