- 29 Temmuz 2025
- 366
- 450
- 18
- 26
Ahahahhaha bu bebiş düşüncesiyle kendimizi de tanımaya başlıyoruzYok kuzum bu benim regl öncesi, önceden gebelik düşünmezken pek takip etmezdim. Son aylarda öğrendim her reglden 5-6 gün önce göğüs ucu hassasiyetim oluyor. Ama inşallah dediğin gibi olsun
Oleeyyy ayy arkadaşım beni çook mutlu ettin ya şu annBende 6 Ağustos da olmuştımüzerinden çok zaman geçmiş arkadaşım hapı bıraktı 2. Ay hamile kaldı. Doktora sormuştum bende bebek düşünürsem ne zaman bırakmalıyım diye 2 3 ay demişti
Çok şükür arkadaşım yaa o zaman tam zamanında çocuk planımız olmuş beden de o pis ilaçtan arındıktan sonraaSanmıyorum kuzum bu aya kadar etki etmez. Ama ister istemez yapay hormon etkiliyor döngülerimizi
Bende ilk kullandığım ay 3 kere regl olmuştumOleeyyy ayy arkadaşım beni çook mutlu ettin ya şu annarınmıştır umarım bedenim o pis ilaçtan kullandığım ay kesintisiz adet gördüm böyle iğrenç bir ilaç olamaz asla önermiyorum kimseye
Aminnn inşallah çiçeğim hepimizin gelsin istiyorum Allahım kızkardeşlerimin benim de dualarımızı kabul eyle emeklerimizi boşa çıkarma AllahımmYerleşiyor şuan minnoşşşşgüzel haber senden gelecek hadi bakalım 2 gün sonra koyulaşma olacak bence o testte
AminAminnn inşallah çiçeğim hepimizin gelsin istiyorum Allahım kızkardeşlerimin benim de dualarımızı kabul eyle emeklerimizi boşa çıkarma AllahımmEn içten şekilde istiyorum bunu
Aslında kızlar bugün yarın ve çarşamba çok kritik bizim için. Şu an yüksek ihtimal hepimizin bir yumurtası döllendi ve tutunmaya çalışıyor. Tutunursa tutunmadan sonraki 1-2 güne artış görürüz tutunmazsa da bir sonraki aya tam motivasyonla devam edeceğizz. İnşAllah hepimizinki tutunur ama olur da tutunmazsa azıcık üzülüp bu ay aramızda hamiş olan arkadaşlarımızdan neler yaptığını öğrenelim birbirimize destek olmuş oluruuzHaha bize katıl çiçeğim ama testin yok bekleyebiliyorsan bekle biz boş boş takılıyoruz gün gelsin dalgaya vurdum böyle iyi oldu
İnşallah kuzum
Aşkım akıntım oluyor genel olarak ama ben yumurtlama mı hep bilmediğim için emin değilim ama böyle akıntım olmazdı. Geçen ay 40 günde adet oldum geciktim bayağı 1 hafta önce leke gelmişti adet olacak gibiydim olamadım. Şuan da adete 1 hafta var sayarsak sürekli yaşadığım bir durum değil yani ama kasıklarım ve belim ağrıyor dün gece bacak ağrısı da eklendi uyuyamadım resmen. Dünde koyulaşma olmuştu emin olamadım ama bugün de görünce akıntıyı şüphe gelmeye başladı birde az önce sancı vurdu yine hafif ama kramp şeklinde değil. Şuan tutunmaya çalışıyorsa inşallah tutunabilir dua edelim birbirimize kızlar
Yedıklerımızden ıctıklerımızden mıdır nedır yada bu pandamı de vurulduğumuz aşılardan mıdır bılmıyorum . Eskıler ne yapsa hamıle kalmış sıra sıra dızmısler masallah ne takvıye bılırlermıs ne başka bırsey . Ama şu zamanda o kadar ugrasıp hamıle kalamayan ınsan o kadar çok ki . Bana normal gelmıyor artık . Benımle aynı dönem 3 kışı evlendı ben hıc hamıle kalamadım bırı hep düşük yapıyor bırı de hep kımyasal oluyor . Ne kadar Ilgınc bır durum bu kadar çok olmasıAnnem doğum kontrol ile hamile kaldı kardeşime ve 4 ay regl gördü buna ne diyorsunmaşallah çok da sağlıklı 20 yaşına geldi şuan biz öğrendiğimizde cinsiyeti belliydi
