Bence bebiş ben burdayım geliyorum hazır ol diyorKuzum benim sanki daha koyu bir akıntım olmuş. 1 saattir ayaklarım keskin ağrıyor belimde zaten. Bir kere da kasığıma sancı vurdu. Ya bağırsaklarımdan dolayı, ya hasta oluyorum dediğim gibi son ihtimal de en zor olanı
Hiç emin değilim çünkü hiçbir belirti yaşamıyor insanlar benimki bu kadar belli ediyorsa da sıkıntı gibi geliyorBence bebiş ben burdayım geliyorum hazır ol diyorbende akıntı de yok yine ağrı sızı da çok hafif ara ara geliyor…
Ben acaba dölleyor da tutunamıyor mu diye düşünüyorum kendim için
Hayır yavrum senin ilk gebelik değil mi? Herkeste aynı etki olacak diye bir durum yok. Bak ben ilk gebelikte aklıma gelecek her belirtiyi yaşadım. Koku ağrı bulantı akıntı (reglden 2 3 gün önce gelmeye başlamıştı) vs vs.. şuan eskiye göre kıyaslarsam tek ortak nokta sivilceHiç emin değilim çünkü hiçbir belirti yaşamıyor insanlar benimki bu kadar belli ediyorsa da sıkıntı gibi geliyorBebeğim şuan zaten tutunma evresine yeni girdik tutunmasını destekleyecek şeyler ye inşallah güzel sonuç almamız yakındır
Benimki de şeffaftan rakı beyazına döndü ama hala uzayan şekildeKuzum benim sanki daha koyu bir akıntım olmuş. 1 saattir ayaklarım keskin ağrıyor belimde zaten. Bir kere da kasığıma sancı vurdu. Ya bağırsaklarımdan dolayı, ya hasta oluyorum dediğim gibi son ihtimal de en zor olanı
Nasipte varsa ilk canım. Geçen ay da gerçekten akıntım çok olmuştu o yüzden emin olamıyorum ama şimdi döngüden eminim ya kafamı karıştıyor. Yani şuan her yerim ağrıyor hasta olacakmışım gibi o düşündürüyor artık. İnşallah dediğin gibi çıkar bir tuhaf oldumHayır yavrum senin ilk gebelik değil mi? Herkeste aynı etki olacak diye bir durum yok. Bak ben ilk gebelikte aklıma gelecek her belirtiyi yaşadım. Koku ağrı bulantı akıntı (reglden 2 3 gün önce gelmeye başlamıştı) vs vs.. şuan eskiye göre kıyaslarsam tek ortak nokta sivilcesakın öyle düşünme ben hastayım çok kötü diye ortada geziyordum sabahları erkenden uyanıyordum ağrılardan dolayı. Bence bu ay güzel hazırlandın sen. Avakado değerlendirme .. boşa gitmeyecek inşallah
Neyse patlattım bi beşli Awoxgelsin onunla yola devam
Hayır canım akıntım normal hormonlarımdan dolayı da bugün vücudumun her yeri ağrıyor acaba kasık ağrımda bağırsaklarımdan falan mı üşüttüm mü diye düşünüyorum kasık kısmıma sancı vurmaya başladı çünküBenimki de şeffaftan rakı beyazına döndü ama hala uzayan şekildehasta olunca akıntı mı oluyor ki kuzum anlamadım orayı
Hey maşallah ne güzel işte. Bende bu ay tam aksine memlekette ve tatilde olduğum için folik asiti bile düzenli kullanamadım. Allah büyük.. önümüzdeki ay da boşa gidecek bu ayda umudum yüksekti dün bi çöküş bi umutsuzluk başladı test yaklaştı ya ondan heralde hayırlısı ciddenNasipte varsa ilk canım. Geçen ay da gerçekten akıntım çok olmuştu o yüzden emin olamıyorum ama şimdi döngüden eminim ya kafamı karıştıyor. Yani şuan her yerim ağrıyor hasta olacakmışım gibi o düşündürüyor artık. İnşallah dediğin gibi çıkar bir tuhaf oldumHayıt macunu, pregnacare, omega 3 kullandım eşimde ginsengli kuvvet macunu pregnacare kullandı ilk kez takviye aldı bu ay. Ekstra birkaç gündür biraz avakado ve 1 paket kabak çekirdeği tükettim. En önemlisi ilk kez bence yumurtlamayı iyi değerlendirdim. Allahım çabalarımızı geri çevirmesin hiç birimizin inşallah
