Rahim ağzı kontrolünü nasıl yapıyorsunuz ben de progesteron kullanırken bir şeyler hissediyorum ama anlayamıyorum
Bende progesteron kullanırken farkettim ilk günler ilacı çok rahat koyarken adete 2 3 gün kala rahat koyamadım başka bişey geliyodu

Ozaman bu akıntı işi de nanay ama progesteronun çalıştığının göstergesiymiş yine iyi bir şey diyorlar
Çok belirti kovalamamak lazım ben iki gebeliğimi de gecikme olmadan asla anlayamazdım çünkü adet belirtilerinden hiç ama hiç bi farkı yoktu tek fark özellikle ikincide adet sancım çok şiddetliydi diğer aylara göre

Kızlar bu sonlanmakta olan gebelikte farkettigimi sizinle paylaşayım beta 22 olduğunda bile ovu pik göstermedi ama ates takibi o gün 36.97 idi dün ve bugün obmvu hala ayrıyken ateste ufak düşüş görmüştüm chat önemseme dedi arada olabilirmis ama kesin olmamakla birlikte nasılsın adet olmadan düşüyorsa sanırım beta düşerken ates düştü bu arada dün göğsüm biraz yumuşar gibi gelmişti buda sanırım kaybetmenin iziydi ve yine araştırıp çoğunluğun yaşadığı testler hep aynı silik gitti yani oda aslında beni bugüne hazırladı 8 ay sonra gelen gebelikte iki kurtaj üstüne ha bide tek tup benim lütfen kafanıza takmayın ben kaldıysam siz herturlu Allahını izniyle kalırsınız. Bu ay farklı beslenme uygulanmıştım sanırım o ise yaradı beslenme çok çok önemli kızlar yumurtlama icin kalitesi icin en önemlisi sanırım yas ve sigara kullanımı engel kalite artmasi içinde muhakkak q10 ubikinol deniyor. Sanırım önümüzdeki adette ki olursam kapalı tup sırada 2. Adette umarım esimide yakalarsam o gucude bulursam denemeye baslicam yas olacak 40 anasını gel artık dicem demiyorum kısmet

Kısmet kısmet kısmet yiyecek ekmeği olan korunsan bile geliyor çok tanık oldum böyle durumlara hem przrvtf hem d.k. Hapıyla korunup kalan arkadaşım var nasip işte o da hazır olmadığı için aldırmak istedi aldıramadı tabi. Bir tüp neden kapalıydı acaba enfeksiyon mu kürtajdan mı ben de bu ay regl olursa hsg olucam da

Canım çok gecmıs olsun o kadar çok üzüldüm kı . Hıc hamıle kalmayana göre daha zor ve üzücü bır durum bılıyorum . Ama üzülme toparlan ve mücadeleye devam . Allah gönlüne göre verecektir . Bır gün hepımız Insallah bursa hamılelık haberı verıp , kese gorunmesı kalp atışı ılk hareketleri ve doğum sürecü gıbı mutluluklarımızı paylamaz . Canını sıkma bır gun bu günler gerı de kalacak

Civcivimmm yaptın mı ? Seni bekliyorum en alttakini şimdi yaptım ben zaten testlerin anasını ağlattım kalmayacak belli hafif silik geldi bakalım çatladı heralde minik yumurta

Eklentiler

• IMG_2896.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar bugün pazar malumunuz kociş evde bişeyler oldu işte ayıptır söylemesi o sırada kasığımda Ağrı hissettim baya baya hatta rahmimde baskı ve ağrı hissettim ya sizde de oluyor mu bu aralar

A aydk aşkım üstte ki pik olan diğerleri pikten sonra bayağı silinmişti bugünki diğerlerine göre daha koyu çıktı anlamadım bende. Pikten sonra normal mi acaba? 3. Foto pikten ertesi gün yaptığım test bayağı silinmişti yani ilk hali

Eklentiler

• IMG_6376.webp
    122,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_6378.webp
    122,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_6324.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 26
Civcivimmm yaptın mı ? Seni bekliyorum en alttakini şimdi yaptım ben zaten testlerin anasını ağlattım kalmayacak belli hafif silik geldi bakalım çatladı heralde minik yumurta
Aşkım bence seninki koyulaşacak gerisini bırak 2 3 gün sonra yaparız bakalım koyulaşma artmış mıı. Gerçi benim bir tane kaldı

Kızlar bugün pazar malumunuz kociş evde bişeyler oldu işte ayıptır söylemesi o sırada kasığımda Ağrı hissettim baya baya hatta rahmimde baskı ve ağrı hissettim ya sizde de oluyor mu bu aralar
Canım eğer kist miyom varsa o yapar bende ilişki sonrasi kanama yapmıştı bu son ay. Birde eğer dpo donemindeysen progesteron artışıyla rahimde gergin olabilir yani kafana takma ama ağrıyı takip et genelde ilişkide oluyor mu arada bir mi diye

Kist myom yok canım ya hani herkeste olan reglde dökülense bilemem tabiki ama genelde olmaz çok sert yapmadığımız takdirde bakalım kendimi dinliyorum kesin ondan ya

Ben bu aralar yapamıyorum benim hassas dönemlerimde ağrı oluyor genelde

Bugün daha koyu mu çıktı anlamadım yani tekrar mı yükseliyor LH acaba neden dalgalanıyor inşallah hcg dir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…