Kızlar bugün pazar malumunuz kociş evde bişeyler oldu işte ayıptır söylemesi o sırada kasığımda Ağrı hissettim baya baya hatta rahmimde baskı ve ağrı hissettim ya sizde de oluyor mu bu aralar
Dün benimde kasıklarıma batıyor gibi oldu yavrum
aaaa baya koyu seninde.. acaba bugünler böyle çıkması normal mi? Kafamda deli sorular

Bugün daha koyu mu çıktı anlamadım yani tekrar mı yükseliyor LH acaba neden dalgalanıyor inşallah hcg dir yaaa
Evet pikten sonraki günlerde daha silik çıkıyordu bugün daha koyu çıktı anlamadım ki
Dün benimde kasıklarıma batıyor gibi oldu yavrum

aaaa baya koyu seninde.. acaba bugünler böyle çıkması normal mi? Kafamda deli sorular
Aşkım evet koyulaşma var benimde kafam karıştı

Kızlar bugün pazar malumunuz kociş evde bişeyler oldu işte ayıptır söylemesi o sırada kasığımda Ağrı hissettim baya baya hatta rahmimde baskı ve ağrı hissettim ya sizde de oluyor mu bu aralar
Oluyor akıntım da var bugün benim. Dün bi sancım oldu bıçak saplandı resmen 2 dk sürdü geçti. Ben ilk hamileliğimde belirtileri hatırlamıyorum açıkçası burda eski konuşmalarıma baktım. Kasık batması oldu yazmışım. Birde 11. Günmüş karnım aşırı derecede ağrıyormuş bişey olur mu diye sormuşum

Gebesin gebeyiz amin inşallah
Valla bende Senın gıbı sureklı olarak yaptım yeterkı tutsun ve ınsallah bır daha kı aya kullanmaya gerek kalmaz
Amin aminnnnnn
Evet pikten sonraki günlerde daha silik çıkıyordu bugün daha koyu çıktı anlamadım ki

Aşkım evet koyulaşma var benimde kafam karıştı
neyse sabah artık göreceğiz ya güneşli günler ya da kara bulutlar

Kızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum

Onceden 20 li bisey miydi? Bak hamile kaliyosun sen olacak bir dahakinde olacak sadece yumurtlama olmasi icin guzel beslenmeye takviyelere devam ben inaniyorum olacagina bikac ay icinde tutunacak tekrar icinde

Ayy yaa hadi inşallah

Hep böyle var ama kesin değil tarzı konuşuyor yaa
Bana dedin sanırımm Evet sağ olsun ortaya konuşuyor. LH dalgalanması olurmuş nadiren veya Hcg ye de duyarlıymış o sebeple koyulaşma yapabilir diyor. Tek başına belirti değildir diyor birde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…