Benim akıntım sıfırBende yapıcam çünkü gaza gelmişimdirama ben 29 u gibi yaparım belirtilerinizi de yazın da iyice ümitleneyim kıslarrr
Ahahhahahhaha mentali toplayacak tek şey ikinci çizgiKadınlar krallığı netttt oldu bu isim vallahinapalım sora sora araştıra araştıra beynimiz boşa bulanmadı valla neyse bebiş olsun da kafayı toparlarız
İnan kolum kalkmıyor bazenOmaygatttt aşkom maşallah maşallah hahahaha enerjinizi neye borçlusunuz acabasııı
Kız sabah erken kalkamam ben 11 de yüklerim burayaSabah erkenden yapabilir misin işe gitmeden yapacağım
Amiiinnn inşallahhhhBana burası o kadar şey kattı ki.. evet psikolojik olarak bozduğu da oluyor ama kaybımla alakalı çoğu şeyi okudum. Allah bir daha yaşatmasın.. herkese sağlıkla kolaylıkla versin inşallah
Heyecandan kalkarsın belkiKız sabah erken kalkamam ben 11 de yüklerim buraya
Çok teşekkür ederim canımAh evet işinin ehline rastlamak zor bu devirde Allahım kimseyi uğraştırmasın cidden zor birde herşey uçmuş fiyat olarak yani imkanı olmayan boynunu büküp bekliyor o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun inşallah sizin güzel haberinizi de alırız çok içten diledim bunu
Oha yarın mı yapıyorsunuz kıızz ahahhahahKız sabah erken kalkamam ben 11 de yüklerim buraya
Libido meselesi diyorsunİnan kolum kalkmıyor bazenben zaten genelde o işleri sevdiğim için duramıyorum
Aminn Allah razı olsun inşallahÇok teşekkür ederim canıminşallah senin güzel haberini de alırız
En alttaki pik duruyor ama çatlaman ne zamandı kuzumKızlar bu arada siz yazdıklarımı gördünüz mü bilmiyorum ama ovi testi aldığım kadın baya bilgili bu konularda. Bana teste devam etmem gerektiğini ve değerlendirmem gerektiğini söyledi bugün. Ben çatlamadan sonra da test yapmaya devam ettim bu ay. Bugün gündüz en alttaki şekilde çıktıpandelaA D dahacokerken
Olabilir bakalım inşallahHeyecandan kalkarsın belki
pazartesi sabah bebek hemen ikna oldum az önceOha yarın mı yapıyorsunuz kıızz ahahhahah
Beş dakikacık diye ikna ediyorumLibido meselesi diyorsunkız üst üste yapınca benim kociş yorgunum türküsü söylüyor
Benim o şeffaf uzayan akıntı kesintisiz 20gundur var reglimde olmadı gecikti bu aySelam arkadaşlar benim yumurtlamam 18-19 civarı olmuştu yani o günlerde yoğun uzayan akıntım olmuştu zaten sonrasında o akıntı hep devam etti hani çatlamadan sonra kesilir ya akıntı şimdi çatlama olalı 3-4 gün oldu hala afedersiniz taharetlenirken elime gelen akıntı var belirti olabilir mi bu ilk defa yaşıyorum bunu normalde 1-2 gün olur geçerdi beyaz kremsi akıntıya dönerdi adete yakın, bu sefer öyle değil ya aranızda bunu duyan var mı devam eden uzayan akıntı belirti midir
17siydi bebek.. işte böyle çıkınca anlamadım kadın da değerlendir ve test yapmaya devam et dedi. Belki yeni yumurtlamadır diye bugünü de değerlendirdim. Pcos yokEn alttaki pik duruyor ama çatlaman ne zamandı kuzum
Benim de tek belirtim dün nöbet çıkışı gördüğüm rüya ahhahahah oğluşumm diye bir bebek sevdim besledim sonra rüyamdan uyanınca çok üzüldüm onu rüyada bırakmış gibi hissettimBenim akıntım sıfır
2 gün önce bel ağrım vardı geçti
Sadece sıcak basması var…
Yarına Allah büyük ama 1 hafta kala ağrılarım genelde başlıyor regle
Aslında kocişlerin işi daha kolay hemen duş alıyorlar bizim yatmamız gerekiyor of çok komik yaOlabilir bakalım inşallah
pazartesi sabah bebek hemen ikna oldum az önce
Beş dakikacık diye ikna ediyorum
Bende geçenlerde çift çizgi görüp buraya yazıyordum hemde kızım oluyor diyordumBenim de tek belirtim dün nöbet çıkışı gördüğüm rüya ahhahahah oğluşumm diye bir bebek sevdim besledim sonra rüyamdan uyanınca çok üzüldüm onu rüyada bırakmış gibi hissettimbaşka da bişey yok yani akıntım oluyor ama klimadan üşütüyorum diye muhtemelen sayılırsa bir de sanki tuvaletim varmış gibi mesanem şiş ama yine üşüttüm diyedir
artık benimki alıştı totomun altına yastık koyup duşa gidiyorAslında kocişlerin işi daha kolay hemen duş alıyorlar bizim yatmamız gerekiyor of çok komik ya
Ayy hcg yükselmiş olabilir mi 5. Günde yükselir mi ki? Yani ikinci yumurtlama olabilir yada var olan yumurta büyüdüğü için de pik olabilir ebru hanım yap diyorsa devam et bacım o güzel destekliyor vallahi17siydi bebek.. işte böyle çıkınca anlamadım kadın da değerlendir ve test yapmaya devam et dedi. Belki yeni yumurtlamadır diye bugünü de değerlendirdim. Pcos yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?