- 29 Ağustos 2014
- 5.713
- 18.088
- 448
- 33
Ama ağrıyınca regl geliyor yaa höfff ne bilmemBen yaparım sabah bir gün dahi bekleyememyenileri sipariş verdim çünkü negatif çıkacağını bile bile sen yapmak istemezsen saygı duyarım tabi canım benim
Belirtiler bende tamamen gittiben tutunamıyor mu acaba diyorum kız memeler ağrıyor işte daha ne… bu bile belirti
Özele mi gideceksin yavrum? Bende baktırmak istiyorum aslında ama devlette hele ki burda imkansız. Memlekette ancak.Ama ağrıyınca regl geliyor yaa höfff ne bilmemneyse gelirse de hsg için hastaneye gidicem
Özel 17 bin dedi yarı doğum parası ressmennnÖzele mi gideceksin yavrum? Bende baktırmak istiyorum aslında ama devlette hele ki burda imkansız. Memlekette ancak.
Evet ya özeller resmen ticaret gibi bakıyorlar. Benden geçen muayene ücreti 7000 istediler şaka mısınız dedim gitmedimÖzel 17 bin dedi yarı doğum parası ressmennnşehir hastanesine gidicem mecbur reglin 1. Günü gel 10 için içinde randevu verelim dedi varsa tabi yoksa diğer aya kalırmış
2 yıldız kuzum pcos yok hormonsal bir sıkıntım yok çok şükürEvet ya özeller resmen ticaret gibi bakıyorlar. Benden geçen muayene ücreti 7000 istediler şaka mısınız dedim gitmedimsen ne kadar süredir deniyordun unuttum kusuruma bakma
Amin yavrum. Allah düşürmesin de aratmasında hasteneleri.. kabak çekirdeği tüketiyor musunuz? Çok faydası olduğunu söylüyorlar2 yıldız kuzum pcos yok hormonsal bir sıkıntım yok çok şüküreşimin morfoloji 3.32 gelmişti sınır dedi doktor ama olur dedi sayısı fazla olduğu için sıkıntı değil yani dedi, takviye verdi başka da bişey yapmadılar. Vallahi özele felan gidemem para için uğraşıyorlar rabbim kimseyi gitmek zorunda bırakmasın ya
AmiinnnAmin yavrum. Allah düşürmesin de aratmasında hasteneleri.. kabak çekirdeği tüketiyor musunuz? Çok faydası olduğunu söylüyorlar
Bol spermler kaliteli yumurtalar olsun inşallahAmiinnnevet tüketiyoruz hatta bugün aldık yine, çiğini bulamadım da kavrulmuşunu aldım bakalım keçiboynuzu kaynatcam diğer aya
Aminn inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahBol spermler kaliteli yumurtalar olsun inşallah
Var bebeğim tüm aşıları dışarı ile zaten bağlantısı 0 kendi maması dışında hiç bir şey yemiyor çiğ şeyler çok nadir o an canı çekerse yani. Tuvaleti için işte dediğin gibi ya korunarak yapıcam ya eşime atıcamAyyy benim ağzımı bile yalıyor kiöpüşüypruz resmen benimde bebeğim o asla tiksinmem öpmeye devam ederim.. ama gebelik ihtimali varsa ya eldiven giyip kumunu temizle ya da eşin temizlesin.. aşıları tamsa sıkıntı olmaz ama eşine bırak o işleri mutlaka gebeliği öğrenince . Daha önce doktorum bana çok fazla öpme demişti kumunu da eşin temizlesin demişti. Eşin olmazsa maske takıp eldiven giy. Sonra hemen yıka. Ne olur ne olmaz
Rabbım büyük rabbimin izniyle inşallah yüzün güler Rabbım kucağını doldursun oda bi vesile olsun bitanem inşallah çokça aminhayatım kusuruma bakma yeni gördüm hiç girmedim iki gündür iyiyim ben ne yapayım rahim duvarını kalınlaştırmak in tedaviye başladık yumurta toplama yapılacak bu hafta sonrasında bekleyeceğiz rahim kendine gelince tüp bebek deneyeceğiz son defa zaten sanıyorum bu son şansım doktor bir dahs böyle bir mucize imkansız birdaha yumurtlama olmasına ihtimal vermiyorum bu hile mucize dedi dualarınızı esirgemeyin kızlar rabbim Salih bir evlat nasip etsin bana da sizlere de
SüperVar bebeğim tüm aşıları dışarı ile zaten bağlantısı 0 kendi maması dışında hiç bir şey yemiyor çiğ şeyler çok nadir o an canı çekerse yani. Tuvaleti için işte dediğin gibi ya korunarak yapıcam ya eşime atıcam
Aşkım hadi atın testleriSüperkız test nerdeeeeeee
Testmi yaptınız ayy hadi atın atın çok heyecanliSüperkız test nerdeeeeeee
Testmi yaptınız ayy hadi atın atın çok heyecanli
Negatif beybiler.. freely yalancı demiştimAşkım hadi atın testleri
Balım olsun daha erken ki böyle olacak biliyordukNegatif beybiler.. freely yalancı demiştimbir de erkenden uyandım ya
Başım ağrıdıBalım olsun daha erken ki böyle olacak biliyorduk
Benimde bugün 7 oldu perşembe test yaparım. Perşembeye kadar da yapamam ya. Erken öğrenip kendimi niye strese sokayımDpo 9 ve sifirin altinda sifir belirtiyle ilerleyen ben…
Ah o freelyNegatif beybiler.. freely yalancı demiştimbir de erkenden uyandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?