Yok be aşkım ben çarşamba perşembe netleşir diye tahmin ediyorum geç döllenme olması için geç yumurtlama gerekiyor. Ancak geç yerleşme olması lazım. Bizim çatlama tarihimiz belli

Hayır yoktu sadece koyu kahverengi kırmızı arası bir renk bordo gibi bir lekelenme. Bugün test alıcam ama yerleşme olduğunu düşünmüyorum bütün regl belirtilerim var çünkü
Haberdar et bizide.. yerleşme belirtileri de regl ile aynı zaten yavrum. Her dönem vücut gebeliğie hazırlık yapıyor ama tutmazsa atılıyor vücuttan. Ah hadi gözünü seveyim yerleşme olsun

Haberdar et bizide.. yerleşme belirtileri de regl ile aynı zaten yavrum. Her dönem vücut gebeliğie hazırlık yapıyor ama tutmazsa atılıyor vücuttan. Ah hadi gözünü seveyim yerleşme olsun
Ay inşallah kuzum yaa okadar beklenmedik bir şey olur ki benim için tavukların uçması gibi bir şey. Yinede ümitlenmiyim ben ne olur ne olmaz

Hayır yoktu sadece koyu kahverengi kırmızı arası bir renk bordo gibi bir lekelenme. Bugün test alıcam ama yerleşme olduğunu düşünmüyorum bütün regl belirtilerim var çünkü
Yerleşme bordo olmaz pembe yada kahverengi olur aslında ama bekle bakalım yerlesmeyse bikac gün sonra testte çıkar zaten inşallah öyledir

Yok be aşkım ben çarşamba perşembe netleşir diye tahmin ediyorum geç döllenme olması için geç yumurtlama gerekiyor. Ancak geç yerleşme olması lazım. Bizim çatlama tarihimiz belli
Bence de perşembe netleşir. Kadınlar üzerine yapılan bir araştırmada ovulasyondan sonraki süreçte 8. Gün %25 kadında, 9. Gün %26 kadında, 10.gün %23 kadında,11. Gün %10 kadında implantasyon gerçekleşmiş. Yani geneli ovulasyondan sonraki 8-9. Gün. Bugün yarın implantasyon olur inşAllah. Çarşamba çok anlamlı artış beklenmez ama perşembe ben de az çok belli olacağını düşünüyorum.

Gün saymaktan yoruldum ama güzel bilgi

Gün saymaktan yoruldum ama güzel bilgi
Bende ya error veriyor beynim şu chatgbt kankamız iyiki var vallahi sabah bana da dedi implantasyonda göğüs ucu sızlaması belirtidir diye yine umutlandırdı beni bide kasıklarda doluluk var ağrı da var kocamdan gizli test alabilirim perşembe yapabilirim hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…