Bize bak bide çizgi görüp 10 günlükken yakalamaya çalışıyoruz
Amin aminnAminnn inşallah çiçeğim hepimizin gelsin istiyorum Allahım kızkardeşlerimin benim de dualarımızı kabul eyle emeklerimizi boşa çıkarma AllahımmEn içten şekilde istiyorum bunu
Ben tamamen aşılara bağlıyorum. Hamile kaldım kürtaj oldum. Kalamayan desen çok fazla. Hamile kalan arkadaşlarım var erken doğum yapanı da var. Sağlıklı olanı da. Ama aşılar yani.Yedıklerımızden ıctıklerımızden mıdır nedır yada bu pandamı de vurulduğumuz aşılardan mıdır bılmıyorum . Eskıler ne yapsa hamıle kalmış sıra sıra dızmısler masallah ne takvıye bılırlermıs ne başka bırsey . Ama şu zamanda o kadar ugrasıp hamıle kalamayan ınsan o kadar çok ki . Bana normal gelmıyor artık . Benımle aynı dönem 3 kışı evlendı ben hıc hamıle kalamadım bırı hep düşük yapıyor bırı de hep kımyasal oluyor . Ne kadar Ilgınc bır durum bu kadar çok olması
Ben diğer ay yumurtlama günü tatilde olacağım eşimde yanımda olmayacak bir gün önce değerlendirir giderim. Yani önümüzdeki ay düşük ihtimal. Eylülden sonraya kaldı benimAslında kızlar bugün yarın ve çarşamba çok kritik bizim için. Şu an yüksek ihtimal hepimizin bir yumurtası döllendi ve tutunmaya çalışıyor. Tutunursa tutunmadan sonraki 1-2 güne artış görürüz tutunmazsa da bir sonraki aya tam motivasyonla devam edeceğizz. İnşAllah hepimizinki tutunur ama olur da tutunmazsa azıcık üzülüp bu ay aramızda hamiş olan arkadaşlarımızdan neler yaptığını öğrenelim birbirimize destek olmuş oluruuzhamişler hem bilgilendirir hem de birbirlerine süreçte yardım eder bu ay olmayanımız olursa da o da önümüzdeki ay hamiş olsun diye yönlendirilip (bu ay yaptığımız rutinler beslenme düzenleri ovu testleri değerlendirilecek günler belirtiler gebelik testleri ilk hcg vs ) önümüzdeki ay yanında olup yüksek motivasyonla hazırlarız
Ya inşAllah bu ay hamilelik haberini alır da tatile gidersiin cok güzel geçer tatilin varyaaBen diğer ay yumurtlama günü tatilde olacağım eşimde yanımda olmayacak bir gün önce değerlendirir giderim. Yani önümüzdeki ay düşük ihtimal. Eylülden sonraya kaldı benim1 veya 2sinde regl olsam 11 12 de yumurtlarım. 12si başka şehirde olcam
Ben bu ay olmazsam bir ay ertelemeyi düşünüyorum. Eylülün ortasında tatile gideceğim. Gününde olursa tamda o hafta yumurtlama gösteriyor. Eşimde bende alkol vs tüketeceğimiz için çok sağlıklı olmaz bizim hammaddelerAslında kızlar bugün yarın ve çarşamba çok kritik bizim için. Şu an yüksek ihtimal hepimizin bir yumurtası döllendi ve tutunmaya çalışıyor. Tutunursa tutunmadan sonraki 1-2 güne artış görürüz tutunmazsa da bir sonraki aya tam motivasyonla devam edeceğizz. İnşAllah hepimizinki tutunur ama olur da tutunmazsa azıcık üzülüp bu ay aramızda hamiş olan arkadaşlarımızdan neler yaptığını öğrenelim birbirimize destek olmuş oluruuzhamişler hem bilgilendirir hem de birbirlerine süreçte yardım eder bu ay olmayanımız olursa da o da önümüzdeki ay hamiş olsun diye yönlendirilip (bu ay yaptığımız rutinler beslenme düzenleri ovu testleri değerlendirilecek günler belirtiler gebelik testleri ilk hcg vs ) önümüzdeki ay yanında olup yüksek motivasyonla hazırlarız
