Daha önünde 6 gün var her an her şey olabilir kendine gel ve sabaha beni teselli etmeye hazırlanAhahhahha 1 falan cıksa iyiydi ama 0.6 ne yaaa
kız benimki ne aldın bende bakayım diye peşimde dolanır dururAyy gerçekten sıkıntı yaa nöbetli çalışmalarıı benimki henüz kızmıyor ona çok şey öğretmedim benKargo gelince aramıyorlar mı kapıya bıraktır
Aşkım aynen 11-13-15-16-17 değerlendirdim kaç gündür de yapmıyoruz
Ahahhahaha o kadar haklısın ki arkadaşım erken ve düsük cıkması normal tabii8. Günün değil mi 8. gün çıkar mı hiç ya. Valla kendinize bunu niye yapıyorsunuz anlayamıyorum doğrusu. Ben de yaptım ilk gebelikte ama doktor zoruyla oldu biraz bronşit olmuştum hastaneye gittim ilaç yazacaktı doktor gebelik düşünüyorum test yapmadım ama dedim yapalım o zaman dedi 8. Gündü hatta çıkmayacağını da biliyordum nitekim çıkmadı 3 gün sonra 57 çıktı. Yani siz gerçekten çok erken yapıyorsunuz ve zorla strese girmenin anlamı nedir. 8. Gün bırak idrarı kan da dahi çıkmaz bu bilimsel birşey
Ayy evet erken görürüm belki diye yaptım cok da umutlu değildim kanda böyleyken yarın da idrarda cıkmaz bisey benceCanım neden kan verdin erken daha dedik ya sen bakma teste daha yükselmemiştir
Sabaha yükselme ihtimali var mı kii yani 0.6 dan 24 saatte 8 in üstüne cıkabilir mi ki Ahahhaha idrar testi yapayım mı ben de sabahDaha önünde 6 gün var her an her şey olabilir kendine gel ve sabaha beni teselli etmeye hazırlan
kız benimki ne aldın bende bakayım diye peşimde dolanır dururçok güzel değerlendirme maşallah
meraklı kocalar ben kızıyorumDaha önünde 6 gün var her an her şey olabilir kendine gel ve sabaha beni teselli etmeye hazırlan
kız benimki ne aldın bende bakayım diye peşimde dolanır dururçok güzel değerlendirme maşallah
Sorma yaa erkekler daha soğuk kanlı bu konularda bir gün erken öğrenmişsin ne değişecek varsa var yoksa hayırlısı diye düşünüyorlar rahatlarBende testleri benimkinden gizli alıyorum kızıyor yoksa günün gelmeden yapıyorsun diyebende bi kahve yapayım iyi hatırlattın sigaramı yakıp düşüneyim
Bebiş biz bir ihtimal diye yapacaktık yoksa zor ihtimal dpo 8 de çıkması dpo9 da öğreniyorlar daha çok erken olarak ki kaç arkadaşın çıkmıyor dpo 12 de çıkıyor. Yani ümitsizliğe kalıpman için erken. Bu ay olmazsa da dert etme çok erken zaten ilk ayınızAyy evet erken görürüm belki diye yaptım cok da umutlu değildim kanda böyleyken yarın da idrarda cıkmaz bisey bence
Yok anlamı olacağını düşünmediğim için attım gitti. Şimdi de yarın değil de perşembe mi versem kan testini diye aklım karıştıGörüntü var mı
Sen zaten kan verecektin galiba bir ihtimal diye belki verebilirsin. Ama sonra vereceksen bekle biraz daha cuma ver en erkenYok anlamı olacağını düşünmediğim için attım gitti. Şimdi de yarın değil de perşembe mi versem kan testini diye aklım karıştı
Benim hep 0.200 çıkardı negatif olduğu zaman 2 ay önce 1.4 çıktı ilk defa. Kan verdiğim gün regl olduğum için dikkate almadım zaten üstüne 2 adet gördüm yani arada oynamalar oluyo demekki az da olsaAhahhahha 1 falan cıksa iyiydi ama 0.6 ne yaaa
Ya iyi oldu bakma böyle konuştuğuma eşim umudunu azalttı benim için iyi oldu. O umutlanıp olumsuz olursa daha da üzülürdüm şimdi olumsuz düşündü daha rahatımmBebiş biz bir ihtimal diye yapacaktık yoksa zor ihtimal dpo 8 de çıkması dpo9 da öğreniyorlar daha çok erken olarak ki kaç arkadaşın çıkmıyor dpo 12 de çıkıyor. Yani ümitsizliğe kalıpman için erken. Bu ay olmazsa da dert etme çok erken zaten ilk ayınız
