Ahahhahha 1 falan cıksa iyiydi ama 0.6 ne yaaa
Daha önünde 6 gün var her an her şey olabilir kendine gel ve sabaha beni teselli etmeye hazırlan
kız benimki ne aldın bende bakayım diye peşimde dolanır durur çok güzel değerlendirme maşallah

Ahahhahaha o kadar haklısın ki arkadaşım erken ve düsük cıkması normal tabii

Daha önünde 6 gün var her an her şey olabilir kendine gel ve sabaha beni teselli etmeye hazırlan

kız benimki ne aldın bende bakayım diye peşimde dolanır durur çok güzel değerlendirme maşallah
Sabaha yükselme ihtimali var mı kii yani 0.6 dan 24 saatte 8 in üstüne cıkabilir mi ki Ahahhaha idrar testi yapayım mı ben de sabah

meraklı kocalar ben kızıyorum Bebeğiö sende yaptın ya senden kaçarı yok inşallah Bir şey dicem benim kedim masaj yapmaz 2 gündür denk mi geliyor karnıma masaj yaptı kısa süreli bir kere de göğsüme tombikliğimden mi artık başka neyden bilmiyorum

Bende testleri benimkinden gizli alıyorum kızıyor yoksa günün gelmeden yapıyorsun diye bende bi kahve yapayım iyi hatırlattın sigaramı yakıp düşüneyim
Sorma yaa erkekler daha soğuk kanlı bu konularda bir gün erken öğrenmişsin ne değişecek varsa var yoksa hayırlısı diye düşünüyorlar rahatlar

Ayy evet erken görürüm belki diye yaptım cok da umutlu değildim kanda böyleyken yarın da idrarda cıkmaz bisey bence
Bebiş biz bir ihtimal diye yapacaktık yoksa zor ihtimal dpo 8 de çıkması dpo9 da öğreniyorlar daha çok erken olarak ki kaç arkadaşın çıkmıyor dpo 12 de çıkıyor. Yani ümitsizliğe kalıpman için erken. Bu ay olmazsa da dert etme çok erken zaten ilk ayınız

Yok anlamı olacağını düşünmediğim için attım gitti. Şimdi de yarın değil de perşembe mi versem kan testini diye aklım karıştı
Sen zaten kan verecektin galiba bir ihtimal diye belki verebilirsin. Ama sonra vereceksen bekle biraz daha cuma ver en erken

Ya iyi oldu bakma böyle konuştuğuma eşim umudunu azalttı benim için iyi oldu. O umutlanıp olumsuz olursa daha da üzülürdüm şimdi olumsuz düşündü daha rahatımm olumsuz olsa da bir sonraki aya bakarızz daha çok erken şu ann

Sabaha yükselme ihtimali var mı kii yani 0.6 dan 24 saatte 8 in üstüne cıkabilir mi ki Ahahhaha idrar testi yapayım mı ben de sabah
Bence sabah değil de 2 gün sonra yap daha mantıklı olur 48 saate artması daha muhtemel…
Ay benim kedimde 2 gün önce yaptı karnıma çok şaşırdım kışın yapar genelde yünlü şeyler olunca.. saten gecelik vardı onun üstünde yapınca oyyy dedim acaba mı dedim ama sonra yapmadı bidaha belki de denk geldi

Benimki de regl geliyor heralde hareketlerin yine tersleşti diyor başlarım bir hafta öncesinde strese çünkü

Benim hep 0.200 çıkardı negatif olduğu zaman 2 ay önce 1.4 çıktı ilk defa. Kan verdiğim gün regl olduğum için dikkate almadım zaten üstüne 2 adet gördüm yani arada oynamalar oluyo demekki az da olsa
evet evet bence de öyle ama su an benim için bu sonuc implantasyonun dahi gerçeklesmemis olduğunu düşündürttü. Bu kan tahlilinin üzerinden En az 2 3 gün geçmesi lazım bir idrar testi yapmam için.

Haahhahahah eveet iki üç gün sonra yaparım artıkk yarın size eşlim etmek adına öylesine yaparımm olumsuzu göreceğimi bile bile
Kediler hisseder kızlaarr inşAllah denk gelmemiştir hissetmişlerdiir

evet evet bence de öyle ama su an benim için bu sonuc implantasyonun dahi gerçeklesmemis olduğunu düşündürttü. Bu kan tahlilinin üzerinden En az 2 3 gün geçmesi lazım bir idrar testi yapmam için.
Bence 2 3 gün de erken canım 0.6 düşük bi değer her gün iki kat artsa değer 4.8 lerde falan oluyo yine çıkmaz yani

Yaa o regl sansın biz karda yürüyüp iz bırakmayalım gizliden testleri arastırmaları yapalım ahahhahahhahahaha
Evet test siparişi gece verilsin o halde diğerleri kaset olduğu için beta kaç algılıyor bilemiyorum tek güvenim Awox

Kuzum benim sanki daha koyu bir akıntım olmuş. 1 saattir ayaklarım keskin ağrıyor belimde zaten. Bir kere da kasığıma sancı vurdu. Ya bağırsaklarımdan dolayı, ya hasta oluyorum dediğim gibi son ihtimal de en zor olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…