Bence bebiş ben burdayım geliyorum hazır ol diyor bende akıntı de yok yine ağrı sızı da çok hafif ara ara geliyor…
Ben acaba dölleyor da tutunamıyor mu diye düşünüyorum kendim için

Bence bebiş ben burdayım geliyorum hazır ol diyor bende akıntı de yok yine ağrı sızı da çok hafif ara ara geliyor…
Ben acaba dölleyor da tutunamıyor mu diye düşünüyorum kendim için
Hiç emin değilim çünkü hiçbir belirti yaşamıyor insanlar benimki bu kadar belli ediyorsa da sıkıntı gibi geliyor Bebeğim şuan zaten tutunma evresine yeni girdik tutunmasını destekleyecek şeyler ye inşallah güzel sonuç almamız yakındır

Hayır yavrum senin ilk gebelik değil mi? Herkeste aynı etki olacak diye bir durum yok. Bak ben ilk gebelikte aklıma gelecek her belirtiyi yaşadım. Koku ağrı bulantı akıntı (reglden 2 3 gün önce gelmeye başlamıştı) vs vs.. şuan eskiye göre kıyaslarsam tek ortak nokta sivilce sakın öyle düşünme ben hastayım çok kötü diye ortada geziyordum sabahları erkenden uyanıyordum ağrılardan dolayı. Bence bu ay güzel hazırlandın sen. Avakado değerlendirme .. boşa gitmeyecek inşallah

Neyse patlattım bi beşli Awox gelsin onunla yola devam

Benimki de şeffaftan rakı beyazına döndü ama hala uzayan şekilde hasta olunca akıntı mı oluyor ki kuzum anlamadım orayı

Nasipte varsa ilk canım. Geçen ay da gerçekten akıntım çok olmuştu o yüzden emin olamıyorum ama şimdi döngüden eminim ya kafamı karıştıyor. Yani şuan her yerim ağrıyor hasta olacakmışım gibi o düşündürüyor artık. İnşallah dediğin gibi çıkar bir tuhaf oldum Hayıt macunu, pregnacare, omega 3 kullandım eşimde ginsengli kuvvet macunu pregnacare kullandı ilk kez takviye aldı bu ay. Ekstra birkaç gündür biraz avakado ve 1 paket kabak çekirdeği tükettim. En önemlisi ilk kez bence yumurtlamayı iyi değerlendirdim. Allahım çabalarımızı geri çevirmesin hiç birimizin inşallah

Benimki de şeffaftan rakı beyazına döndü ama hala uzayan şekilde hasta olunca akıntı mı oluyor ki kuzum anlamadım orayı
Hayır canım akıntım normal hormonlarımdan dolayı da bugün vücudumun her yeri ağrıyor acaba kasık ağrımda bağırsaklarımdan falan mı üşüttüm mü diye düşünüyorum kasık kısmıma sancı vurmaya başladı çünkü

Hey maşallah ne güzel işte. Bende bu ay tam aksine memlekette ve tatilde olduğum için folik asiti bile düzenli kullanamadım. Allah büyük.. önümüzdeki ay da boşa gidecek bu ayda umudum yüksekti dün bi çöküş bi umutsuzluk başladı test yaklaştı ya ondan heralde hayırlısı cidden sabah 10da burdayım güzel haberlerini okuyalım

Kız bu sıcakta nasıl üşüttün inşallah bebiştir yaa

Bence kısa süreli vitamin bırakmak etkilemez çünkü depoladın kaç zamandır kullanıyorsun. Ben beraber güzel haber almayı istiyorum sevincimiz ortak olsun en içten şekilde istiyorum şuan ağlama geldi bana üff adet şeyleri mi geldi bize Yarın erken aslında ama yapalım gitsin dersen yapalım yoksa Salıyı bekleyelim ne dersin

O çöküş bende de var ya iki senedir olmadı olmadı yine olmaz diyorum göğüslerim ağrımaya başladı çünkü amaaaan

Ben yaparım sabah bir gün dahi bekleyemem yenileri sipariş verdim çünkü negatif çıkacağını bile bile sen yapmak istemezsen saygı duyarım tabi canım benim
O çöküş bende de var ya iki senedir olmadı olmadı yine olmaz diyorum göğüslerim ağrımaya başladı çünkü amaaaan
Belirtiler bende tamamen gitti ben tutunamıyor mu acaba diyorum kız memeler ağrıyor işte daha ne… bu bile belirti

Yok sen yaparsan bende yaparım ayrı gayrı yok Dur aşkım kötüyü çağırma daha çok günümüz var negatif düşünmek için. Hadi pozitif düşünnn yarın atarım buraya sonucu

Bence de öyle yani böyle giderse bat gününe kadar beklemem lazım yaa
Zaten bat gününe kadar beklemek daha mantıklı canım eğer hcg yavaş yükseliyorsa bat günü bile çıkmayabiliyor benim öyle olmuştu bat geçtikten 5 gün sonra anca 180 lerdeydi benim beta

A aydk canım sen kedini öpmeye çekiniyormuşum hiç veya tuvaletini temizlemekten? Ben şapır şupur öpüyorum çünkü annemmm diye seviyorum Tuvalet temizleme işini anca eşime iteleyebilirim

Hic duymamistim ama biraz baktim kadinlik hormonunu destekleyen bir hormonmus sanirim amh reservi dusuklugunde kullanilabiliyormus. Eger yan etkilerini iyi arastirirsan ve dozunu da iyi ayarlarsan deneyebilirsin ama doktora danis bence canim yine de.

A aydk canım sen kedini öpmeye çekiniyormuşum hiç veya tuvaletini temizlemekten? Ben şapır şupur öpüyorum çünkü annemmm diye seviyorum Tuvalet temizleme işini anca eşime iteleyebilirim
Ayyy benim ağzımı bile yalıyor kiöpüşüypruz resmen benimde bebeğim o asla tiksinmem öpmeye devam ederim.. ama gebelik ihtimali varsa ya eldiven giyip kumunu temizle ya da eşin temizlesin.. aşıları tamsa sıkıntı olmaz ama eşine bırak o işleri mutlaka gebeliği öğrenince . Daha önce doktorum bana çok fazla öpme demişti kumunu da eşin temizlesin demişti. Eşin olmazsa maske takıp eldiven giy. Sonra hemen yıka. Ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…