Göğüs uclarım felaket sızlıyor hatta sızısına uyandım diyebilirim güzel şeyler olacak inşallah bugün dpo 7

Eklentiler

• IMG_6404.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 43
Bugün dpo kaç askim
Regle 6 gün kaldı bebem
Göğüs uclarım felaket sızlıyor hatta sızısına uyandım diyebilirim güzel şeyler olacak inşallah bugün dpo 7
ay inşallahhhhhhh
Güno

Aşkım ben sabah yaptım ama çekemedim hızlıca evden çıktım yeni çekebildim kuruma bırakmış galiba zaten negatif geleceği belliydi
incecik var gibi inanmak istiyorum şuan

Bir gölge görünüyor
Regle 6 gün kaldı bebem

ay inşallahhhhhhh

incecik var gibi inanmak istiyorum şuan
Benim takvim bi 5 gösteriyor bi 6 ya bende gördüm çok az bi cizgiiiş
Aşkımlar bence kuruma evet gölge var canlıda da görüyorum da sanmıyorum şuan çıkmaz heralde öylesine kendimizl kandırmaya yaptık Ama şöyle bir durum var dünde demiştim akıntım koyulaştı rengi 2 nokta şekilde de çok küçük kahve akıntı gelmiş sulu akıntımın rengide kahverengimsi sanki. Ama progesteron yapabilirmiş yinede ümitlenemiyorum

Üzdü yine sinir geldi bana da neyse inşallah sanmam ama inşallah

Yerleşme olabilir yavrum ayyyy bence kesinlikle öyle. Daha önce yaşadın mı aynısını?

Ay bi şekilde testle falan vakit geçiriyoruz iştee başka türlü sayılı gün geçmiyo inşAllah gelen akıntın yerleşmedir arkadaşımm eğer yerleşmeyse negatif olması çok çook normal bir kaç güne artar inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…