Ben tamamen aşılara bağlıyorum. Hamile kaldım kürtaj oldum. Kalamayan desen çok fazla. Hamile kalan arkadaşlarım var erken doğum yapanı da var. Sağlıklı olanı da. Ama aşılar yani.
Valla ben de öyle bağlıyorum benım bır çocuğum var o dönem pandamı falan yoktu . Ama Sımdı olmuyor . Gecırdıgımız gribi bıle daha ağır gecırıyoruz mesela benım 2 defa zature gecırdım . Eskıden Mıllet yumurtlama döneminden habersız ılk ay yada bır sonrakı ay hamıle kalıyormuş . Ama bızım halımıze bak

İnşallah söylediğin gibi olur balım o kadar çok negatif gördüm ki insan hissediyor sanki

Doğru söylüyorsun bittik

Ben tamamen aşılara bağlıyorum. Hamile kaldım kürtaj oldum. Kalamayan desen çok fazla. Hamile kalan arkadaşlarım var erken doğum yapanı da var. Sağlıklı olanı da. Ama aşılar yani.
Valla ben covid aşısız olmadım ama benim de olmuyor bir kez kimyasalım oldu işte bence yediklerimizden paketli gıdadan da etkileniyoruz ya çünkü doğal diye aldığımız bitkilerin tohumunda bile var gdo

Aslında kafan rahatken güzel olurdu da soğan kürü yapacaksan mantıklı canım inşallah hiç gerek kalmaz
Aminnn Evet neden şimdiden üzülmeye başladık gırgırına yapıyoruz en erken bence 10u iyide vakit geçsin işte
hahahahhaha branşın nee ben de sağlıkçıyım ondan dikkatimi çekti nöbetinde ağır iş yapmamaya dikkat et olur mu bu günler kritik bizim içinn
TDS aşkım ağır işim yok stres var anacım Senün bölüm ne nöbet diyince hemşire geliyor

Valla ben covid aşısız olmadım ama benim de olmuyor bir kez kimyasalım oldu işte bence yediklerimizden paketli gıdadan da etkileniyoruz ya çünkü doğal diye aldığımız bitkilerin tohumunda bile var gdo
Onunda etkisi var tabi ki..
Dur yaaa daha hiç bir şey belli değil tutunmaya çalışıyorlarsa vücudumuzu strese sokmayalım aşkım
şimdilik susuyorum 2 gün sonra başlarım yine

Ayy evet ucundan sağlıkçı değilmişsin direkt sağlıkçısın benim gözümdee sağlıkçı denilince akla ilk hemşire geliyor ama ben de paramediğim ambulansta çalışıyorum

Kızlar chat gpt ye sordum implantasyondan sonraki hcg artışını bu şekilde yapılan bir araştırmayla örneklendirdi. Bizim bugün tutunsa bilee en en erken çarşamba görebiliriz o da hani bugün tutunursa bebişlerimiz

Eklentiler

• IMG_7556.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 21
Evet çok doğru zaten bir bir ihtimale karşın yapalım dedik Şimdi yarın yapmıyoruz çarşamba mı yapıyoruz A aydk
Aminn size de öylee ben de sekreter arkadaşlarımızı çok seviyorum hepsi o kadar yoğunluğa o kadar insanla iletişimde olmalarına rağmen bıkmadan usanmadan yardımcı oluyorlar
Bu gemide hepimizin yükü ağır elbirliğiyle yürütmeye çalışıyoruz

Ben Chatgpt biraz saftirik bana böyle şeyler yazmıyor gerçi ben sürekli olasılıkları soruyorum
Yani yarın da yaparız isterseniz sadcee elimde Awox yok bir gebenin günlüğü kaset var beta olarak kaç algılıyor bilmiyorum sipariş verdim yenilerini. Yarın sabahda yapalım o zaman ama hemen at

İşe yetişme telaşesinden testi zor yapıyorum Yay burcu olarak beni anlarsın sjsj Neyse inşallah ilk anca çekeceğim canım

Ahahahhaha yarın sabah o zaman yine hep beraber yapıyoruzz benim nasibi zorlayış peki

İmplantasyon ne zaman olur bilmiyorsak diye sordum o zaman da bizim tarihler için Kesin tespit için ideal zamanı 27-29 ağustos olarak verdi.

İşe yetişme telaşesinden testi zor yapıyorum Yay burcu olarak beni anlarsın sjsj Neyse inşallah ilk anca çekeceğim canım
Bekliyorum
İmplantasyon ne zaman olur bilmiyorsak diye sordum o zaman da bizim tarihler için Kesin tespit için ideal zamanı 27-29 ağustos olarak verdi.
ay valla bende sabahtan beri darlıyorum saçma sapan cevap veriyor çıldırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…