Valla ben de öyle bağlıyorum benım bır çocuğum var o dönem pandamı falan yoktu . Ama Sımdı olmuyor . Gecırdıgımız gribi bıle daha ağır gecırıyoruz mesela benım 2 defa zature gecırdım . Eskıden Mıllet yumurtlama döneminden habersız ılk ay yada bır sonrakı ay hamıle kalıyormuş . Ama bızım halımıze bakBen tamamen aşılara bağlıyorum. Hamile kaldım kürtaj oldum. Kalamayan desen çok fazla. Hamile kalan arkadaşlarım var erken doğum yapanı da var. Sağlıklı olanı da. Ama aşılar yani.
İnşallah söylediğin gibi olur balımAyy carsamba bile o kadar erken kii bebiş varsa üzülüp strese girmeeeben cok olumlu düşünüyorum hepimiz için yaa olmazsa da hayırlısı demekki bedenimiz uygun değilmiş daha iyi bir bedenle bebeğimizi karnımızda taşımamız gerekiyordur hemen kendimizi temizlemeye başlarız bebeğimize rahat bir yatak olur karnımız
Doğru söylüyorsun bittikValla ben de öyle bağlıyorum benım bır çocuğum var o dönem pandamı falan yoktu . Ama Sımdı olmuyor . Gecırdıgımız gribi bıle daha ağır gecırıyoruz mesela benım 2 defa zature gecırdım . Eskıden Mıllet yumurtlama döneminden habersız ılk ay yada bır sonrakı ay hamıle kalıyormuş . Ama bızım halımıze bak
Valla ben covid aşısız olmadım ama benim de olmuyor bir kez kimyasalım oldu işte bence yediklerimizden paketli gıdadan da etkileniyoruz ya çünkü doğal diye aldığımız bitkilerin tohumunda bile var gdoBen tamamen aşılara bağlıyorum. Hamile kaldım kürtaj oldum. Kalamayan desen çok fazla. Hamile kalan arkadaşlarım var erken doğum yapanı da var. Sağlıklı olanı da. Ama aşılar yani.
hahahahhaha branşın nee ben de sağlıkçıyım ondan dikkatimi çektiEvet burada hep bunu yapmaya çalışıyorum güzelim
Sağlık teknikeriyim canım ucundan
Insallah hepımız mutlu oluruz
Dur yaaa daha hiç bir şey belli değil tutunmaya çalışıyorlarsa vücudumuzu strese sokmayalım aşkımTabi ki. Ben şuan regl olacağımı hissettiğim için kafada yazmaya başladım şunlar bunlar diyeYarın bekler diğer gün test yapar ağlamaya başlarım
Aslında kafan rahatken güzel olurdu da soğan kürü yapacaksan mantıklı canım inşallah hiç gerek kalmazBen bu ay olmazsam bir ay ertelemeyi düşünüyorum. Eylülün ortasında tatile gideceğim. Gününde olursa tamda o hafta yumurtlama gösteriyor. Eşimde bende alkol vs tüketeceğimiz için çok sağlıklı olmaz bizim hammaddelerİşin şakası bir yana ben bu ay olumlu sonuç almazsam önümüzdeki ay soğan kürü yapacağım. O ay gebe kalınamıyor bir döngü geçirmek lazım. Ben ilk gebeliğimde de soğan suyu kürü sonrası ay hamile kaldım. Belki yumurtam dölleniyor ama rahme tutunamıyor. Bir temizlik yapayım. Tabii inşallah gerek kalmaz da bu ay gebelik oluşur
AminnnAyy carsamba bile o kadar erken kii bebiş varsa üzülüp strese girmeeeben cok olumlu düşünüyorum hepimiz için yaa olmazsa da hayırlısı demekki bedenimiz uygun değilmiş daha iyi bir bedenle bebeğimizi karnımızda taşımamız gerekiyordur hemen kendimizi temizlemeye başlarız bebeğimize rahat bir yatak olur karnımız
TDS aşkım ağır işim yok stres var anacımhahahahhaha branşın nee ben de sağlıkçıyım ondan dikkatimi çektinöbetinde ağır iş yapmamaya dikkat et olur mu bu günler kritik bizim içinn
Onunda etkisi var tabi ki..Valla ben covid aşısız olmadım ama benim de olmuyor bir kez kimyasalım oldu işte bence yediklerimizden paketli gıdadan da etkileniyoruz ya çünkü doğal diye aldığımız bitkilerin tohumunda bile var gdo
Dur yaaa daha hiç bir şey belli değil tutunmaya çalışıyorlarsa vücudumuzu strese sokmayalım aşkım
Hahahah yerim seni ağlamak yok gelir saç baş girerim sksjs Ben nedense beraber olduğumuz için çok üzülmicem gibiOnunda etkisi var tabi ki..
