Bencede yarında da erken de kendimizi gazlıyoruz ben erken olduğunu bildiğim için henüz üzülmüyorum
ayy bizim de bence böyle artacak hadi inşallah

Çarşamba yapalım dicem bekleyemezsiniz kesi
ben göğüslerimi bilmiyorumda kasıklarım rahat bırakmıyor aman yerleşsinde
Ahahhahaha yok perşembeyi beklemek zor oluyor oyalanacak bişey lazım progesteron sebepse bu da iyi bişey gebelikte progesteron yüksek kalıyor düşmüyor sanırım
bende ona ümit bağlıyorum en azından hormonlar çalışıyor

Ahahhaha ben hic güvenmiyorum kendime net yaparım testi alıştırma oluyor Benim de kasıklarımda bi çalışma var ama yoğun ağrı sancı hissetmiyorum gündelik hayatımı etkilemiyor. Psikolojik olarak kasıyor olabilirim belkii görücez

Kızlar benim sol kasığım feci ağrıyor dünden beri acaba yumurta mı çatlıyor testim yok takip edemiyorum ağısından çatladığını anlayabilir miyim

Yapalım beraber
Ahahhahaha yok perşembeyi beklemek zor oluyor oyalanacak bişey lazım progesteron sebepse bu da iyi bişey gebelikte progesteron yüksek kalıyor düşmüyor sanırım
ben iptal şimdiden umutsuzluk başladı
Yoldan çıkardık seni de

bana sürekli progesterondan sebep diyor dövücem
senin varrrrrrrrrrr

Tamam tamam beraber yaparız
Yapalım beraber

ben iptal şimdiden umutsuzluk başladı

senin varrrrrrrrrrr
ben ve yapay zekam inanmıyoruz buna düşme diyor geçen ayda çok var gibiydi olmadı

Canım ben Allah’a havele ettım hıc kıskanmadım ben zaten evlıyım esım le de ıyıyız çok şükür ama onun evlenmek ıcın hamıle kalmaya hatta sağlıklı bır gebelık gecırmeye ıhtıyacı var .o zaman evlılık konusu açıldığında bıle sınırlenıyordu kaynım . Daha durun kese görünsün kalp atışı duyulsun bakalım ne olacak dıyordu o kadar ıstemıyordu . Ben sadece Allah’a havale ettım . Esım bıle sınırlendı üzüldü Allah ıkız ucuz versın ınsallah dedı . Ama 1 gün sonra ne oldı . Kımyasal gebelık … asla sevınmedım hatta onun aglama sesını duyunca gözümden yaş aktı . Allah yardımcısı olsun ama benden de uzak olsun . Mesela ben şu anhamıle kalsam onun başına yenı bu olay geldı dıye bır süre soylemeyı düşünmem hatta esımın aılesıne bıle soylemeyız hemen

Bel ağrısı belirti bence ya hep etrafındakiler öyle öğrendi
Benimde daha öncekinde bel ağrım çoktu ama şuan reglede yaklaşınca bilemedim.. neyse ya uf. Sen ne yaptın randevun vardı?
Aşkım benimde var işte bilemeyiz ama her an her şey olabilir zor iş yapma şimdilik
Sinirimden temizlik yapıyorum şuan eşim de yok akşama bal dök yala yaparım ben tutamam kendimi

Ayyyy sabahtan berı bütün mesajları okudum yoruldumm neyse ben geldim canlarım dün akşam uzayan beyaz akıntım oldu ayrıca sancım oldu regl sancısı gıbı uygulamaya göre dogurgan döenmdeyım ama daha ovulasyona uygulama 31 ı demıs ben hıc bışey anlamadım yıne yaw reglımde zaten 4 gün dolu dolu sürer 5 ı gün hafif olur biterdı bu defa 3 gün normal oldu bıttı ama çok sancı cektım vücudum yıne bana oyun oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…