Bende 2 gün önce awox test yaptım silik cıktı bugun kanda sıfır cıktı cok garipOğlum da adetimden bikac gün sonra 2 gün leke şeklinde kanamam oldu adetim geçti 10.gun testte silik şekilde ogrenmistim gec dollenmeydi
Bende 2 gün önce awox test yaptım silik cıktı bugun kanda sıfır cıktı cok garip
[/QUOTE
Bikac gün bekle bakalım inşallah hayırlısıyla gelir
Bence sen biraz bekle bakalım nasıl olsa belli olurBende 2 gün önce awox test yaptım silik cıktı bugun kanda sıfır cıktı cok garip
BeklemedeyimBence sen biraz bekle bakalım nasıl olsa belli olur
Senin ilk gebelik olacak dimi tatlımBeklemedeyim♀
Evet nasipse inşallahSenin ilk gebelik olacak dimi tatlım
Ne kadar süredir deniyorsunuz canimEvet nasipse inşallah
İnşallahEvet nasipse inşallah
İşte evleneli 2 sene oldu hiç korunmadık 3 aydır da eşim takviye kullanıyordu morfoloji 3,32ydi. bende pcos vs yok hormonların da iyi cıktıNe kadar süredir deniyorsunuz canim
Oğlumda 6 ay ugrastik olmadi bi ablam Yusuf süresini oku demisti onu okurken hamile kalmıştım bendeİşte evleneli 2 sene oldu hiç korunmadık 3 aydır da eşim takviye kullanıyordu morfoloji 3,32ydi. bende pcos vs yok hormonların da iyi cıktı
Bende meryem suresini okuyorum her cuma, birde yaşım kadar okundu bir arkadaşım hafız sağolsun benim için topladı 28 yaşındayım. O arkadaşıma da 6 aylık tüp bebek ikizlerini ölü doğm yaptı..Oğlumda 6 ay ugrastik olmadi bi ablam Yusuf süresini oku demisti onu okurken hamile kalmıştım bende
Ayy Allah sabır versinBende meryem suresini okuyorum her cuma, birde yaşım kadar okundu bir arkadaşım hafız sağolsun benim için topladı 28 yaşındayım. O arkadaşıma da 6 aylık tüp bebek ikizlerini ölü doğm yaptı..
Morfoloji ne kiİşte evleneli 2 sene oldu hiç korunmadık 3 aydır da eşim takviye kullanıyordu morfoloji 3,32ydi. bende pcos vs yok hormonların da iyi cıktı
Meryem süresini bende okudum çevremde okuttum ama Yusuf süresini 1 arkadaşım denedi ondada bendede tuttuBende meryem suresini okuyorum her cuma, birde yaşım kadar okundu bir arkadaşım hafız sağolsun benim için topladı 28 yaşındayım. O arkadaşıma da 6 aylık tüp bebek ikizlerini ölü doğm yaptı..
Bende okuyayım inşallahMeryem süresini bende okudum çevremde okuttum ama Yusuf süresini 1 arkadaşım denedi ondada bendede tuttu
Spermde şekil demek baş boyun ve kuyruk kısımlarının yüzdelik oranları var sınır 4 eşiminki 3.32 çıkmıştı doktor takviyeyle düzelir demiştiMorfoloji ne ki
Ayy ne kadar çok detay var ya gerçekten hamile kalmak zor galibaSpermde şekil demek baş boyun ve kuyruk kısımlarının yüzdelik oranları var sınır 4 eşiminki 3.32 çıkmıştı doktor takviyeyle düzelir demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?