Ay hangi takviye o kuzuKuzum son 1 bucuk yilda 3. Kaybım oldu. Evet takviye alıyorum ama yumurtalarımi kaliteli yapamiyorum kromozomal bozukluk deniyor. Amh ve yas dan dolayı yani kaliteli muhakkak çıkacaktır denk gelirse ne ala. Rabbım kolay olanı versin. Şimdi başka bir takviye çıktı karşıma emin de olamıyorum ama yapılan çalışmalar amh 0.1 39 yas ve erken menopoz şikayeti olanlar yani ben çoğunda sağlıklı gebelik ve canlı doğum elde edilmiş ama sanırım çoğu dr başla demiyor sana gerek yok demiş çoğuna emin olamadim
Evet ya cok üstelemedim zaten dövüşmeyek diye ısrar etmiyorum, ısrar etme diyor alışmış hahshshsvardır bi hayır belki bir kaç gün sonra yapman seni daha mutlu edecek
Bizimki de fanatik kaçacağım yanından birazdan
Bende testleri benimkinden gizli alıyorum kızıyor yoksa günün gelmeden yapıyorsun diyeEvet ya cok üstelemedim zaten dövüşmeyek diye ısrar etmiyorum, ısrar etme diyor alışmış hahshshsben kaçtım bile balkonda kahve sigara içiyorum
Benim annemde diyor ki bir hafta on gün geçsin öyle test yap rahat ol diyor tabi eskiden çay çay olduğu için benim de rahat olacağımı düşüyor bana spiralle hamile kalmış meselaBende testleri benimkinden gizli alıyorum kızıyor yoksa günün gelmeden yapıyorsun diyebende bi kahve yapayım iyi hatırlattın sigaramı yakıp düşüneyim
Canım neden kan verdin erken daha dedik ya sen bakma teste daha yükselmemiştir
Görüntü var mıKızlar ben de ovulasyon testi yapmıştım öğleden sonra. Benim de çizgim koyulaşmıştıben aman olur öyle dedim önemsemedim taki sizin mesajları okuyana kadar. Beta ise ya bu cidden
Annem doğum kontrol ile hamile kaldı kardeşime ve 4 ay regl gördü buna ne diyorsunBenim annemde diyor ki bir hafta on gün geçsin öyle test yap rahat ol diyor tabi eskiden çay çay olduğu için benim de rahat olacağımı düşüyor bana spiralle hamile kalmış meselahadi yak bakalım no stres herşey güzel olacak
Kız sabah kaçta yapacaksın ?Canım neden kan verdin erken daha dedik ya sen bakma teste daha yükselmemiştir
Aşkımm ben çok erken kalkıyorum 6.30 ta yaparım. Çıkmayacağı kesin ama yapalım gitsinKız sabah kaçta yapacaksın ?
Bide ben sordum gebelik yoksa sebebi nedir diye …..Aşkımm ben çok erken kalkıyorum 6.30 ta yaparım. Çıkmayacağı kesin ama yapalım gitsin
Aşkım asıl senden ümidim var çünkü kaç gündür koyu seyrediyor ben bir kere yaptım testi ve yalan mı gerçek mi bilmediğimiz pozitifin var şuan elimizde. Ben istiyorum ki ikimizde o güzel haberi alalım bir yanımız eksik kalmasınBide ben sordum gebelik yoksa sebebi nedir diye …..
Senden umudum var benim güzel haber bu ay gelecekpcos var mıydı ?
Benim kendimden ümidim yok bence bu koyuluk tamamen sonradan gelen küçük yumurtalar için.. hayırlısı olsun bakalım inşallah hepimizin sevindiği bir ay olurAşkım asıl senden ümidim var çünkü kaç gündür koyu seyrediyor ben bir kere yaptım testi ve yalan mı gerçek mi bilmediğimiz pozitifin var şuan elimizde. Ben istiyorum ki ikimizde o güzel haberi alalım bir yanımız eksik kalmasınBenim kan değerlerime göre pcos yok sadece sağ yumurtalıkta görünüm var demişlerdi ama bu tanı için yeterli değil dediler kilo verdiğinde o görüntüde kaybolur dönemsel bir şey dediler canım
Olsun biz bir yumurtayı zaten çatlattık inşallah gebelik oluşurBenim kendimden ümidim yok bence bu koyuluk tamamen sonradan gelen küçük yumurtalar için.. hayırlısı olsun bakalım inşallah hepimizin sevindiği bir ay olurfreely dikkate almıyorum
İnşallah beybiOlsun biz bir yumurtayı zaten çatlattık inşallah gebelik oluşur
Canım dhea mis takviyeNedir o takviye? Sen suan neler kullaniyosun bir de takviye olarak ne yapiyosun
Canım dhea. Bu bir hormon mus ama bir yazın bakın sizde yeni gördüm çalışmalar yapılmış biraz pahalı geldi ama kadınlar kulübü sayfasında biri 40 gün sonunda hamile kaldığını yazmış ne bilim umutlandım yani o kadar destek alıyorum daha ne yapayım sasirdimAy hangi takviye o kuzu
Ahahhahha 1 falan cıksa iyiydi ama 0.6 ne yaaaYa neden dayanamadın..
hzrgk isimli arkadaşında 8. Gün 1 küsürdü sonra 22 ye çıktı regl gelmeden Umut kesilmez ama bizi beklemedin
Ayy gerçekten sıkıntı yaa nöbetli çalışmalarıı benimki henüz kızmıyor ona çok şey öğretmedim benİnşallah beybiya ben sipariş de veremem eve 2 gündüz evde olacak 2 gündüz olmayacak eşim nöbeti var evde olduğu gün gelirse yanarım burda da freely falan filan var abuk subuk markalar nasıl tongaya düştüm
Sen bu ay tamamını değerlendirmiştin değil mi ? Öyle hatırlıyorum 3 gün üst üste
Kuzu tup bebek sürecini belki ben kaldırabilirim ama eşim asla istemiyor birde maddi çok çok zorlar bizi. Bana da atarmisin ama benim yaşım ileri kuzum senin yumurtalarını uyandırmak belkide daha kolaydır. İki ay önce dr um tup bebek yapalım demem sana bu yumurtayla şans biraz dediBende bir düşük bir kimyasal yaşadım son 8 ay içinde ki benim gebe kalmam doğal yolla o bile mucize yani ümidini kesme folükül gelişimi ve yumurta kalitesi için vitaminler kullan istersen yanı sıra tüm listemi atarım sana 1,5 sene içtim ve sonunda bir düşük bir kimyasal yaşadım şimdide kaliteli yumurtam oldu toplatıp tüp bebek yapacağım seninde dondurman yada maddi olarak uygunsanız toplat tüp bebek yap kaliteli yumurtayı elde eder etmez
Kim test yaptı kızlar kaçırdım vallahi adet gelene kadar umudunuzu yitirmeyin benim yumurtlama tarihi belli olduğu halde geç çıktı kanda.Ahahhahha 1 falan cıksa iyiydi ama 0.6 ne yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?