Ay çok haklısın yaa coookkkBenim de içim çok kıpır kıpır. Annemler çok tepki gösterdiler çocuk düşünceme. Ondan moralim oldukça bozuktu sizlerle konuşunca ben de yükseldim mutlu oldum. Bu anları güzel güzel mutlu yaşamak varken insanların dedikleriyle kendimizi üzmemeliyiz. Üzülmek her zaman var ama bu günler bir daha yokkolumlu düşünelim olumsuz olduğunda evet üzülürüz ama ya sonuçlarımız pozitif olursa kendimizi boş yere üzdüğümüzle bebeklerimizi streste bıraktığımızla kalacağız. Bebek Allah korusun yoksa üzülürüz o zaman yalnızız demektir tek başımıza üzülücez ama ya şimdi bebeğimiz varsa onu riske atmaya onu da üzmeye değmez ki
Aynen bana daBen bazen sinirden ona neler yazıyorum yasana belirti olur diyormuş Banada hep regl öncesi progestron artışı pms dönemi diyor çıldırıyorum
Ya zaten gebe değilsin dese kızıyorum gebesin dese heves edip sonunda çıkmayınca yine kiziyorumAynen bana daezberledim cümlelerini artık beni ikna etti ama ahahah haklı da bence geçen aylarda hamileliğe yorduğum ne varsa sonuç olarak olmadığına göre haklılık payı var
Sen eşittir ben Hahahah yaaa ciddiyim yerlerde psikolooojimiiiisssYa zaten gebe değilsin dese kızıyorum gebesin dese heves edip sonunda çıkmayınca yine kiziyorum
Kız sence benim hazırda gebelik testim yok mudurhemde 5 6 tane her gün için bir tane anladığım kadarıyla daha yaşın ilerlemedi ama senin yerinde olsam bir dk düşünmez yapardım şuan nasıl pişmanım 31 olacağım yakında kızıyorum kendime
BendeYa zaten gebe değilsin dese kızıyorum gebesin dese heves edip sonunda çıkmayınca yine kiziyorum
Belki bura uğurlu gelir senden güzel bi haber gelir güzelim neden olmasnKızlar
26 yaşındayımm hepimiz henüz çok genç ve çıtırızhiç pişman olma o zamanlar vakti değilmiş demekki hayırlısı bu zamanlarmış ben sizden çoookk hayırlı haberler bekliyorum yaa
Hahahah kızlar çok komiksiniz çok tatlısınız yaaBendeyumurtlamadan sonraki dönem luteal faz bilmem ne diyip her halttan bahsediyor. Ben de konuşma sonunda hııııı luteal fazdayım demek ki diyip konuşmayı kapatıyorum ahahhaah bu bilgi benim ne işime yarayacak peki sonra yine kızıp bana hamile miyim ondan bahset erkenden anlamıyorsan ne işe yarıyorsun diyorum kızıyorum ahahah
Hayatım yoksa günler gecmiyo ona sariyorumSen eşittir ben Hahahah yaaa ciddiyim yerlerde psikolooojimiiiisss
Evet öyle şu yumurtlama sonrası bir türlü geçmiyor yaHayatım yoksa günler gecmiyo ona sariyorum
Bizimkide sürekli yumurtan çatladı mı diyor başımda hahahahsOnların gözünde nasılız acaba o kadar merak ediyorum kiovi bugün pik çıktı diyorum bana gebelik mi var çıkabilirmiş ya diyor oda öğreniyor
Kesinlikle katılıyorum bilinçsizce şuursuzca bir çocuk planlaması yapmıyoruz ki. Rızkını da Rabbim verir. Elhamdülillah eşim de ben de çalışıyoruz çabalıyoruz sadece kendimiz için değil olur da Rabbim nasip eder bir evladımız olursa diye onun geleceği için de çabalıyoruz. “Yaşın genç bebek eve kapatacak hamilelik depresyonu var hayatın bitecek vücudun deforme olacak bunları bil öyle yap” diyorlar. Ve maalesef biliyorum ki hamile olduğumda beni bebeğim üzmeyecek insanların bu olumsuz konuşmaları üzecek. Kulakları kapatmakta fayda var. Bu yüzden bu süreçte mentalime bu site çok iyi geliyorAslında hep derler 1 tane olsunda sonra gez toz diye gerçekten öyle bizim istediğimiz vakit değil rabbimin istediği vakitte oluyo rabbim dünyaya getiriyo rizkinida veriyo çünkü dediğin gibi olmaması daha kötü hiç yoktan bir sorun varsa baştan önlemi alınır bi hal yoluna konulur çünkü
Aminnnnn balım aminKızlar
26 yaşındayımm hepimiz henüz çok genç ve çıtırızhiç pişman olma o zamanlar vakti değilmiş demekki hayırlısı bu zamanlarmış ben sizden çoookk hayırlı haberler bekliyorum yaa
Bugün instagramda bi gonderi vardı aslında A aydk sana atacaktım buraya ama telefon çalıp geri girince gitmişti karikatür çizmişler ama hareketli 2 tane merdiven var ikisinin başındada biri bekliyo birinde yaziyoki hafta da 1yapan o zıplayıp duruyo bi basamak çıkmak için diğerinden hergun yapan diyo oda hızlı hızlı basamakları cikiyoaklıma sen geldi
Ben de eşim ee ne durumdayız şimdi diye sorduğunda kuluçkadayım diyorum ahahhahahahBizimkide sürekli yumurtan çatladı mı diyor başımda hahahahs
Aynen sen onlara kulak asma vücut kendini yeniliyo ve bu senin elinde olan birse ki çocuk olupta heryerede gidiliyor çok sukurKesinlikle katılıyorum bilinçsizce şuursuzca bir çocuk planlaması yapmıyoruz ki. Rızkını da Rabbim verir. Elhamdülillah eşim de ben de çalışıyoruz çabalıyoruz sadece kendimiz için değil olur da Rabbim nasip eder bir evladımız olursa diye onun geleceği için de çabalıyoruz. “Yaşın genç bebek eve kapatacak hamilelik depresyonu var hayatın bitecek vücudun deforme olacak bunları bil öyle yap” diyorlar. Ve maalesef biliyorum ki hamile olduğumda beni bebeğim üzmeyecek insanların bu olumsuz konuşmaları üzecek. Kulakları kapatmakta fayda var. Bu yüzden bu süreçte mentalime bu site çok iyi geliyorburada çocuk sevgisi pik
Bizimkide sürekli yumurtan çatladı mı diyor başımda hahahahs
Bizimki geçen kafa buluyo bizin köydeki tavuğu da geçtin iyce diyeBizimkide sürekli yumurtan çatladı mı diyor başımda hahahahs
Yapay zekanın algoritması sayende gelişiyor bu sohbetin sonunda tekrar programlanacak ahhahahahhaaBenim yapay zekaya öncesinde sorduğuma bakın ahahahshbeyni yandı ama hiç beklemiyordu ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?