Hahahah aynı şeyleri yaşamamıza gülüyorum şuanartık benimki alıştı totomun altına yastık koyup duşa gidiyor
İnşallahhhhh yaaBende geçenlerde çift çizgi görüp buraya yazıyordum hemde kızım oluyor diyordumçatlama olduysa akıntı gelebilir ama üşütmek demeyelim bşz
Chatgpt sorduğumda döllenme olduysa rahme yakınlaşmıştır yerleşme 6-10 gün arası diyor. Betada öyle salgılanır sanırım. Ama yine ona göre yumurtlama olmaz bir iki hafta sonra olur ancak diyorAyy hcg yükselmiş olabilir mi 5. Günde yükselir mi ki? Yani ikinci yumurtlama olabilir yada var olan yumurta büyüdüğü için de pik olabilir ebru hanım yap diyorsa devam et bacım o güzel destekliyor vallahiO testler de inanılmaz geriyor beni ya bu ay testsiz yaptım ben bu seferde akıntı çıktı başıma gerçi gerilecek sebep aramamak lazım
Onların gözünde nasılız acaba o kadar merak ediyorum kiHahahah aynı şeyleri yaşamamıza gülüyorum şuan
çift çizgiyi görüp buraya yazman bağırttıBende geçenlerde çift çizgi görüp buraya yazıyordum hemde kızım oluyor diyordumçatlama olduysa akıntı gelebilir ama üşütmek demeyelim bşz
Kuzu çatlama geç olabilir mi ya benimde öyle oluyor çünkü 3-4 gün pik olurdu sonra çatlardı. Senin tek farkı silikleşip tekrar koyulaşması bi hormon dalgalanması var ama sebebi ne çözemedim buna bakılırsa senin regl baya gecikir bu çatlamaya göre , ay bilemedim sen test başla en iyisi gebeliğe yoralım inşallah da öyledirrChatgpt sorduğumda döllenme olduysa rahme yakınlaşmıştır yerleşme 6-10 gün arası diyor. Betada öyle salgılanır sanırım. Ama yine ona göre yumurtlama olmaz bir iki hafta sonra olur ancak diyorçatlaman yakın diyor. Anlamadım valla ebru abla öyle deyince değerlendirdim. Bakalım yarın nasıl çıkacak
Ben test yapmayınca stres yapıyorum kaçırdım mı diye o yüzden devam ettim
Teşekkür ederim canımmm darısı sağlıkla hepimize olsun inşallahİste buuuuu gebesin tebrik ederimmm
Hahaha garibanlar yaOnların gözünde nasılız acaba o kadar merak ediyorum kiovi bugün pik çıktı diyorum bana gebelik mi var çıkabilirmiş ya diyor oda öğreniyor
Ahhh ahhh inşallah nasip olurçift çizgiyi görüp buraya yazman bağırttıkız rüyada bile buradaki dostlarına sadık kalıp önce buraya haber veriyorsun sen nasıl bi kralsın yaa bu ay bi kız da senden gelir inşAllah Rabbim rüyalarımızı hayra çıkartsın hepinize dua edeceğim kızlar
Çatlamayı 17si akşamı gördüm bebek ama 15 16 piktiKuzu çatlama geç olabilir mi ya benimde öyle oluyor çünkü 3-4 gün pik olurdu sonra çatlardı. Senin tek farkı silikleşip tekrar koyulaşması bi hormon dalgalanması var ama sebebi ne çözemedim buna bakılırsa senin regl baya gecikir bu çatlamaya göre , ay bilemedim sen test başla en iyisi gebeliğe yoralım inşallah da öyledirr
Kızlarr ebru hanım kim online uzman falan mıııAyy hcg yükselmiş olabilir mi 5. Günde yükselir mi ki? Yani ikinci yumurtlama olabilir yada var olan yumurta büyüdüğü için de pik olabilir ebru hanım yap diyorsa devam et bacım o güzel destekliyor vallahiO testler de inanılmaz geriyor beni ya bu ay testsiz yaptım ben bu seferde akıntı çıktı başıma gerçi gerilecek sebep aramamak lazım
Dur yazıp geliyorumAhhh ahhh inşallah nasip olurhayır cinsiyeti de hemen yazıyorum kan vermeye gidiyorum falan güldüm bi uyanınca amin Allah kabul etsin inşallah
Çatlamayı 17si akşamı gördüm bebek ama 15 16 piktiyani pcos yok noluyor anlamadım benim yerime chata sorun bi benimki mesaj limitini doldursun diyor bugün
Ben küçük bi yerde yaşıyorum sürekli gittiğim için utanır oldum. Her gidişimde 4 5 tane alıyordum bide. Artık netten getirtiyorum hem daha uygun hemde kimse görmüyorHahaha garibanlar yaBen söyleyemiyorum bile test alayım mı diyor en ufak belirti de beni geçti yok dur daha günüm gelmedi diyorum o zaman söyleme sus diyor o kadar da rahat yani ben artık eczanelerin ne düşündüğünü düşünüyorum hahaha
Bir gebenin günlüğü instagramda sayfa sahibi ebru hanım baya yardımcı oluyor dm den dönüş yapıyorKızlarr ebru hanım kim online uzman falan mııı
Salı sabahı dedik aşko neyse pazartesi de olur bana sksjOlabilir bakalım inşallah
pazartesi sabah bebek hemen ikna oldum az önce
Beş dakikacık diye ikna ediyorum
İnstada bir gebenin günlüğü diye bi sayfanın sahibi. Takviyeler testler satıyor bi 10 15 yıldır eczacıymıştı sanırım emin değilim ama onun sayesinde çok gebe kalan var. Tüp bebek deneyip sonuç alamayıp ona yazıp hamile kalanı çok okudumKızlarr ebru hanım kim online uzman falan mııı
Günler karışmış jsjsj Allah söyletti ? Şaka şaka Salı olsunSalı sabahı dedik aşko neyse pazartesi de olur bana sksj
Ya ben cok mutlu oldum bence az yaşanan bişey ikinci kez olması burada bir çok insan gebelik haberini bu şekilde almışlar bi kaç gün çoookk zor ama sabredip bekleyelimmAhhh ahhh inşallah nasip olurhayır cinsiyeti de hemen yazıyorum kan vermeye gidiyorum falan güldüm bi uyanınca amin Allah kabul etsin inşallah
Çatlamayı 17si akşamı gördüm bebek ama 15 16 piktiyani pcos yok noluyor anlamadım benim yerime chata sorun bi benimki mesaj limitini doldurdun diyor bugün
Hemen takip edeyim bu süreç konusunda bilen birini takip etmek faydalı olurrİnstada bir gebenin günlüğü diye bi sayfanın sahibi. Takviyeler testler satıyor bi 10 15 yıldır eczacıymıştı sanırım emin değilim ama onun sayesinde çok gebe kalan var. Tüp bebek deneyip sonuç alamayıp ona yazıp hamile kalanı çok okudum
Ama 5. Gün bugün çok erken bence onun için.. benim bebe fıtı fıtı hızlıca yerleştiyse sessiz sedasız bilemem tabiYa ben cok mutlu oldum bence az yaşanan bişey ikinci kez olması burada bir çok insan gebelik haberini bu şekilde almışlar bi kaç gün çoookk zor ama sabredip bekleyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?