Onu saymıyorum ben yaDur dur çok erken yarın yaparız gerçi senin bir pozitifin var şuanAma dur yapma yarın yapacağız
Bende bakarım birazdanOnu saymıyorum ben yaama bakıcam burda konu açanlara yinede
Geçen ay ve bu ay 20 ye yakın freely erken gebelik testi yaptım, 2-3 tanesi hariç hep ikinci çizgi silik de olsa ıslandığı anda çıkıyor. Başta seviniyorum, ümitleniyorum. Sonrası hayal kırıklığı..
Bu sabah 2 tane yaptım, ikisinde de silik çizgi çıktı.
Adetime 6 gün var, biliyorum erken ama testte çıkan kanda da çıkar diye, acile gittim kan verdim. Sonuç 0.100
Yemin ederim elimde olsa şu testlerin üretici firmasına dava açıcağım.
Bu kadar hayal kırıklığı yaşatmaya ne hakları var??
Olmayan HCG hormonu nasıl gösteriyor o zaman ??
Kafayı yememek elde değil, var mı benimle aynı şeyleri yaşayan???
- goodheartedgirl
- Yorumlar: 12
- Forum: Hamilelik Belirtileri / Gebeliğe Hazırlık
Yaa vakit sanki hiç geçmiyor kızlaarrOnu saymıyorum ben yaama bakıcam burda konu açanlara yinede
Geçen ay ve bu ay 20 ye yakın freely erken gebelik testi yaptım, 2-3 tanesi hariç hep ikinci çizgi silik de olsa ıslandığı anda çıkıyor. Başta seviniyorum, ümitleniyorum. Sonrası hayal kırıklığı..
Adetime 6 gün var, biliyorum erken ama testte çıkan kanda da çıkar diye, acile gittim kan verdim. Sonuç 0.100
- goodheartedgirl
Vallahi ya kafamı dağıtmaya çalışıyorum yok olmuyorYaa vakit sanki hiç geçmiyor kızlaarr
hangisi kız bugün yaptığınBende bakarım birazdankuruduktan sonraki haline bak eğer gebelikten koyulaşmıyorsa cıngar çıkar burada
Koyu olansa bu resmen pikkkkBende bakarım birazdankuruduktan sonraki haline bak eğer gebelikten koyulaşmıyorsa cıngar çıkar burada
Bende de öyle yani yarınki testi gemini ye sordum cok erken pozitif çıkması neredeyse imkansız diyoooVallahi ya kafamı dağıtmaya çalışıyorum yok olmuyor
hangisi kız bugün yaptığın
Yaa canım benim çok çok geçmiş olsun anneler hissediyor işteKızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
Regl olacaksam gelmesin o günlerBende de öyle yani yarınki testi gemini ye sordum cok erken pozitif çıkması neredeyse imkansız diyooohemen 28 i olsa yaa …
Fark ettiysen bilerek bat günü demedimRegl olacaksam gelmesin o günler
Aşkım üstte ki pik olan bugün ki aşağıda ki kurumuş haliVallahi ya kafamı dağıtmaya çalışıyorum yok olmuyor
hangisi kız bugün yaptığın
Yoksa 28inde kalalımmmFark ettiysen bilerek bat günü demedim
Evet chatgbt ye dedim yaBana dedin sanırımmEvet sağ olsun ortaya konuşuyor. LH dalgalanması olurmuş nadiren veya Hcg ye de duyarlıymış o sebeple koyulaşma yapabilir diyor. Tek başına belirti değildir diyor birde :)
Harbiden dava açsak kazanırız yaOnu saymıyorum ben yaama bakıcam burda konu açanlara yinede
- goodheartedgirl
Belirtiler beni geçen ay çok yanılttı aşkım yoksa ben hep hamileyim yinede senin için anlatayım
Benim ilk gebelikte bende öyle diyordum her yerim ağrıyor hasta olcam diyeBelirtiler beni geçen ay çok yanılttı aşkım yoksa ben hep hamileyim yinede senin için anlatayımYumurtlama zamanı gazım oluyor daha sonra ishale çevirdi ve hala kurtaramadım bir iyi bir bozuyor. Dpo5 te sanırım kasıklarımda hareketlenme başladı 6 da daha da ağrısını hissettim ve bel ağrısı da eklendi. Bacak ağrım oluyorda onu ayırt edemiyorum çalıştığımdan dolayı. Sarı kremsi yapıda yoğun akıntım gelmişti. Akşam bütün karnım şişti hazımsızlık gibi bunun sebebini birazdan söylicem. Bugünde sabah uyandığımda altıma kaçırıyorum sandım bir baktım bayağı sulu akıntım gelmiş orta kısmımda beyaz kremsi akıntı. Bugüne ek bütün her yerim ağrıyor sırtım dahil hastalanıyorum galiba hazımsızlık ondan olabilir
Kesinlikle katılıyorumHarbiden dava açsak kazanırız ya
İnşallah ondandır ama bence ben üşüttüm aşkım ondan vücudum daha ağrılı olabilir kasıklarımda belimdeBenim ilk gebelikte bende öyle diyordum her yerim ağrıyor hasta olcam diyebende bu kadar ağrı falan yok ya hatta bugün hiç yok
Ben kocayı aldım dışarı çıktım zaman geçsin hemen uyuyum akşam diyeİnşallah ondandır ama bence ben üşüttüm aşkım ondan vücudum daha ağrılı olabilir kasıklarımda belimde
Ben hep hamileyim demenBelirtiler beni geçen ay çok yanılttı aşkım yoksa ben hep hamileyim yinede senin için anlatayımYumurtlama zamanı gazım oluyor daha sonra ishale çevirdi ve hala kurtaramadım bir iyi bir bozuyor. Dpo5 te sanırım kasıklarımda hareketlenme başladı 6 da daha da ağrısını hissettim ve bel ağrısı da eklendi. Bacak ağrım oluyorda onu ayırt edemiyorum çalıştığımdan dolayı. Sarı kremsi yapıda yoğun akıntım gelmişti. Akşam bütün karnım şişti hazımsızlık gibi bunun sebebini birazdan söylicem. Bugünde sabah uyandığımda altıma kaçırıyorum sandım bir baktım bayağı sulu akıntım gelmiş orta kısmımda beyaz kremsi akıntı. Bugüne ek bütün her yerim ağrıyor sırtım dahil hastalanıyorum galiba hazımsızlık ondan olabilir
Zaten dün çalışmalar yapıldı uyu sen erkenden ahahaBen kocayı aldım dışarı çıktım zaman geçsin hemen uyuyum akşam diyesabah erkenden kalkcam belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?