Bende yapıcam çünkü gaza gelmişimdir ama ben 29 u gibi yaparım belirtilerinizi de yazın da iyice ümitleneyim kıslarrr
Benim akıntım sıfır
2 gün önce bel ağrım vardı geçti
Sadece sıcak basması var…
Yarına Allah büyük ama 1 hafta kala ağrılarım genelde başlıyor regle

Kadınlar krallığı netttt oldu bu isim vallahi napalım sora sora araştıra araştıra beynimiz boşa bulanmadı valla neyse bebiş olsun da kafayı toparlarız
Ahahhahahhaha mentali toplayacak tek şey ikinci çizgi bir de sağlıkla gelsin inşAllah bebişlerimiz yaa biraz dikkat edelim kendimize şu sıralar zaten çok stres altındayız güzel beslenmeyi elden bırakmayalımm

Bana burası o kadar şey kattı ki.. evet psikolojik olarak bozduğu da oluyor ama kaybımla alakalı çoğu şeyi okudum. Allah bir daha yaşatmasın.. herkese sağlıkla kolaylıkla versin inşallah
Amiiinnn inşallahhhh evet öyle burada bilgi yüklemesi oluyor vallahi bu güzel bişey

Çok teşekkür ederim canım inşallah senin güzel haberini de alırız

Kızlar bu arada siz yazdıklarımı gördünüz mü bilmiyorum ama ovi testi aldığım kadın baya bilgili bu konularda. Bana teste devam etmem gerektiğini ve değerlendirmem gerektiğini söyledi bugün. Ben çatlamadan sonra da test yapmaya devam ettim bu ay. Bugün gündüz en alttaki şekilde çıktı pandelaA D dahacokerken

Eklentiler

• IMG_2848.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 20
En alttaki pik duruyor ama çatlaman ne zamandı kuzum

Benim o şeffaf uzayan akıntı kesintisiz 20gundur var reglimde olmadı gecikti bu ay

Benim akıntım sıfır
2 gün önce bel ağrım vardı geçti
Sadece sıcak basması var…
Yarına Allah büyük ama 1 hafta kala ağrılarım genelde başlıyor regle
Benim de tek belirtim dün nöbet çıkışı gördüğüm rüya ahhahahah oğluşumm diye bir bebek sevdim besledim sonra rüyamdan uyanınca çok üzüldüm onu rüyada bırakmış gibi hissettim başka da bişey yok yani akıntım oluyor ama klimadan üşütüyorum diye muhtemelen sayılırsa bir de sanki tuvaletim varmış gibi mesanem şiş ama yine üşüttüm diyedir

Olabilir bakalım inşallah

pazartesi sabah bebek hemen ikna oldum az önce

Beş dakikacık diye ikna ediyorum
Aslında kocişlerin işi daha kolay hemen duş alıyorlar bizim yatmamız gerekiyor of çok komik ya

Bende geçenlerde çift çizgi görüp buraya yazıyordum hemde kızım oluyor diyordum çatlama olduysa akıntı gelebilir ama üşütmek demeyelim bşz

17siydi bebek.. işte böyle çıkınca anlamadım kadın da değerlendir ve test yapmaya devam et dedi. Belki yeni yumurtlamadır diye bugünü de değerlendirdim. Pcos yok
Ayy hcg yükselmiş olabilir mi 5. Günde yükselir mi ki? Yani ikinci yumurtlama olabilir yada var olan yumurta büyüdüğü için de pik olabilir ebru hanım yap diyorsa devam et bacım o güzel destekliyor vallahi O testler de inanılmaz geriyor beni ya bu ay testsiz yaptım ben bu seferde akıntı çıktı başıma gerçi gerilecek sebep aramamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…