Bence sabah değil de 2 gün sonra yap daha mantıklı olur 48 saate artması daha muhtemel…Sabaha yükselme ihtimali var mı kii yani 0.6 dan 24 saatte 8 in üstüne cıkabilir mi ki Ahahhaha idrar testi yapayım mı ben de sabah
Ay benim kedimde 2 gün önce yaptı karnıma çok şaşırdım kışın yapar genelde yünlü şeyler olunca.. saten gecelik vardı onun üstünde yapınca oyyy dedim acaba mı dedim ama sonra yapmadı bidaha belki de denk geldimeraklı kocalar ben kızıyorumBebeğiö sende yaptın ya senden kaçarı yok inşallah Bir şey dicem benim kedim masaj yapmaz 2 gündür denk mi geliyor karnıma masaj yaptı kısa süreli bir kere de göğsüme tombikliğimden mi artık başka neyden bilmiyorum
Benimki de regl geliyor heralde hareketlerin yine tersleşti diyorYa iyi oldu bakma böyle konuştuğuma eşim umudunu azalttı benim için iyi oldu. O umutlanıp olumsuz olursa daha da üzülürdüm şimdi olumsuz düşündü daha rahatımmolumsuz olsa da bir sonraki aya bakarızz daha çok erken şu ann
evet evet bence de öyle ama su an benim için bu sonuc implantasyonun dahi gerçeklesmemis olduğunu düşündürttü. Bu kan tahlilinin üzerinden En az 2 3 gün geçmesi lazım bir idrar testi yapmam için.Benim hep 0.200 çıkardı negatif olduğu zaman 2 ay önce 1.4 çıktı ilk defa. Kan verdiğim gün regl olduğum için dikkate almadım zaten üstüne 2 adet gördüm yani arada oynamalar oluyo demekki az da olsa
Haahhahahah eveet iki üç gün sonra yaparım artıkk yarın size eşlim etmek adına öylesine yaparımm olumsuzu göreceğimi bile bileBence sabah değil de 2 gün sonra yap daha mantıklı olur 48 saate artması daha muhtemel…
Ay benim kedimde 2 gün önce yaptı karnıma çok şaşırdım kışın yapar genelde yünlü şeyler olunca.. saten gecelik vardı onun üstünde yapınca oyyy dedim acaba mı dedim ama sonra yapmadı bidaha belki de denk geldi
Yaa o regl sansın biz karda yürüyüp iz bırakmayalım gizliden testleri arastırmaları yapalım ahahhahahhahahahaBenimki de regl geliyor heralde hareketlerin yine tersleşti diyorbaşlarım bir hafta öncesinde strese çünkü
Bence 2 3 gün de erken canım 0.6 düşük bi değer her gün iki kat artsa değer 4.8 lerde falan oluyo yine çıkmaz yanievet evet bence de öyle ama su an benim için bu sonuc implantasyonun dahi gerçeklesmemis olduğunu düşündürttü. Bu kan tahlilinin üzerinden En az 2 3 gün geçmesi lazım bir idrar testi yapmam için.
Evet test siparişi gece verilsin o haldeYaa o regl sansın biz karda yürüyüp iz bırakmayalım gizliden testleri arastırmaları yapalım ahahhahahhahahaha
İnşallah inşallahHaahhahahah eveet iki üç gün sonra yaparım artıkk yarın size eşlim etmek adına öylesine yaparımm olumsuzu göreceğimi bile bile
Kediler hisseder kızlaarrinşAllah denk gelmemiştir hissetmişlerdiir
Kuzum benim sanki daha koyu bir akıntım olmuş. 1 saattir ayaklarım keskin ağrıyor belimde zaten. Bir kere da kasığıma sancı vurdu. Ya bağırsaklarımdan dolayı, ya hasta oluyorum dediğim gibi son ihtimal de en zor olanıBence sabah değil de 2 gün sonra yap daha mantıklı olur 48 saate artması daha muhtemel…
Ay benim kedimde 2 gün önce yaptı karnıma çok şaşırdım kışın yapar genelde yünlü şeyler olunca.. saten gecelik vardı onun üstünde yapınca oyyy dedim acaba mı dedim ama sonra yapmadı bidaha belki de denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?