Bilmem kiiiiiiYa inşAllah bu ay hamilelik haberini alır da tatile gidersiin cok güzel geçer tatilin varyaabiz niye bu kadar benziyoruz hala çözemedim ama benim de eylülde eşim askere gidiyor (1ay) yani bu ay olmazsa bende ekime kalacağım
İnşAllah gerek kalmaz ama Önümüzdeki aya o zaman beden temizliği yapalım kürler vsBen bu ay olmazsam bir ay ertelemeyi düşünüyorum. Eylülün ortasında tatile gideceğim. Gününde olursa tamda o hafta yumurtlama gösteriyor. Eşimde bende alkol vs tüketeceğimiz için çok sağlıklı olmaz bizim hammaddelerİşin şakası bir yana ben bu ay olumlu sonuç almazsam önümüzdeki ay soğan kürü yapacağım. O ay gebe kalınamıyor bir döngü geçirmek lazım. Ben ilk gebeliğimde de soğan suyu kürü sonrası ay hamile kaldım. Belki yumurtam dölleniyor ama rahme tutunamıyor. Bir temizlik yapayım. Tabii inşallah gerek kalmaz da bu ay gebelik oluşur
Yine inşAllah bunlara gerek kalmadan bu ay hamiş oluruz diyeyim. Olumsuz bir durumda önümüzdeki aya ben de hepsini yapmaya başlayayımm yine haberleşiriz zaten buradanBilmem kiiiiiiburda bir arkadaş vardı baya bilgili bu konularda şuan çok girmiyor. O bana bazı şeyler kullanmamı söylemişti sanada söyleyim belki işine yarar bende bu ay başlayacağım en azından diğer aya hazırlık olur..
rezene çayı her gün bir fincan yumurtlamaya kadar.
Keten tohumu yağı soğuk sıkım yumurtlamaya kadar. Sabahları avakado düzenli.. çörek otu bal tarçın kürü yumurtlamaya kadar. Yumurta kalitesine iyi geliyormuş. Kabak çekirdeği sperm ve yumurta kalitesine iyi geliyormuş
Eşine de selenyum haftada 3 günşuan aklıma gelenler bunlar
Bu ay başlayacağım bakalım bende regl gelirse
Tabi ki. Ben şuan regl olacağımı hissettiğim için kafada yazmaya başladım şunlar bunlar diyeYine inşAllah bunlara gerek kalmadan bu ay hamiş oluruz diyeyim. Olumsuz bir durumda önümüzdeki aya ben de hepsini yapmaya başlayayımm yine haberleşiriz zaten buradan
Ayy carsamba bile o kadar erken kii bebiş varsa üzülüp strese girmeeeTabi ki. Ben şuan regl olacağımı hissettiğim için kafada yazmaya başladım şunlar bunlar diyeYarın bekler diğer gün test yapar ağlamaya başlarım
Evet burada hep bunu yapmaya çalışıyorum güzelimAslında kızlar bugün yarın ve çarşamba çok kritik bizim için. Şu an yüksek ihtimal hepimizin bir yumurtası döllendi ve tutunmaya çalışıyor. Tutunursa tutunmadan sonraki 1-2 güne artış görürüz tutunmazsa da bir sonraki aya tam motivasyonla devam edeceğizz. İnşAllah hepimizinki tutunur ama olur da tutunmazsa azıcık üzülüp bu ay aramızda hamiş olan arkadaşlarımızdan neler yaptığını öğrenelim birbirimize destek olmuş oluruuzhamişler hem bilgilendirir hem de birbirlerine süreçte yardım eder bu ay olmayanımız olursa da o da önümüzdeki ay hamiş olsun diye yönlendirilip (bu ay yaptığımız rutinler beslenme düzenleri ovu testleri değerlendirilecek günler belirtiler gebelik testleri ilk hcg vs ) önümüzdeki ay yanında olup yüksek motivasyonla hazırlarız
Sağlık teknikeriyim canım ucundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?