Dün benimde kasıklarıma batıyor gibi oldu yavrumKızlar bugün pazar malumunuz kociş evdebişeyler oldu işte ayıptır söylemesi o sırada kasığımda Ağrı hissettim baya baya hatta rahmimde baskı ve ağrı hissettim ya sizde de oluyor mu bu aralar
aaaa baya koyu seninde.. acaba bugünler böyle çıkması normal mi? Kafamda deli sorular
Allahım inşallah düşündüğümüz şeyden dolayıdırDün benimde kasıklarıma batıyor gibi oldu yavrum
aaaa baya koyu seninde.. acaba bugünler böyle çıkması normal mi? Kafamda deli sorular
Bizde afyondayızz ama Aydınlıyım ben eşim de niğdeliBenim memleket Afyon eşim Konya yaşım 27 3 yıldır evliyizeşim askeri personel muştayız
Evet pikten sonraki günlerde daha silik çıkıyordu bugün daha koyu çıktı anlamadım kiBugün daha koyu mu çıktı anlamadım yani tekrar mı yükseliyor LH acaba neden dalgalanıyor inşallah hcg dir yaaa
Aşkım evet koyulaşma var benimde kafam karıştıDün benimde kasıklarıma batıyor gibi oldu yavrum
Civcivimmm yaptın mı ? Seni bekliyorum en alttakini şimdi yaptım ben zaten testlerin anasını ağlattım kalmayacak belli hafif silik geldi bakalım çatladı heralde minik yumurta
Gebesin gebeyiz amin inşallahEvet pikten sonraki günlerde daha silik çıkıyordu bugün daha koyu çıktı anlamadım ki
Aşkım evet koyulaşma var benimde kafam karıştı
Oluyor akıntım da var bugün benim. Dün bi sancım oldu bıçak saplandı resmen 2 dk sürdü geçti. Ben ilk hamileliğimde belirtileri hatırlamıyorum açıkçası burda eski konuşmalarıma baktım. Kasık batması oldu yazmışım. Birde 11. Günmüş karnım aşırı derecede ağrıyormuş bişey olur mu diye sormuşumKızlar bugün pazar malumunuz kociş evdebişeyler oldu işte ayıptır söylemesi o sırada kasığımda Ağrı hissettim baya baya hatta rahmimde baskı ve ağrı hissettim ya sizde de oluyor mu bu aralar
Gebesin gebeyiz amin inşallah
Amin aminnnnnnValla bende Senın gıbı sureklı olarak yaptım yeterkı tutsun ve ınsallah bır daha kı aya kullanmaya gerek kalmaz
neyse sabah artık göreceğiz ya güneşli günler ya da kara bulutlarEvet pikten sonraki günlerde daha silik çıkıyordu bugün daha koyu çıktı anlamadım ki
Aşkım evet koyulaşma var benimde kafam karıştı
Kızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
YaBizde afyondayızz ama Aydınlıyım ben eşim de niğdeliVan’dan afyonaa geldik
Ayy çokk aminnnnGebesin gebeyiz amin inşallah
Dur sabah henüz kara günler gelmeyecek deneyeceğiz ciddiye alma erken öyle düşünnnAmin aminnnnnn
neyse sabah artık göreceğiz ya güneşli günler ya da kara bulutlar
Ayy yaa hadi inşallahOluyor akıntım da var bugün benim. Dün bi sancım oldu bıçak saplandı resmen 2 dk sürdü geçti. Ben ilk hamileliğimde belirtileri hatırlamıyorum açıkçası burda eski konuşmalarıma baktım. Kasık batması oldu yazmışım. Birde 11. Günmüş karnım aşırı derecede ağrıyormuş bişey olur mu diye sormuşum
Bana dedin sanırımmHep böyle var ama kesin değil tarzı konuşuyor yaa
Hep böyle var ama kesin değil tarzı konuşuyor yaa
Hadi inşallah aşkımmmmm
Sağlam bi marka değil yavrum yalancı pozitif muhtemelenNEEEEE
Dur dur çok erken yarın yaparız gerçi senin bir pozitifin var şuanŞimdi kendimi tutamayıp Awox yapıcam haaaCivcivimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?