Ama ağrıyınca regl geliyor yaa höfff ne bilmem neyse gelirse de hsg için hastaneye gidicem

Özele mi gideceksin yavrum? Bende baktırmak istiyorum aslında ama devlette hele ki burda imkansız. Memlekette ancak.
Özel 17 bin dedi yarı doğum parası ressmennn şehir hastanesine gidicem mecbur reglin 1. Günü gel 10 gün içinde randevu verelim dedi varsa tabi yoksa diğer aya kalırmış

Özel 17 bin dedi yarı doğum parası ressmennn şehir hastanesine gidicem mecbur reglin 1. Günü gel 10 için içinde randevu verelim dedi varsa tabi yoksa diğer aya kalırmış
Evet ya özeller resmen ticaret gibi bakıyorlar. Benden geçen muayene ücreti 7000 istediler şaka mısınız dedim gitmedim sen ne kadar süredir deniyordun unuttum kusuruma bakma

Evet ya özeller resmen ticaret gibi bakıyorlar. Benden geçen muayene ücreti 7000 istediler şaka mısınız dedim gitmedim sen ne kadar süredir deniyordun unuttum kusuruma bakma
2 yıldız kuzum pcos yok hormonsal bir sıkıntım yok çok şükür eşimin morfoloji 3.32 gelmişti sınır dedi doktor ama olur dedi sayısı fazla olduğu için sıkıntı değil yani dedi, takviye verdi başka da bişey yapmadılar. Vallahi özele felan gidemem para için uğraşıyorlar rabbim kimseyi gitmek zorunda bırakmasın ya

Amin yavrum. Allah düşürmesin de aratmasında hasteneleri.. kabak çekirdeği tüketiyor musunuz? Çok faydası olduğunu söylüyorlar

Amin yavrum. Allah düşürmesin de aratmasında hasteneleri.. kabak çekirdeği tüketiyor musunuz? Çok faydası olduğunu söylüyorlar
Amiinnn evet tüketiyoruz hatta bugün aldık yine, çiğini bulamadım da kavrulmuşunu aldım bakalım keçiboynuzu kaynatcam diğer aya

Var bebeğim tüm aşıları dışarı ile zaten bağlantısı 0 kendi maması dışında hiç bir şey yemiyor çiğ şeyler çok nadir o an canı çekerse yani. Tuvaleti için işte dediğin gibi ya korunarak yapıcam ya eşime atıcam

Rabbım büyük rabbimin izniyle inşallah yüzün güler Rabbım kucağını doldursun oda bi vesile olsun bitanem inşallah çokça amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…