Ben hep hamileyim demen öyle valla önceden çat diye adet olurduk şimdi adet olana kadar kırk takla atıyoruz ki gelmesin tutunsun belirti bilmem ne diye amaan
Ay ama öyle Napayım belirtiler çok yanıltıyor ahaha Sağlıklıysa bizimle kalsınlar Allahımmm

Kızlar aranıza yeni katıldım adet belirtim yok ama bugün bat dün artımed ve novacheck negatif çıktı aranızda böyle olan varmı stresten mi adet gecikecek yoksa kuruluk var bide akıntım hiç yok

Canım ben kaçırdım galiba ne oldu bişey mi oldu yoksa

Kızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
Bende daha yeni gördüm canım çok üzüldüm gerçekten. Allah hayırlısını versin. Çok istemek de iyi bişey değil ben o durumdan korkarım o yüzden zaten bu ay kafa olarak daha rahatım. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye temenni ediyorum her zaman.

Onceden 20 li bisey miydi? Bak hamile kaliyosun sen olacak bir dahakinde olacak sadece yumurtlama olmasi icin guzel beslenmeye takviyelere devam ben inaniyorum olacagina bikac ay icinde tutunacak tekrar icinde
Kuzum son 1 bucuk yilda 3. Kaybım oldu. Evet takviye alıyorum ama yumurtalarımi kaliteli yapamiyorum kromozomal bozukluk deniyor. Amh ve yas dan dolayı yani kaliteli muhakkak çıkacaktır denk gelirse ne ala. Rabbım kolay olanı versin. Şimdi başka bir takviye çıktı karşıma emin de olamıyorum ama yapılan çalışmalar amh 0.1 39 yas ve erken menopoz şikayeti olanlar yani ben çoğunda sağlıklı gebelik ve canlı doğum elde edilmiş ama sanırım çoğu dr başla demiyor sana gerek yok demiş çoğuna emin olamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…