şimdilik susuyorum 2 gün sonra başlarım yine
Ayy evet ucundan sağlıkçı değilmişsin direkt sağlıkçısın benim gözümdeeAslında kafan rahatken güzel olurdu da soğan kürü yapacaksan mantıklı canım inşallah hiç gerek kalmaz
AminnnEvet neden şimdiden üzülmeye başladık gırgırına yapıyoruz en erken bence 10u iyide vakit geçsin işte
TDS aşkım ağır işim yok stres var anacımSenün bölüm ne nöbet diyince hemşire geliyor
En sevdiğim bölümlerden iyi ki varsınızAyy evet ucundan sağlıkçı değilmişsin direkt sağlıkçısın benim gözümdeesağlıkçı denilince akla ilk hemşire geliyor ama ben de paramediğim ambulansta çalışıyorum
Aminn size de öyleeEn sevdiğim bölümlerden iyi ki varsınızAllah kolaylık versin çiçeğim
Evet çok doğru zaten bir bir ihtimale karşın yapalım dedikKızlar chat gpt ye sordum implantasyondan sonraki hcg artışını bu şekilde yapılan bir araştırmayla örneklendirdi. Bizim bugün tutunsa bilee en en erken çarşamba görebiliriz o da hani bugün tutunursa bebişlerimiz
Bu gemide hepimizin yükü ağır elbirliğiyle yürütmeye çalışıyoruzAminn size de öyleeben de sekreter arkadaşlarımızı çok seviyorum hepsi o kadar yoğunluğa o kadar insanla iletişimde olmalarına rağmen bıkmadan usanmadan yardımcı oluyorlar
Ben Chatgpt biraz saftirik bana böyle şeyler yazmıyorKızlar chat gpt ye sordum implantasyondan sonraki hcg artışını bu şekilde yapılan bir araştırmayla örneklendirdi. Bizim bugün tutunsa bilee en en erken çarşamba görebiliriz o da hani bugün tutunursa bebişlerimiz
Yani yarın da yaparız isterseniz sadcee elimde Awox yok bir gebenin günlüğü kaset var beta olarak kaç algılıyor bilmiyorum
İşe yetişme telaşesinden testi zor yapıyorumBen Chatgpt biraz saftirik bana böyle şeyler yazmıyorgerçi ben sürekli olasılıkları soruyorum
Yani yarın da yaparız isterseniz sadcee elimde Awox yok bir gebenin günlüğü kaset var beta olarak kaç algılıyor bilmiyorumsipariş verdim yenilerini. Yarın sabahda yapalım o zaman ama hemen at
Ahahahhaha yarın sabah o zaman yine hep beraber yapıyoruzzBen Chatgpt biraz saftirik bana böyle şeyler yazmıyorgerçi ben sürekli olasılıkları soruyorum
Yani yarın da yaparız isterseniz sadcee elimde Awox yok bir gebenin günlüğü kaset var beta olarak kaç algılıyor bilmiyorumsipariş verdim yenilerini. Yarın sabahda yapalım o zaman ama hemen at
İmplantasyon ne zaman olur bilmiyorsak diye sordum o zaman da bizim tarihler için Kesin tespit için ideal zamanı 27-29 ağustos olarak verdi.Ben Chatgpt biraz saftirik bana böyle şeyler yazmıyorgerçi ben sürekli olasılıkları soruyorum
Bekliyorumİşe yetişme telaşesinden testi zor yapıyorumYay burcu olarak beni anlarsın sjsj Neyse inşallah ilk anca çekeceğim canım
ay valla bende sabahtan beri darlıyorum saçma sapan cevap veriyor çıldırcamİmplantasyon ne zaman olur bilmiyorsak diye sordum o zaman da bizim tarihler için Kesin tespit için ideal zamanı 27-29 ağustos olarak verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?