Umarım sonu güzel olurAhahahhaha yarın sabah o zaman yine hep beraber yapıyoruzzbenim nasibi zorlayış peki
Bakma bana da öyle yapıyor da ara ara güzel bilgi alabiliyorumBekliyorum
ay valla bende sabahtan beri darlıyorum saçma sapan cevap veriyor çıldırcam
Evet evet çarşamba perşembe ihtimal var sonrasında ise geç döllenme yoksa netleşirBana da 27 Ağustosta ancak 10 civarında hcg seviyesinde olur dedi ChatGPT. Testler negatif çıkarsa umutsuz olmayın kızçeler en erken 29-30 gibi kesin sonuçlar alabilirsin diyor A aydkCivcivimmm D dahacokerken
Bakma bana da öyle yapıyor da ara ara güzel bilgi alabiliyorum
Nasıl soruyorsunuz ya benimki 29ndan önce yapma diyorBana da 27 Ağustosta ancak 10 civarında hcg seviyesinde olur dedi ChatGPT. Testler negatif çıkarsa umutsuz olmayın kızçeler en erken 29-30 gibi kesin sonuçlar alabilirsin diyor A aydkCivcivimmm D dahacokerken
Çatlama gününü söylüyorum bana takvimi çıkarıyor sonrada şu gün test yapacağım doğruluk oranı ne olur vs diyorum dökülüyor najsjajsjajNasıl soruyorsunuz ya benimki 29ndan önce yapma diyor
Amin hepimiz içinnUmarım sonu güzel olur
Ben de bütün günlerimi yazıyorum test yaptığım tarih dahil. Sat bat gibi kısaltmalarda yanlış anlayabiliyor uzun uzun yazmak gerekiyor. Ona rağmen tarihte hata yaparsa düzeltmen gerekiyor. Kanda hcg artışı konuda yapılan araştırmaları analiz etmesini istiyorum sonra kendime göre uyarlamasını istiyorum. Unutma idrar testi diye sorarsan 25 üstü diye düşünüp geç tarih verir. Ama biz düsük hcg yi bile belki algılar diye kanda 5 üstü görebilmek için kanda hcg tespitini ne zaman yapmalıyım diye soruyorum.Nasıl soruyorsunuz ya benimki 29ndan önce yapma diyor
İlk gebelik düşündüğüm ay benimde öyle olmuştu canım nedenini bilemiyorum. Reglim 2 gün leke leke sürdü bitti. Seninde çok ilginç, regli gününde mi oldun?Kızlar benim adet kesildi ya cumartesi ve pazar sadece sabahları hafif kırmızıya yakın kahverengi lekelenmem oldu ben adet sandım ama bugün tamamen temiz bir damla birşey yok ilk defa başıma geliyor
Ben yapacağım testin markasına kadar soruyorumBen de bütün günlerimi yazıyorum test yaptığım tarih dahil. Sat bat gibi kısaltmalarda yanlış anlayabiliyor uzun uzun yazmak gerekiyor. Ona rağmen tarihte hata yaparsa düzeltmen gerekiyor. Kanda hcg artışı konuda yapılan araştırmaları analiz etmesini istiyorum sonra kendime göre uyarlamasını istiyorum. Unutma idrar testi diye sorarsan 25 üstü diye düşünüp geç tarih verir. Ama biz düsük hcg yi bile belki algılar diye kanda 5 üstü görebilmek için kanda hcg tespitini ne zaman yapmalıyım diye soruyorum.
Hemen o şekilde sorayımBen de bütün günlerimi yazıyorum test yaptığım tarih dahil. Sat bat gibi kısaltmalarda yanlış anlayabiliyor uzun uzun yazmak gerekiyor. Ona rağmen tarihte hata yaparsa düzeltmen gerekiyor. Kanda hcg artışı konuda yapılan araştırmaları analiz etmesini istiyorum sonra kendime göre uyarlamasını istiyorum. Unutma idrar testi diye sorarsan 25 üstü diye düşünüp geç tarih verir. Ama biz düsük hcg yi bile belki algılar diye kanda 5 üstü görebilmek için kanda hcg tespitini ne zaman yapmalıyım diye soruyorum.
Bende söylüyorum da anlamıyor onunda kafa yandı napsınÇatlama gününü söylüyorum bana takvimi çıkarıyor sonrada şu gün test yapacağım doğruluk oranı ne olur vs diyorum dökülüyor najsjajsjaj
Evet pubmed de tek tek arama derdine son ahhahahahha hepsini analiz ediyor bana benim döngüme olası implantasyonu hesaplayarak kandaki artışı yapılan çalışmalara göre tablo çıkarttı. Haftanın günlerini yanlış yazmış ona takılmayın düzelttiremedim soru hakkım kalmadııBen yapacağım testin markasına kadar soruyorumDoğruluk oranlarını vs çıkarıyor olumlu olumsuz düşünceler yorumlar, iyi ki çıkmış şu meret hahshahahsh
Benım abımın esıde bayramda annene mi aradım arkadan bagırıyodu cocuguma şunu alıcam bunu alıcam dıye sırf ben duyayım diye bende çok üzülmüştüm bıde bastaıra bastıra allah herkese nasıp etsın demezı yokmu deli oluyorum üstelık küsüz konuşmuyoruz senı çok ıyı anladımKızlar ben bıde bu ay çok üzüldüm . Kaynımın sevgılısı hamıle kaldı . Bızım çocuk olmadığını bıldıgı ıcın benım yanımda garıp hareketler yaptı gozume sonmaya çalıştı neyın var dıye sorayım dıye elınden gelenı yaptı . Daha adet günü gelmemiş hamıle olduğunu ogrenmıs asansör kokuyor bınemem parfüm var mı falan dedı . Kaynanama sen onlara dua edıyordun Allah bıze nasıp ettı senı Babanne yapacam dedı o kadar çok kalbim kırıldı kı . Bır gün sonra kanaması oldu ve kımyasal gebelık olduğunu öğrendi .
insallah canım hepımıze
Seninle ben aynıydık zaten burdan okuyum en güzeliEvet pubmed de tek tek arama derdine son ahhahahahha hepsini analiz ediyor bana benim döngüme olası implantasyonu hesaplayarak kandaki artışı yapılan çalışmalara göre tablo çıkarttı. Haftanın günlerini yanlış yazmış ona takılmayın düzelttiremedim soru hakkım kalmadıı
Ahhahahaahha doğru pratik olur bu tablo bizim içinnSeninle ben aynıydık zaten burdan okuyum en güzeli
Uygulama 26yı gösteriyordu 23-24te oldu lekelenme. Birkaç gün erken olduİlk gebelik düşündüğüm ay benimde öyle olmuştu canım nedenini bilemiyorum. Reglim 2 gün leke leke sürdü bitti. Seninde çok ilginç, regli gününde mi oldun?
Yerlesmede olabilir ama miktarı önemliUygulama 26yı gösteriyordu 23-24te oldu lekelenme
Şöyle söyliyim günlük pedde çok az leke vardı sadece silince geliyordu bordomsu bir renkYerlesmede olabilir ama miktarı önemli
Pıhtı var mıydı? Ay heyecan geldi…Uygulama 26yı gösteriyordu 23-24te oldu lekelenme. Birkaç gün erken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?