Kız bu sıcakta nasıl üşüttünHayır canım akıntım normal hormonlarımdan dolayı da bugün vücudumun her yeri ağrıyor acaba kasık ağrımda bağırsaklarımdan falan mı üşüttüm mü diye düşünüyorum kasık kısmıma sancı vurmaya başladı çünkü
Bence kısa süreli vitamin bırakmak etkilemez çünkü depoladın kaç zamandır kullanıyorsun. Ben beraber güzel haber almayı istiyorum sevincimiz ortak olsun en içten şekilde istiyorum şuan ağlama geldi bana üff adet şeyleri mi geldi bizeHey maşallah ne güzel işte. Bende bu ay tam aksine memlekette ve tatilde olduğum için folik asiti bile düzenli kullanamadım. Allah büyük.. önümüzdeki ay da boşa gidecek bu ayda umudum yüksekti dün bi çöküş bi umutsuzluk başladı test yaklaştı ya ondan heralde hayırlısı ciddensabah 10da burdayım güzel haberlerini okuyalım
O çöküş bende de var ya iki senedir olmadı olmadı yine olmaz diyorum göğüslerim ağrımaya başladı çünkü amaaaanHey maşallah ne güzel işte. Bende bu ay tam aksine memlekette ve tatilde olduğum için folik asiti bile düzenli kullanamadım. Allah büyük.. önümüzdeki ay da boşa gidecek bu ayda umudum yüksekti dün bi çöküş bi umutsuzluk başladı test yaklaştı ya ondan heralde hayırlısı ciddensabah 10da burdayım güzel haberlerini okuyalım
Ay ne bileyim yumurtlamadan beridir hassasım dobarlayamadım kendimi ilişkiye bile halim yokKız bu sıcakta nasıl üşüttüninşallah bebiştir yaa
Ben yaparım sabah bir gün dahi bekleyememBence kısa süreli vitamin bırakmak etkilemez çünkü depoladın kaç zamandır kullanıyorsun. Ben beraber güzel haber almayı istiyorum sevincimiz ortak olsun en içten şekilde istiyorum şuan ağlama geldi bana üff adet şeyleri mi geldi bizeYarın erken aslında ama yapalım gitsin dersen yapalım yoksa Salıyı bekleyelim ne dersin
Belirtiler bende tamamen gittiO çöküş bende de var ya iki senedir olmadı olmadı yine olmaz diyorum göğüslerim ağrımaya başladı çünkü amaaaan
Neyse biz kötüsünü düşünelim o halde kuzular çıkmayınca beraber ağlarızO çöküş bende de var ya iki senedir olmadı olmadı yine olmaz diyorum göğüslerim ağrımaya başladı çünkü amaaaan
Bence de öyle yani böyle giderse bat gününe kadar beklemem lazım yaaBence 2 3 gün de erken canım 0.6 düşük bi değer her gün iki kat artsa değer 4.8 lerde falan oluyo yine çıkmaz yani
Neyse biz kötüsünü düşünelim o halde kuzular çıkmayınca beraber ağlarız
Emin ol hepimiz bekleyeceğizBence de öyle yani böyle giderse bat gününe kadar beklemem lazım yaa
Yok sen yaparsan bende yaparım ayrı gayrı yokBen yaparım sabah bir gün dahi bekleyememyenileri sipariş verdim çünkü negatif çıkacağını bile bile sen yapmak istemezsen saygı duyarım tabi canım benim
Belirtiler bende tamamen gittiben tutunamıyor mu acaba diyorum kız memeler ağrıyor işte daha ne… bu bile belirti
Zaten bat gününe kadar beklemek daha mantıklı canım eğer hcg yavaş yükseliyorsa bat günü bile çıkmayabiliyor benim öyle olmuştu bat geçtikten 5 gün sonra anca 180 lerdeydi benim betaBence de öyle yani böyle giderse bat gününe kadar beklemem lazım yaa
Canım dhea mis takviye
Ben proceive f kullanıyorum tek başına gerçekten içeriği baya iyi, melatonin, balik yagi, d3k2, hergun süt icinde bomba bir karisimim var tek fark susamı dpo1 de eklemiştim ayrica corek otu bal tarcin yapmıştım. Bence bunlar ise yaradı. Ama yetmedi anlaşılan ama şu dhea yi çok merak ettim
Ayyy benim ağzımı bile yalıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?