Benim çatlama gününden 14 gün sonra regl geliyor çatlama gününü saymıyorum zaten en fazla bir gün oynuyor gecikme yaşamam hiçBide siz çatlama gününü mü bir sonraki günü mü dpo 1 sayıyorsunuz kızçeler
Benim düzenli değil kafasına göre geliyor değişiyor günlerBenim çatlama gününden 14 gün sonra regl geliyor çatlama gününü saymıyorum zaten en fazla bir gün oynuyor gecikme yaşamam hiç
Ay inşallah canım ya. Evet aynı andayız neredeyse. Ama test yapmıcam canım strese giriyorum cidden beni etkiliyor. Allah nasip ederse hayırlısı ise olsun diyorum.Bebiş sende bizim gibi 1 gün var aramızda. 17 gecesi ile 18 sabahı yumurtlama olmuş çatlamış o günde bence de yeterli senin içinde bende öyle yaptım çünkü 16 gecesi 17 sabahına yumurtlama akşam test yaptığım için akşama da silikleşmişti sonra yapmadım. Allahım inşallah bir 5 kişiyiz şuan art arda sonuç alacaklar olarak dua edelim birbirimize
Bu ay gelmesin inşallahBenim düzenli değil kafasına göre geliyor değişiyor günlerAma ovülasyon ile takip ettiğim için regl gününü biliyorum. Dediğin gibi çatlamadan 14-15 gün sonra geliyor.
Ay inşallah inşallah cümlemizin ki hayırla sağlıkla inşallahBu ay gelmesin inşallah
Hele çocuk olunca işe dönmek kadar kötüsü yok. El kadar bebeği evde bırakıp işe gidiyorsun çok aklım kalırdı da alıştım artık.5 yıldır durduraksız çalışıyorum okadar yoruldum ki evde olmak nimet şuan benim için ama sonra tekrar çalışmak isterim dediğin gibi canım
Vinalac nedirAyrıca hanımlar doktorum hemen vitamin hapı yazmaya hazırlıyordu ki ben doğal bi takviye olsun dedim. Direkt vinalac yazan resimli bi not kağıdı verdi.bununla devam et dedi
Çatlama günü sıfırdan başlar cnm bir gün sonrası 1. GünBide siz çatlama gününü mü bir sonraki günü mü dpo 1 sayıyorsunuz kızçeler
Çok teşekkür ederim. Bu durumda en erken 29 ağustosta test yaparım dpo 12 olmuş oluyorÇatlama günü sıfırdan başlar cnm bir gün sonrası 1. Gün
Benimde 11 oluyor o gün, böyle söyleyince heyecan basıyor beniÇok teşekkür ederim. Bu durumda en erken 29 ağustosta test yaparım dpo 12 olmuş oluyor
Biraz kadınlar kulubu detoksu yaptimHayalim kizim sen nerelerdesin ?
ÜzdüBilmiyorum çok gerildim hiç değerlendirmek istemedim neden pik oldu onuda anlamadım. Artık o ikiz ihtimali gitti
ay hiç bilmiyorum bolca su içmeye çalışıyorum. Benim testlerim 10 tane erken, 3 tane kaset var rahat rahat yapayım diye5 tane testim var her gün bitanene iyi gelir mi acaba
Benimde düzensiz bu ay bilmek istedim inşallah 14 gün sonra gebelik haber gelirBenim düzenli değil kafasına göre geliyor değişiyor günlerAma ovülasyon ile takip ettiğim için regl gününü biliyorum. Dediğin gibi çatlamadan 14-15 gün sonra geliyor.
Canım ay sonuna inşallah güzel haberler bekliyoruz bir 5 kişiBu arada ben hala yine regl olamadim pazartesi ignem vardı ogun gitmişken kadın dogumada gideyim deyip randevu aldım iğne yatış yapılınca kadın doğum randevum geçti ve malesef ta 15 gün sonraya kaldı beklicem mecbur sizler neler yaptınız güzel haber alan varmi
Canım benimde hsg çekiminden sonra 15 gün kadar gecikmem olmuştu ve afedersin çok yoğun koyu renkte bir adet olmuş. Birde çok uzun sürmüştüBu arada ben hala yine regl olamadim pazartesi ignem vardı ogun gitmişken kadın dogumada gideyim deyip randevu aldım iğne yatış yapılınca kadın doğum randevum geçti ve malesef ta 15 gün sonraya kaldı beklicem mecbur sizler neler yaptınız güzel haber alan varmi
Evet spermler hemen ölmüyor zaten, önceki ilişkilerden yumurtayı bekleyen olmuştur. Bu akşamla da pekişmiş olurKızlar son reglimin ilk gününün üstünden 12 gün geçti dün akşam ki teste göre bu sabah ki siliklesmis sizce çatlama olmuş mu? Bir de çatlama oldu diyelim 2 günde 1 degerlendirdigimiz icin en son pazartesi akşam degerlendirmistik birde bu akşam değerlendireceğiz çatlamayi yakalamış olur muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?