Dur yazıp geliyorum
Evet çok iyi oluyor Umut doluyorum ben oradaki gebelik haberleriyleHemen takip edeyim bu süreç konusunda bilen birini takip etmek faydalı olurr
Valla eğer öyleyse ışık hızıyla yerleşmiş olurAma 5. Gün bugün çok erken bence onun için.. benim bebe fıtı fıtı hızlıca yerleştiyse sessiz sedasız bilemem tabi
Değerlendirildi keşke ikiz olsa zor ihtimal ama olsun
Yarından sonra dananın kuyruğu kopacak pik çıkmazsa yumurtlama demektirValla eğer öyleyse ışık hızıyla yerleşmiş olur
İnşallahhhhh ikiz olur ayyyDeğerlendirildi keşke ikiz olsa zor ihtimal ama olsun
Olsun da artık ikiz üçüz ne verdiyse rabbimİnşallahhhhh ikiz olur ayyy
Evet bende hep ikinci idrarla yapıyorum bence chat genel yorumluyor ya birde hep olumlu konuşuyor bazen boşa umutlandırıyor insanıpandelaA bu chat ilk idrar diyor ben hiç ilk idrarla yapmıyorum ama siz biliyor musunuz? Ebru abla hep ilk idrar yapmayın diyordu
Benim de 5. Günüm chat gpt 6-10. Gün implantasyon olur diyo eğer yarın implantasyon olursa enn erken yarın hcg yükselir mi demek bu? O halde sendeki bu değişiklik hcg nin artmasına bağlı olmaz mııı djjdjdjjddj belki 5. Günümüz diyoruz ama gündüz gece saat farkından 5 buçuk 6. Günümüzdür ahhahahhahahaAma 5. Gün bugün çok erken bence onun için.. benim bebe fıtı fıtı hızlıca yerleştiyse sessiz sedasız bilemem tabi
Ben bazen sinirden ona neler yazıyorum yaEvet bende hep ikinci idrarla yapıyorum bence chat genel yorumluyor ya birde hep olumlu konuşuyor bazen boşa umutlandırıyor insanıayağım kaydı morardı vırt zırt diyorum bu gebelik belirtisi olabilir diyor hahaha
Ahaha kesinlikle öyle bazen kızıyorum senin yüzünden hamileyim deyip sevinirim diye herseye gebelik belirtisi deyip boşu boşuna umutlandiriyoEvet bende hep ikinci idrarla yapıyorum bence chat genel yorumluyor ya birde hep olumlu konuşuyor bazen boşa umutlandırıyor insanıayağım kaydı morardı vırt zırt diyorum bu gebelik belirtisi olabilir diyor hahaha
Sürekli takvimi açmaktan kör olucamBenim de 5. Günüm chat gpt 6-10. Gün implantasyon olur diyo eğer yarın implantasyon olursa enn erken yarın hcg yükselir mi demek bu? O halde sendeki bu değişiklik hcg nin artmasına bağlı olmaz mııı djjdjdjjddj belki 5. Günümüz diyoruz ama gündüz gece saat farkından 5 buçuk 6. Günümüzdür ahhahahhahaha
bana öyle dediğinde ısrarla soruyorum çünkü yıldı zaar çenemdenBen bazen sinirden ona neler yazıyorum yasana belirti olur diyormuş Banada hep regl öncesi progestron artışı pms dönemi diyor çıldırıyorum
Benim 2 gündür yine akıntı ama kahve 1 kez geldi yine hamilesin test yap diyi diyorum ne hamilesin negatif diye ama sayiyoda sayiyoBen bazen sinirden ona neler yazıyorum yasana belirti olur diyormuş Banada hep regl öncesi progestron artışı pms dönemi diyor çıldırıyorum
Evet evet hahahaAhaha kesinlikle öyle bazen kızıyorum senin yüzünden hamileyim deyip sevinirim diye herseye gebelik belirtisi deyip boşu boşuna umutlandiriyo
Yapsana bacımBenim 2 gündür yine akıntı ama kahve 1 kez geldi yine hamilesin test yap diyi diyorum ne hamilesin negatif diye ama sayiyoda sayiyo
aaaaa bende sorayım mesaj hakkım gelinceeee. Limitimi aşıyorum sanırım günlük.bana öyle dediğinde ısrarla soruyorum çünkü yıldı zaar çenemdenbirde benim hakkımda acı ama gerçekleri söyle dedim de neler dedi bana varya üfff
Aha evet sonrada kusura bakma affetEvet evet hahahabide bazen günleri karıştırıyor sinir ediyor beni
Hay yarabbimBenim 2 gündür yine akıntı ama kahve 1 kez geldi yine hamilesin test yap diyi diyorum ne hamilesin negatif diye ama sayiyoda sayiyo
Yarın dene ama baya sert konuşuyor vallahiYapsana bacım
aaaaa bende sorayım mesaj hakkım gelinceeee. Limitimi aşıyorum sanırım günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?