Ay çok haklısın yaa coookkk inşallah içizmizdedirler ben bugün kuzenimin eşine geçmiş olsun falan demiştim ikizlerini doğurdu birinin durumu kritikmiş vs diye o da benden dua istedi sende annesin dedi diyemedim henüz değilim diye belki Allah söyletmiştir diye kendimi avuttum ayy

Ben bazen sinirden ona neler yazıyorum ya sana belirti olur diyormuş Banada hep regl öncesi progestron artışı pms dönemi diyor çıldırıyorum
Aynen bana da ezberledim cümlelerini artık beni ikna etti ama ahahah haklı da bence geçen aylarda hamileliğe yorduğum ne varsa sonuç olarak olmadığına göre haklılık payı var

Aynen bana da ezberledim cümlelerini artık beni ikna etti ama ahahah haklı da bence geçen aylarda hamileliğe yorduğum ne varsa sonuç olarak olmadığına göre haklılık payı var
Ya zaten gebe değilsin dese kızıyorum gebesin dese heves edip sonunda çıkmayınca yine kiziyorum

Kızlar

26 yaşındayımm hepimiz henüz çok genç ve çıtırız hiç pişman olma o zamanlar vakti değilmiş demekki hayırlısı bu zamanlarmış ben sizden çoookk hayırlı haberler bekliyorum yaa

Ya zaten gebe değilsin dese kızıyorum gebesin dese heves edip sonunda çıkmayınca yine kiziyorum
Bende yumurtlamadan sonraki dönem luteal faz bilmem ne diyip her halttan bahsediyor. Ben de konuşma sonunda hııııı luteal fazdayım demek ki diyip konuşmayı kapatıyorum ahahhaah bu bilgi benim ne işime yarayacak peki sonra yine kızıp bana hamile miyim ondan bahset erkenden anlamıyorsan ne işe yarıyorsun diyorum kızıyorum ahahah

Belki bura uğurlu gelir senden güzel bi haber gelir güzelim neden olmasn

Hahahah kızlar çok komiksiniz çok tatlısınız yaa

Bugün instagramda bi gonderi vardı aslında A aydk sana atacaktım buraya ama telefon çalıp geri girince gitmişti karikatür çizmişler ama hareketli 2 tane merdiven var ikisinin başındada biri bekliyo birinde yaziyoki hafta da 1yapan o zıplayıp duruyo bi basamak çıkmak için diğerinden hergun yapan diyo oda hızlı hızlı basamakları cikiyoaklıma sen geldi

Kesinlikle katılıyorum bilinçsizce şuursuzca bir çocuk planlaması yapmıyoruz ki. Rızkını da Rabbim verir. Elhamdülillah eşim de ben de çalışıyoruz çabalıyoruz sadece kendimiz için değil olur da Rabbim nasip eder bir evladımız olursa diye onun geleceği için de çabalıyoruz. “Yaşın genç bebek eve kapatacak hamilelik depresyonu var hayatın bitecek vücudun deforme olacak bunları bil öyle yap” diyorlar. Ve maalesef biliyorum ki hamile olduğumda beni bebeğim üzmeyecek insanların bu olumsuz konuşmaları üzecek. Kulakları kapatmakta fayda var. Bu yüzden bu süreçte mentalime bu site çok iyi geliyor burada çocuk sevgisi pik

Aminnnnn balım amin
bulursan at bende eşime atayım kız çıkıyorum da hani nereye nerdeeeeee

Aynen sen onlara kulak asma vücut kendini yeniliyo ve bu senin elinde olan birse ki çocuk olupta heryerede gidiliyor çok sukur

Benim yapay zekaya öncesinde sorduğuma bakın ahahahsh beyni yandı ama hiç beklemiyordu ahahah

Eklentiler

• IMG_0806.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…