Kendimi yorayım da biraz bayılırım inşallahZaten dün çalışmalar yapıldı uyu sen erkenden ahaha
Ay ama öyle Napayım belirtiler çok yanıltıyor ahahaBen hep hamileyim demenöyle valla önceden çat diye adet olurduk şimdi adet olana kadar kırk takla atıyoruz ki gelmesin tutunsun belirti bilmem ne diye amaan
En iyisini yapmışsın ya bizde birazdan çıkarız zaman geçirelim belki test aldırırımBen kocayı aldım dışarı çıktım zaman geçsin hemen uyuyum akşam diyesabah erkenden kalkcam belli oldu
Bebekler gibi jsjsKendimi yorayım da biraz bayılırım inşallah
Pazar bugün kız nöbetçi bakE
En iyisini yapmışsın ya bizde birazdan çıkarız zaman geçirelim belki test aldırırım
Baktım bile dönüşte söylicem 9 da maç varmış ondan önce aldırmalıyımPazar bugün kız nöbetçi bak
seninkide mi izliyor bizde 9da eve geçicez gs maçı varmışBaktım bile dönüşte söylicem 9 da maç varmış ondan önce aldırmalıyım
Bugün test yaptınız mı belki geç döllenmediirKızlar aranıza yeni katıldım adet belirtim yok ama bugün bat dün artımed ve novacheck negatif çıktı aranızda böyle olan varmı stresten mi adet gecikecek yoksa kuruluk var bide akıntım hiç yok
Yarın çıkmaz ki zaten boşuna yaparsınız. En erken 28 Ağustos benimde öyle diyor ki ben 28 bile yapmayacağımBende de öyle yani yarınki testi gemini ye sordum cok erken pozitif çıkması neredeyse imkansız diyooohemen 28 i olsa yaa …
Ahhahahhaha bi umut işteYarın çıkmaz ki zaten boşuna yaparsınız. En erken 28 Ağustos benimde öyle diyor ki ben 28 bile yapmayacağım29 bekleyeceğim
Canım ben kaçırdım galiba ne oldu bişey mi oldu yoksaKızlar bu sonlanmakta olan gebelikte farkettigimi sizinle paylaşayım beta 22 olduğunda bile ovu pik göstermedi ama ates takibi o gün 36.97 idi dün ve bugün obmvu hala ayrıyken ateste ufak düşüş görmüştüm chat önemseme dedi arada olabilirmis ama kesin olmamakla birlikte nasılsın adet olmadan düşüyorsa sanırım beta düşerken ates düştü bu arada dün göğsüm biraz yumuşar gibi gelmişti buda sanırım kaybetmenin iziydi ve yine araştırıp çoğunluğun yaşadığı testler hep aynı silik gitti yani oda aslında beni bugüne hazırladı 8 ay sonra gelen gebelikte iki kurtaj üstüne ha bide tek tup benim lütfen kafanıza takmayın ben kaldıysam siz herturlu Allahını izniyle kalırsınız. Bu ay farklı beslenme uygulanmıştım sanırım o ise yaradı beslenme çok çok önemli kızlar yumurtlama icin kalitesi icin en önemlisi sanırım yas ve sigara kullanımı engel kalite artmasi içinde muhakkak q10 ubikinol deniyor. Sanırım önümüzdeki adette ki olursam kapalı tup sırada 2. Adette umarım esimide yakalarsam o gucude bulursam denemeye baslicam yas olacak 40 anasını gel artık dicem demiyorum kısmet
Şimdi gördüm canım çok üzgünüm inşallah kan sonucu yanlış çıkmıştır ya doktora falan gitmişmiydinKızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
Bende daha yeni gördüm canım çok üzüldüm gerçekten. Allah hayırlısını versin. Çok istemek de iyi bişey değil ben o durumdan korkarım o yüzden zaten bu ay kafa olarak daha rahatım. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye temenni ediyorum her zaman.Kızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
Kuzu dr ilk kanı 27 agustos da vermemi istemiştiŞimdi gördüm canım çok üzgünüm inşallah kan sonucu yanlış çıkmıştır ya doktora falan gitmişmiydin
Kuzum son 1 bucuk yilda 3. Kaybım oldu. Evet takviye alıyorum ama yumurtalarımi kaliteli yapamiyorum kromozomal bozukluk deniyor. Amh ve yas dan dolayı yani kaliteli muhakkak çıkacaktır denk gelirse ne ala. Rabbım kolay olanı versin. Şimdi başka bir takviye çıktı karşıma emin de olamıyorum ama yapılan çalışmalar amh 0.1 39 yas ve erken menopoz şikayeti olanlar yani ben çoğunda sağlıklı gebelik ve canlı doğum elde edilmiş ama sanırım çoğu dr başla demiyor sana gerek yok demiş çoğuna emin olamadimOnceden 20 li bisey miydi? Bak hamile kaliyosun sen olacak bir dahakinde olacak sadece yumurtlama olmasi icin guzel beslenmeye takviyelere devam ben inaniyorum olacagina bikac ay icinde tutunacak tekrar icinde
Ya keşke olsa ama degilim hissediyorum yarına gelmezse regl yarın çıkıp bi alırımBugün test yaptınız mı belki geç döllenmediir
Hayırlısı olsun canım kendini yorma dinlen yine pozitif olur inşallahKızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
Ya neden dayanamadın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?