Ahahahhaha ay erkekler gözden çıkarttığı parayla yatırım yapar bizse gözden çıkarttığımız testlerle erken gebelik yapıyoruz varsa gözden çıkarttığın test negatif çıkabilme ihtimalini düsünerek yap ama üzüleceğini düşünüyorsan yapma biz birlikteyken bat günlerimiz de yakınken testleri yapmak üzmüyor bak hepimiz negatif çıkarttık demekki şu an çook erken sen de negatif çıkartırsan üzülme hiçç

Çarşamba bitane daha yapıyoruz o zaman seninle hemen atıyorsun bak.. belirtiler ne alemde
Tamam çarşamba hep beraber Yavrucum bende sanki göğüs ucu hassasiyeti geldi bugün. Ama benim her regl öncesi olur istisnasız. Onu belirti sayamıyorum. Sizde belirtiler neler ?

Çarşamba bitane daha yapıyoruz o zaman seninle hemen atıyorsun bak.. belirtiler ne alemde
Ya ben dünkü 0.6 yı görünce çarşamba da mı erken dedim iki günde bir değil de hadi imkansızı zorlayıp her gün iki katı artsa bugün 1.2 salı 2.4 çarşamba 4.8 olur bu da bende yine idrarda negatif çıkar yaa. Böyle konuşuyorum ama ben 10 lu awox aldım her güne bir tane olacak şekilde bosa gitmesin diye yarın da yaparım sonraki gün de ahhahahahahha

Kuzum bu benim tek kurşunum başka testim yok elimde Onuda geçen ay almıştım dediğin gibi son güne kadar yapmadım kıyamadım sonra regl geldi

Tamam çarşamba hep beraber Yavrucum bende sanki göğüs ucu hassasiyeti geldi bugün. Ama benim her regl öncesi olur istisnasız. Onu belirti sayamıyorum. Sizde belirtiler neler ?
Bende sadece o kadar azıcık bi regl sancısı var tatlı tatlı. Ek olarak da Hani idrara cıkacak gibi bi sıkışıklık var ama idrarım yok öyle tarifliyim. Yüz üstü yatınca daha cok hissediliyor. Başka da belirtim yok. Akıntım oluyor ama onu belirti olarak saymıyorum cünkü üsüttüğümde bile olur diyorum. Sendeki hassasiyet her regl öncesi oluyormuş ama bence şu an regl öncesi için çok erken ya daha önceki regl dönemimiz yeni bitti sayılır hemen regl düşüncesine kapılmaa

Benim bel ve baş ağrım başladı klasik regl yaklaşınca olur başka da bir şey yok akıntı da yok göğüs ağrısı da yok.

Benim yumurtalar çok hızlı sanırım 25 günde regl oluyorum 11nde bitti şuan yenisi gelecek 5 6 gün sonra

Kuzum bu benim tek kurşunum başka testim yok elimde Onuda geçen ay almıştım dediğin gibi son güne kadar yapmadım kıyamadım sonra regl geldi
Ayy bosver o zaman yapma cidden negatif çıkacağı net gibi bişey bir de tek testin varsa elinde negatif çıktığı için değil harcadığın için üzülürsün carsamba tekrar ederiz yineee alabilirsen çarşamba hep beraber testi tekrar ettikten sonra tekrar alırsınn

Sen bugün yaptın mı bakimmmm hangimizin daha temiz göster

Yok kuzum bu benim regl öncesi, önceden gebelik düşünmezken pek takip etmezdim. Son aylarda öğrendim her reglden 5-6 gün önce göğüs ucu hassasiyetim oluyor. Ama inşallah dediğin gibi olsun

Asıl seninkiler belirti yaaaa İnşallah yerleşmeden dolayı sancı oluyordur

Benim yumurtalar çok hızlı sanırım 25 günde regl oluyorum 11nde bitti şuan yenisi gelecek 5 6 gün sonra
Ahahhahaha benim de hiç şaşmaz 25 günde bir oluyor 6 ağustosta başladı 12 ağustosta bitti ama evlenmeden önce gaflete düşüp doğum kontrol hapı başlamıştım işte 1 ay kullandıktan sonra etkili oluyormuş evlendiğim aya etkisi olsun diye. Bir ay kullandım bütün dengem alt üst oldu balayından sonra hemen bıraktım. Ama onu kullandıktan sonra döngüm 25-26 gün olarak değişkenlik gösteriyor. Geçen ay 26 gün olmuş bu ay bakalım kaç olacak. Kızlar bu hapı nisan ayında kullanmıştım 1 ay. Şu anki bebiş düşüncemi etkiler mi yaa

Benim döngüm en erken 32 günde oluyor. 35-40 bile oluyor. Biliyorsunuz geçen ay 32. gün pik gördüm 45’de regl oldum. Ben döngüyü geçirene kadar millet kaçıncıya dönüyor hahahahah

Bende 6 Ağustos da olmuştım üzerinden çok zaman geçmiş arkadaşım hapı bıraktı 2. Ay hamile kaldı. Doktora sormuştum bende bebek düşünürsem ne zaman bırakmalıyım diye 2 3 ay demişti

Sen bugün yaptın mı bakimmmm hangimizin daha temiz göster
Nöbet sonrası eşim spora gitti ben de anneme geldim. Henüz uyumadım ki ilk idrarı göreyimm uykusuzluktan sıvı alımını kısıtlayamadım maalesef eve gidip uyuyayım sonra test yapayım. Ama negatif çıkacağı için uyumadan da yapabilirim maksat adet yerini bulsun (adet yerini bulsun derken aman bulmasın hee bu cümlede sadece deyim olarak kullandım )

Sanmıyorum kuzum bu aya kadar etki etmez. Ama ister istemez yapay hormon etkiliyor döngülerimizi

Haha bize katıl çiçeğim ama testin yok bekleyebiliyorsan bekle biz boş boş takılıyoruz gün gelsin dalgaya vurdum böyle iyi oldu
İnşallah kuzum
Yerleşme olabilir yavrum ayyyy bence kesinlikle öyle. Daha önce yaşadın mı aynısını?
Aşkım akıntım oluyor genel olarak ama ben yumurtlama mı hep bilmediğim için emin değilim ama böyle akıntım olmazdı. Geçen ay 40 günde adet oldum geciktim bayağı 1 hafta önce leke gelmişti adet olacak gibiydim olamadım. Şuan da adete 1 hafta var sayarsak sürekli yaşadığım bir durum değil yani ama kasıklarım ve belim ağrıyor dün gece bacak ağrısı da eklendi uyuyamadım resmen. Dünde koyulaşma olmuştu emin olamadım ama bugün de görünce akıntıyı şüphe gelmeye başladı birde az önce sancı vurdu yine hafif ama kramp şeklinde değil. Şuan tutunmaya çalışıyorsa inşallah tutunabilir dua edelim birbirimize kızlar

Benim de gece WC ihtiyacım geldi sabahı etkiler diye kalkmamıştım oysaki varsa her türlü çıkıyor zaten be bırak kendini

Yerleşiyor şuan minnoşşşş güzel haber senden gelecek hadi bakalım 2 gün sonra koyulaşma olacak bence o testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…