- 29 Aralık 2024
- 2.241
- 1.325
- 48
Bugün dpo kaç askimNegatif beybiler.. freely yalancı demiştimbir de erkenden uyandım ya
GünoSüperkız test nerdeeeeeee
Aşkım ben sabah yaptım ama çekemedim hızlıca evden çıktım yeni çekebildim kuruma bırakmış galiba zaten negatif geleceği belliydiNegatif beybiler.. freely yalancı demiştimbir de erkenden uyandım ya
Hahaha yok kız ne kanı ben hastanede çalışıyorum zaten de kesinleşmedikçe vermeyeceğim artık çekiniyorumBaşım ağrıdıneyse yapcak bir şey yok yeni testlerim gelsin yaparım yine Civcivimmm sende var heralde kan vermeye gittin
Bir gölge görünüyorGüno
Aşkım ben sabah yaptım ama çekemedim hızlıca evden çıktım yeni çekebildim kuruma bırakmış galiba zaten negatif geleceği belliydi
Regle 6 gün kaldı bebemBugün dpo kaç askim
ay inşallahhhhhhhGöğüs uclarım felaket sızlıyor hatta sızısına uyandım diyebilirimgüzel şeyler olacak inşallah bugün dpo 7
incecik var gibi inanmak istiyorum şuanGüno
Aşkım ben sabah yaptım ama çekemedim hızlıca evden çıktım yeni çekebildim kuruma bırakmış galiba zaten negatif geleceği belliydi
Benim takvim bi 5 gösteriyor bi 6 yaRegle 6 gün kaldı bebem
ay inşallahhhhhhh
incecik var gibi inanmak istiyorum şuan
Sen kocanı dinle ne zaman derse öyle yap bize bakmaBenim takvim bi 5 gösteriyor bi 6 yabende gördüm çok az bi cizgiiiş
Yine şaşırtmadıAh o freelyneyse daha var zaten erkendi
Aynen vallahi gecikmeyi beklicem gibi duruyorSen kocanı dinle ne zaman derse öyle yap bize bakma
dpo larımız aynıydı. Yani dünkü hcg testimden anlaşılacağı üzere bugün bizde bir hcg yükselişi yok gibi bu da erken diye yani üzülmeye hiç gerek yokkk şu an dpo 1 gibi sıfır hcg düşünmeliyiizNegatif beybiler.. freely yalancı demiştimbir de erkenden uyandım ya
Benim de bi 6 gösteriyor bir de 7 artık bakalım hangisiBenim takvim bi 5 gösteriyor bi 6 yabende gördüm çok az bi cizgiiiş
Bir gölge görünüyor
Regle 6 gün kaldı bebem
ay inşallahhhhhhh
incecik var gibi inanmak istiyorum şuan
Aşkımlar bence kuruma evet gölge var canlıda da görüyorum da sanmıyorum şuan çıkmaz heralde öylesine kendimizl kandırmaya yaptıkBenim takvim bi 5 gösteriyor bi 6 yabende gördüm çok az bi cizgiiiş
Ay inşAllah kuruma değildiirGüno
Üzdü yine sinir geldi bana da neysedpo larımız aynıydı. Yani dünkü hcg testimden anlaşılacağı üzere bugün bizde bir hcg yükselişi yok gibi bu da erken diye yani üzülmeye hiç gerek yokkk şu an dpo 1 gibi sıfır hcg düşünmeliyiizartacak inşAllah
Yerleşme olabilir yavrumAşkımlar bence kuruma evet gölge var canlıda da görüyorum da sanmıyorum şuan çıkmaz heralde öylesine kendimizl kandırmaya yaptıkAma şöyle bir durum var dünde demiştim akıntım koyulaştı rengi 2 nokta şekilde de çok küçük kahve akıntı gelmiş sulu akıntımın rengide kahverengimsi sanki. Ama progesteron yapabilirmiş yinede ümitlenemiyorum
Ay bi şekilde testle falan vakit geçiriyoruz iştee başka türlü sayılı gün geçmiyoAşkımlar bence kuruma evet gölge var canlıda da görüyorum da sanmıyorum şuan çıkmaz heralde öylesine kendimizl kandırmaya yaptıkAma şöyle bir durum var dünde demiştim akıntım koyulaştı rengi 2 nokta şekilde de çok küçük kahve akıntı gelmiş sulu akıntımın rengide kahverengimsi sanki. Ama progesteron yapabilirmiş yinede ümitlenemiyorum
Çarşamba bitane daha yapıyoruz o zaman seninleSiz beni gaza getiriyorsunuzA aydk Civcivimmm D dahacokerken Elimde erken gebelik var Predictor. Çarşamba günü yaparım belki 6 güne kadar gösteriyor güya… Bugün dpo 8 Çarşamba 10 olacak
İnşallah çiçeğim de sanmıyorumAy inşAllah kuruma değildiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?