Benim çatlama gününden 14 gün sonra regl geliyor çatlama gününü saymıyorum zaten en fazla bir gün oynuyor gecikme yaşamam hiç
Benim düzenli değil kafasına göre geliyor değişiyor günler Ama ovülasyon ile takip ettiğim için regl gününü biliyorum. Dediğin gibi çatlamadan 14-15 gün sonra geliyor.

Ay inşallah canım ya. Evet aynı andayız neredeyse. Ama test yapmıcam canım strese giriyorum cidden beni etkiliyor. Allah nasip ederse hayırlısı ise olsun diyorum.

5 yıldır durduraksız çalışıyorum okadar yoruldum ki evde olmak nimet şuan benim için ama sonra tekrar çalışmak isterim dediğin gibi canım
Hele çocuk olunca işe dönmek kadar kötüsü yok. El kadar bebeği evde bırakıp işe gidiyorsun çok aklım kalırdı da alıştım artık.

Bu arada ben hala yine regl olamadim pazartesi ignem vardı ogun gitmişken kadın dogumada gideyim deyip randevu aldım iğne yatış yapılınca kadın doğum randevum geçti ve malesef ta 15 gün sonraya kaldı beklicem mecbur sizler neler yaptınız güzel haber alan varmi

Bilmiyorum çok gerildim hiç değerlendirmek istemedim neden pik oldu onuda anlamadım. Artık o ikiz ihtimali gitti
Üzdü
5 tane testim var her gün bitane ne iyi gelir mi acaba
ay hiç bilmiyorum bolca su içmeye çalışıyorum. Benim testlerim 10 tane erken, 3 tane kaset var rahat rahat yapayım diye

Canım ay sonuna inşallah güzel haberler bekliyoruz bir 5 kişi

Canım benimde hsg çekiminden sonra 15 gün kadar gecikmem olmuştu ve afedersin çok yoğun koyu renkte bir adet olmuş. Birde çok uzun sürmüştü

Kızlar son reglimin ilk gününün üstünden 12 gün geçti dün akşam ki teste göre bu sabah ki siliklesmis sizce çatlama olmuş mu? Bir de çatlama oldu diyelim 2 günde 1 degerlendirdigimiz icin en son pazartesi akşam degerlendirmistik birde bu akşam değerlendireceğiz çatlamayi yakalamış olur muyuz?

Eklentiler

• 20250820_093604.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar gunaydin sabah ates olcumune devam ediyorum aetmis hali 36.65 36.70 arasiydi bugün 36.85 çıktı bende chate sordum cevap arasında bana dpo 11 desin yazmış ben anlamadım eğer öyleyse kanı dpo 9 vermiş oldum ama 9 olsa da yine gebelik çıkardı dimi

Evet spermler hemen ölmüyor zaten, önceki ilişkilerden yumurtayı bekleyen olmuştur. Bu akşamla da pekişmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…