Ayyy yarın bizi de bilgilendir çok merak ettim ben dee nöbet usulü çalıştığım için gece gündüz karışıyor belki o saat farkından 6. Günün içinde bile olabilirim diyorum. Eğer hamileysek Yerleşiyordur bebişlerimiz ve biz bence bu anın tadını çıkartmalıyız hamileysek eğer bu günlerimiz daha gelmeyecek yerleşiyormuş düşüncesi bile çok duygusall

Tamam haber veririm.. ne güzel konuşuyorsun kız içim kıpır kıpır oldu
Cevap olarak şimdi şey yazar “
Evet, çok iyi yakaladın!
Haklısın bugün 22 ağustos!”
ezberlemişsin bazen ayarın kaçıyor kapatıyorum sonra geri yazarken buluyorum kendimi yüzsüz yüzsüz

ezberlemişsin bazen ayarın kaçıyor kapatıyorum sonra geri yazarken buluyorum kendimi yüzsüz yüzsüz
Bende kızıyorum.sayiyorum ama en ufak belirtide hooop ona yaziyorum

Benim de içim çok kıpır kıpır. Annemler çok tepki gösterdiler çocuk düşünceme. Ondan moralim oldukça bozuktu sizlerle konuşunca ben de yükseldim mutlu oldum. Bu anları güzel güzel mutlu yaşamak varken insanların dedikleriyle kendimizi üzmemeliyiz. Üzülmek her zaman var ama bu günler bir daha yokk olumlu düşünelim olumsuz olduğunda evet üzülürüz ama ya sonuçlarımız pozitif olursa kendimizi boş yere üzdüğümüzle bebeklerimizi streste bıraktığımızla kalacağız. Bebek Allah korusun yoksa üzülürüz o zaman yalnızız demektir tek başımıza üzülücez ama ya şimdi bebeğimiz varsa onu riske atmaya onu da üzmeye değmez ki

Testin yarın pik yaparsa koşarak eczaneden erken gebelik testi alabilirim ahahhahahah bu ay belki erken tutunuyordur bebekler
Kız sence benim hazırda gebelik testim yok mudur hemde 5 6 tane her gün için bir tane anladığım kadarıyla daha yaşın ilerlemedi ama senin yerinde olsam bir dk düşünmez yapardım şuan nasıl pişmanım 31 olacağım yakında kızıyorum kendime

Aslında hep derler 1 tane olsunda sonra gez toz diye gerçekten öyle bizim istediğimiz vakit değil rabbimin istediği vakitte oluyo rabbim dünyaya getiriyo rizkinida veriyo çünkü dediğin gibi olmaması daha kötü hiç yoktan bir sorun varsa baştan önlemi alınır bi hal yoluna konulur çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…