- 29 Aralık 2024
- 2.238
- 1.321
- 48
3 gün önce yaptım bacjm yok biseyYapsana bacım
aaaaa bende sorayım mesaj hakkım gelinceeee. Limitimi aşıyorum sanırım günlük.
Yemediği küfr kalmadı hahahaAha evet sonrada kusura bakma affet
YaEvet evet hahahabide bazen günleri karıştırıyor sinir ediyor beni
Ayyy yarın bizi de bilgilendir çok merak ettim ben deeSürekli takvimi açmaktan kör olucamşuan döllenme olduysa rahme yakınlaşmıştır dedi yarından sonrası önemli diyor ama bir hafta kala benim zaten bel ağrılarım başlar ayırt etmem imkansız yani yarın ki test bence belli edecek korkarak yapacağım
Cevap olarak şimdi şey yazar “Yabak şimdi en alta yazdığıma
Nettt böyle yazacak hahahaCevap olarak şimdi şey yazar “
Evet, çok iyi yakaladın!
Haklısın bugün 22 ağustos!”
Ne bekliyorsun iste yapayCevap olarak şimdi şey yazar “
Evet, çok iyi yakaladın!
Tamam haber veririm.. ne güzel konuşuyorsun kız içim kıpır kıpır olduAyyy yarın bizi de bilgilendir çok merak ettim ben deenöbet usulü çalıştığım için gece gündüz karışıyor belki o saat farkından 6. Günün içinde bile olabilirim diyorum. Eğer hamileysek Yerleşiyordur bebişlerimiz ve biz bence bu anın tadını çıkartmalıyız hamileysek eğer bu günlerimiz daha gelmeyecek yerleşiyormuş düşüncesi bile çok duygusall
ezberlemişsinCevap olarak şimdi şey yazar “
Evet, çok iyi yakaladın!
Tamam haber veririm.. ne güzel konuşuyorsun kız içim kıpır kıpır oldu
ezberlemişsinbazen ayarın kaçıyor kapatıyorum sonra geri yazarken buluyorum kendimi yüzsüz yüzsüz
o bile mesaj yazmama izin vermiyor şuanBende kızıyorum.sayiyorum ama en ufak belirtide hooop ona yaziyorum
Bende bide tatmin olmayıp başka başka soruyorum aynısını burda bişey ararken de yapıyorumBende kızıyorum.sayiyorum ama en ufak belirtide hooop ona yaziyorum
Hahshs bana söyle ne soracaksan yazayım orayao bile mesaj yazmama izin vermiyor şuan
Bugün yeterince beynimi yordum ya sabah teste göre yazarız niye pik niye silikHahshs bana söyle ne soracaksan yazayım oraya
Benim de içim çok kıpır kıpır. Annemler çok tepki gösterdiler çocuk düşünceme. Ondan moralim oldukça bozuktu sizlerle konuşunca ben de yükseldim mutlu oldum. Bu anları güzel güzel mutlu yaşamak varken insanların dedikleriyle kendimizi üzmemeliyiz. Üzülmek her zaman var ama bu günler bir daha yokkTamam haber veririm.. ne güzel konuşuyorsun kız içim kıpır kıpır oldu
ezberlemişsinbazen ayarın kaçıyor kapatıyorum sonra geri yazarken buluyorum kendimi yüzsüz yüzsüz
Evet bide o var hele resim kısıtlaması çok can sıkıcıo bile mesaj yazmama izin vermiyor şuan
Testin yarın pik yaparsa koşarak eczaneden erken gebelik testi alabilirim ahahhahahah bu ay belki erken tutunuyordur bebeklerBugün yeterince beynimi yordum ya sabah teste göre yazarız niye pik niye silik
Ayyy amin insallahBende bide tatmin olmayıp başka başka soruyorum aynısını burda bişey ararken de yapıyoruminşallah hamile olduğumuzda bu şaşkın hallerimizi hatırlarız
Kız sence benim hazırda gebelik testim yok mudurTestin yarın pik yaparsa koşarak eczaneden erken gebelik testi alabilirim ahahhahahah bu ay belki erken tutunuyordur bebekler
Aslında hep derler 1 tane olsunda sonra gez toz diye gerçekten öyle bizim istediğimiz vakit değil rabbimin istediği vakitte oluyo rabbim dünyaya getiriyo rizkinida veriyo çünkü dediğin gibi olmaması daha kötü hiç yoktan bir sorun varsa baştan önlemi alınır bi hal yoluna konulur çünküBenim de içim çok kıpır kıpır. Annemler çok tepki gösterdiler çocuk düşünceme. Ondan moralim oldukça bozuktu sizlerle konuşunca ben de yükseldim mutlu oldum. Bu anları güzel güzel mutlu yaşamak varken insanların dedikleriyle kendimizi üzmemeliyiz. Üzülmek her zaman var ama bu günler bir daha yokkolumlu düşünelim olumsuz olduğunda evet üzülürüz ama ya sonuçlarımız pozitif olursa kendimizi boş yere üzdüğümüzle bebeklerimizi streste bıraktığımızla kalacağız. Bebek Allah korusun yoksa üzülürüz o zaman yalnızız demektir tek başımıza üzülücez ama ya şimdi bebeğimiz varsa onu riske atmaya onu da üzmeye değmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?