Ay hangi takviye o kuzu

vardır bi hayır belki bir kaç gün sonra yapman seni daha mutlu edecek
Bizimki de fanatik kaçacağım yanından birazdan
Evet ya cok üstelemedim zaten dövüşmeyek diye ısrar etmiyorum, ısrar etme diyor alışmış hahshshs ben kaçtım bile balkonda kahve sigara içiyorum

Evet ya cok üstelemedim zaten dövüşmeyek diye ısrar etmiyorum, ısrar etme diyor alışmış hahshshs ben kaçtım bile balkonda kahve sigara içiyorum
Bende testleri benimkinden gizli alıyorum kızıyor yoksa günün gelmeden yapıyorsun diye bende bi kahve yapayım iyi hatırlattın sigaramı yakıp düşüneyim

Bende testleri benimkinden gizli alıyorum kızıyor yoksa günün gelmeden yapıyorsun diye bende bi kahve yapayım iyi hatırlattın sigaramı yakıp düşüneyim
Benim annemde diyor ki bir hafta on gün geçsin öyle test yap rahat ol diyor tabi eskiden çay çay olduğu için benim de rahat olacağımı düşüyor bana spiralle hamile kalmış mesela hadi yak bakalım no stres herşey güzel olacak

Annem doğum kontrol ile hamile kaldı kardeşime ve 4 ay regl gördü buna ne diyorsun maşallah çok da sağlıklı 20 yaşına geldi şuan biz öğrendiğimizde cinsiyeti belliydi
Bize bak bide çizgi görüp 10 günlükken yakalamaya çalışıyoruz

Aşkımm ben çok erken kalkıyorum 6.30 ta yaparım. Çıkmayacağı kesin ama yapalım gitsin
Bide ben sordum gebelik yoksa sebebi nedir diye …..
Senden umudum var benim güzel haber bu ay gelecek pcos var mıydı ?

Eklentiler

• IMG_2912.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_2913.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 28
Bide ben sordum gebelik yoksa sebebi nedir diye …..
Senden umudum var benim güzel haber bu ay gelecek pcos var mıydı ?
Aşkım asıl senden ümidim var çünkü kaç gündür koyu seyrediyor ben bir kere yaptım testi ve yalan mı gerçek mi bilmediğimiz pozitifin var şuan elimizde. Ben istiyorum ki ikimizde o güzel haberi alalım bir yanımız eksik kalmasın Benim kan değerlerime göre pcos yok sadece sağ yumurtalıkta görünüm var demişlerdi ama bu tanı için yeterli değil dediler kilo verdiğinde o görüntüde kaybolur dönemsel bir şey dediler canım

Benim kendimden ümidim yok bence bu koyuluk tamamen sonradan gelen küçük yumurtalar için.. hayırlısı olsun bakalım inşallah hepimizin sevindiği bir ay olur freely dikkate almıyorum

Benim kendimden ümidim yok bence bu koyuluk tamamen sonradan gelen küçük yumurtalar için.. hayırlısı olsun bakalım inşallah hepimizin sevindiği bir ay olur freely dikkate almıyorum
Olsun biz bir yumurtayı zaten çatlattık inşallah gebelik oluşur

Olsun biz bir yumurtayı zaten çatlattık inşallah gebelik oluşur
İnşallah beybi ya ben sipariş de veremem eve 2 gündüz evde olacak 2 gündüz olmayacak eşim nöbeti var evde olduğu gün gelirse yanarım burda da freely falan filan var abuk subuk markalar nasıl tongaya düştüm

Sen bu ay tamamını değerlendirmiştin değil mi ? Öyle hatırlıyorum 3 gün üst üste

Nedir o takviye? Sen suan neler kullaniyosun bir de takviye olarak ne yapiyosun
Canım dhea mis takviye
Ben proceive f kullanıyorum tek başına gerçekten içeriği baya iyi, melatonin, balik yagi, d3k2, hergun süt icinde bomba bir karisimim var tek fark susamı dpo1 de eklemiştim ayrica corek otu bal tarcin yapmıştım. Bence bunlar ise yaradı. Ama yetmedi anlaşılan ama şu dhea yi çok merak ettim

Eklentiler

• Screenshot_20250810_070940_ChatGPT.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 20
Ay hangi takviye o kuzu
Canım dhea. Bu bir hormon mus ama bir yazın bakın sizde yeni gördüm çalışmalar yapılmış biraz pahalı geldi ama kadınlar kulübü sayfasında biri 40 gün sonunda hamile kaldığını yazmış ne bilim umutlandım yani o kadar destek alıyorum daha ne yapayım sasirdim

Ayy gerçekten sıkıntı yaa nöbetli çalışmalarıı benimki henüz kızmıyor ona çok şey öğretmedim ben Kargo gelince aramıyorlar mı kapıya bıraktır
Aşkım aynen 11-13-15-16-17 değerlendirdim kaç gündür de yapmıyoruz

Kuzu tup bebek sürecini belki ben kaldırabilirim ama eşim asla istemiyor birde maddi çok çok zorlar bizi. Bana da atarmisin ama benim yaşım ileri kuzum senin yumurtalarını uyandırmak belkide daha kolaydır. İki ay önce dr um tup bebek yapalım demem sana bu yumurtayla şans biraz dedi. Senin adına çok çok sevindim. Bana da atarsan listeni bütçenin yettiği kadarını denerim zaten kim bilir ne zman gelir adet ne güzel düzene girmişti umarım yine ara kanamalar pörtlemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…