Yok be aşkım ben çarşamba perşembe netleşir diye tahmin ediyorum geç döllenme olması için geç yumurtlama gerekiyor. Ancak geç yerleşme olması lazım. Bizim çatlama tarihimiz belliAhhahahaahha doğru pratik olur bu tablo bizim içinnçarşamba için 8-12 demiş ama bence idrar testi algılamayıp negatif çıkartabilir. Bu yüzden en doğrusu cumaya kadar üzülmemek. Cumadan sonra da negatif alırsak geç döllenme diyip bekliycez ahhahahhaha
Hayır yoktu sadece koyu kahverengi kırmızı arası bir renk bordo gibi bir lekelenme. Bugün test alıcam ama yerleşme olduğunu düşünmüyorum bütün regl belirtilerim var çünküPıhtı var mıydı? Ay heyecan geldi…
Haberdar et bizide.. yerleşme belirtileri de regl ile aynı zaten yavrum. Her dönem vücut gebeliğie hazırlık yapıyor ama tutmazsa atılıyor vücuttan. Ah hadi gözünü seveyim yerleşme olsunHayır yoktu sadece koyu kahverengi kırmızı arası bir renk bordo gibi bir lekelenme. Bugün test alıcam ama yerleşme olduğunu düşünmüyorum bütün regl belirtilerim var çünkü
Ay inşallah kuzum yaa okadar beklenmedik bir şey olur ki benim için tavukların uçması gibi bir şey. Yinede ümitlenmiyim ben ne olur ne olmazHaberdar et bizide.. yerleşme belirtileri de regl ile aynı zaten yavrum. Her dönem vücut gebeliğie hazırlık yapıyor ama tutmazsa atılıyor vücuttan. Ah hadi gözünü seveyim yerleşme olsun
Canım bana yerleşmeyi düşündürdü, en son ne zaman test yapmıştın?Şöyle söyliyim günlük pedde çok az leke vardı sadece silince geliyordu bordomsu bir renk
Test yap bi bakalım ne olacakAy inşallah kuzum yaa okadar beklenmedik bir şey olur ki benim için tavukların uçması gibi bir şey. Yinede ümitlenmiyim ben ne olur ne olmaz
Cuma günü yaptım canım onda da varla yok arası birşeyler vardı ertesi lekelenme olunca yalancı pozitif diye düşünmüştümCanım bana yerleşmeyi düşündürdü, en son ne zaman test yapmıştın?
Bakalım bugün alabilirsem akşam yaparım inşallah süpriz olur banaTest yap bi bakalım ne olacak
Yerleşme bordo olmaz pembe yada kahverengi olur aslında ama bekle bakalım yerlesmeyse bikac gün sonra testte çıkar zaten inşallah öyledirHayır yoktu sadece koyu kahverengi kırmızı arası bir renk bordo gibi bir lekelenme. Bugün test alıcam ama yerleşme olduğunu düşünmüyorum bütün regl belirtilerim var çünkü
Bugün yada yarın çıkmaz canim o yerlesmeyse egerBakalım bugün alabilirsem akşam yaparım inşallah süpriz olur bana
Ay heyecan geldi bana da inşallah bebiştirrrCuma günü yaptım canım onda da varla yok arası birşeyler vardı ertesi lekelenme olunca yalancı pozitif diye düşünmüştüm
Bence de perşembe netleşir. Kadınlar üzerine yapılan bir araştırmada ovulasyondan sonraki süreçte 8. Gün %25 kadında, 9. Gün %26 kadında, 10.gün %23 kadında,11. Gün %10 kadında implantasyon gerçekleşmiş. Yani geneli ovulasyondan sonraki 8-9. Gün. Bugün yarın implantasyon olur inşAllah. Çarşamba çok anlamlı artış beklenmez ama perşembe ben de az çok belli olacağını düşünüyorum.Yok be aşkım ben çarşamba perşembe netleşir diye tahmin ediyorum geç döllenme olması için geç yumurtlama gerekiyor. Ancak geç yerleşme olması lazım. Bizim çatlama tarihimiz belli
Ben hamileliği öğrendim bir gün sonra yerleşme oldu canım bende çıkabilirBugün yada yarın çıkmaz canim o yerlesmeyse eger
Gün saymaktan yoruldum ama güzel bilgiBence de perşembe netleşir. Kadınlar üzerine yapılan bir araştırmada ovulasyondan sonraki süreçte 8. Gün %25 kadında, 9. Gün %26 kadında, 10.gün %23 kadında,11. Gün %10 kadında implantasyon gerçekleşmiş. Yani geneli ovulasyondan sonraki 8-9. Gün. Bugün yarın implantasyon olur inşAllah. Çarşamba çok anlamlı artış beklenmez ama perşembe ben de az çok belli olacağını düşünüyorum.
Belki de yerleşmedir kuzum hadi inşallahKızlar benim adet kesildi ya cumartesi ve pazar sadece sabahları hafif kırmızıya yakın kahverengi lekelenmem oldu ben adet sandım ama bugün tamamen temiz bir damla birşey yok ilk defa başıma geliyor
Aaa nasıl oldu implantasyon olmadan hcg artışı mı olduBen hamileliği öğrendim bir gün sonra yerleşme oldu canım bende çıkabilir
Bende ya error veriyor beynimGün saymaktan yoruldum ama güzel bilgi
Yoldan çıkardık seni deAhahahhaha yarın sabah o zaman yine hep beraber yapıyoruzzbenim nasibi zorlayış peki
bana sürekli progesterondan sebep diyor dövücemBekliyorum
ay valla bende sabahtan beri darlıyorum saçma sapan cevap veriyor çıldırcam
Ahahhahaha yok perşembeyi beklemek zor oluyor oyalanacak bişey lazımYoldan çıkardık seni de
bana sürekli progesterondan sebep diyor dövücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?