Dur dur çok erken yarın yaparız gerçi senin bir pozitifin var şuan Ama dur yapma yarın yapacağız
Onu saymıyorum ben ya ama bakıcam burda konu açanlara yinede

Bende bakarım birazdan kuruduktan sonraki haline bak eğer gebelikten koyulaşmıyorsa cıngar çıkar burada

Eklentiler

• IMG_6386.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_6384.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 25
Yaa vakit sanki hiç geçmiyor kızlaarr

Vallahi ya kafamı dağıtmaya çalışıyorum yok olmuyor

hangisi kız bugün yaptığın
Aşkım üstte ki pik olan bugün ki aşağıda ki kurumuş hali ama diğer günler daha silikti ondan birleştirip attım kuru halini

Bana dedin sanırımm Evet sağ olsun ortaya konuşuyor. LH dalgalanması olurmuş nadiren veya Hcg ye de duyarlıymış o sebeple koyulaşma yapabilir diyor. Tek başına belirti değildir diyor birde :)
Evet chatgbt ye dedim ya hcg den olıyordur inşallah aminnnn

Harbiden dava açsak kazanırız ya

Yoksa 28inde kalalımmm
Civcivimmm bence sende var bir şeyler belirtilerin tamamını say bakayım
Belirtiler beni geçen ay çok yanılttı aşkım yoksa ben hep hamileyim yinede senin için anlatayım Yumurtlama zamanı gazım oluyor daha sonra ishale çevirdi ve hala kurtaramadım bir iyi bir bozuyor. Dpo5 te sanırım kasıklarımda hareketlenme başladı 6 da daha da ağrısını hissettim ve bel ağrısı da eklendi. Bacak ağrım oluyorda onu ayırt edemiyorum çalıştığımdan dolayı. Sarı kremsi yapıda yoğun akıntım gelmişti. Akşam bütün karnım şişti hazımsızlık gibi bunun sebebini birazdan söylicem. Bugünde sabah uyandığımda altıma kaçırıyorum sandım bir baktım bayağı sulu akıntım gelmiş orta kısmımda beyaz kremsi akıntı. Bugüne ek bütün her yerim ağrıyor sırtım dahil hastalanıyorum galiba hazımsızlık ondan olabilir

Benim ilk gebelikte bende öyle diyordum her yerim ağrıyor hasta olcam diye bende bu kadar ağrı falan yok ya hatta bugün hiç yok

Benim ilk gebelikte bende öyle diyordum her yerim ağrıyor hasta olcam diye bende bu kadar ağrı falan yok ya hatta bugün hiç yok
İnşallah ondandır ama bence ben üşüttüm aşkım ondan vücudum daha ağrılı olabilir kasıklarımda belimde

Ben hep hamileyim demen öyle valla önceden çat diye adet olurduk şimdi adet olana kadar kırk takla atıyoruz ki gelmesin tutunsun belirti bilmem ne diye amaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…