- 3 Şubat 2025
- 589
- 953
- 18
İnşallah ama pek ümitlenmiyorumAy heyecan geldi bana da inşallah bebiştirrr
Bencede yarında da erken de kendimizi gazlıyoruz ben erken olduğunu bildiğim için henüz üzülmüyorumBana da 27 Ağustosta ancak 10 civarında hcg seviyesinde olur dedi ChatGPT. Testler negatif çıkarsa umutsuz olmayın kızçeler en erken 29-30 gibi kesin sonuçlar alabilirsin diyor A aydkCivcivimmm D dahacokerken
ayy bizim de bence böyle artacak hadi inşallahEvet pubmed de tek tek arama derdine son ahhahahahha hepsini analiz ediyor bana benim döngüme olası implantasyonu hesaplayarak kandaki artışı yapılan çalışmalara göre tablo çıkarttı. Haftanın günlerini yanlış yazmış ona takılmayın düzelttiremedim soru hakkım kalmadıı
Çarşamba yapalım dicem bekleyemezsiniz kesiBence de perşembe netleşir. Kadınlar üzerine yapılan bir araştırmada ovulasyondan sonraki süreçte 8. Gün %25 kadında, 9. Gün %26 kadında, 10.gün %23 kadında,11. Gün %10 kadında implantasyon gerçekleşmiş. Yani geneli ovulasyondan sonraki 8-9. Gün. Bugün yarın implantasyon olur inşAllah. Çarşamba çok anlamlı artış beklenmez ama perşembe ben de az çok belli olacağını düşünüyorum.
ben göğüslerimi bilmiyorumda kasıklarım rahat bırakmıyor aman yerleşsindeBende ya error veriyor beynimşu chatgbt kankamız iyiki var vallahi sabah bana da dedi implantasyonda göğüs ucu sızlaması belirtidir diye yine umutlandırdı beni bide kasıklarda doluluk var ağrı da var kocamdan gizli test alabilirim perşembe yapabilirim hehehe
bende ona ümit bağlıyorum en azından hormonlar çalışıyorAhahhahaha yok perşembeyi beklemek zor oluyor oyalanacak bişey lazımprogesteron sebepse bu da iyi bişey gebelikte progesteron yüksek kalıyor düşmüyor sanırım
İnşallah canım bakalım bugün anlarızBelki de yerleşmedir kuzum hadi inşallah
Ahahhaha ben hic güvenmiyorum kendime net yaparım testi alıştırma oluyorÇarşamba yapalım dicem bekleyemezsiniz kesi
ben göğüslerimi bilmiyorumda kasıklarım rahat bırakmıyor aman yerleşsinde
bende ona ümit bağlıyorum en azından hormonlar çalışıyor
Kızlar benim sol kasığım feci ağrıyor dünden beri acaba yumurta mı çatlıyor testim yok takip edemiyorum ağısından çatladığını anlayabilir miyimÇarşamba yapalım dicem bekleyemezsiniz kesi
ben göğüslerimi bilmiyorumda kasıklarım rahat bırakmıyor aman yerleşsinde
bende ona ümit bağlıyorum en azından hormonlar çalışıyor
Bilmiyorum daha önce hiç yaşamadığım için bakalımYerleşme bordo olmaz pembe yada kahverengi olur aslında ama bekle bakalım yerlesmeyse bikac gün sonra testte çıkar zaten inşallah öyledir
Cuma günde yapmıştım hafif varla yok arası çıkmıştı eğer o gerçekse bugün net olarak çıkması lazımBugün yada yarın çıkmaz canim o yerlesmeyse eger
Yapalım beraberBende ya error veriyor beynimşu chatgbt kankamız iyiki var vallahi sabah bana da dedi implantasyonda göğüs ucu sızlaması belirtidir diye yine umutlandırdı beni bide kasıklarda doluluk var ağrı da var kocamdan gizli test alabilirim perşembe yapabilirim hehehe
ben iptal şimdiden umutsuzluk başladıAhahhahaha yok perşembeyi beklemek zor oluyor oyalanacak bişey lazımprogesteron sebepse bu da iyi bişey gebelikte progesteron yüksek kalıyor düşmüyor sanırım
senin varrrrrrrrrrrYoldan çıkardık seni de
bana sürekli progesterondan sebep diyor dövücem
Benim inanılmaz bel ağrım var ama regl öncesi mi ayırt edemiyorum gün yaklaştığı için ona yoruyorumBencede yarında da erken de kendimizi gazlıyoruz ben erken olduğunu bildiğim için henüz üzülmüyorum
ayy bizim de bence böyle artacak hadi inşallah
Evet en azından biraz daha net çıkması lazımCuma günde yapmıştım hafif varla yok arası çıkmıştı eğer o gerçekse bugün net olarak çıkması lazım
Olabilir canım benim bir keresinde çok şiddetli olmuştu ağrı yumurtlamışsındır soldan dedi değerlendir bu günleri hepKızlar benim sol kasığım feci ağrıyor dünden beri acaba yumurta mı çatlıyor testim yok takip edemiyorum ağısından çatladığını anlayabilir miyim
Yok canım yerleşmeyi en az bikac gün hatta 1 hafta geçince cikiyo ben oğlumda yaşadım bence bekle bikacgujCuma günde yapmıştım hafif varla yok arası çıkmıştı eğer o gerçekse bugün net olarak çıkması lazım
Tamam tamam beraber yaparızAhahhaha ben hic güvenmiyorum kendime net yaparım testi alıştırma oluyorBenim de kasıklarımda bi çalışma var ama yoğun ağrı sancı hissetmiyorum gündelik hayatımı etkilemiyor. Psikolojik olarak kasıyor olabilirim belkii görücez
ben ve yapay zekam inanmıyoruz buna düşme diyor geçen ayda çok var gibiydi olmadıYapalım beraber
ben iptal şimdiden umutsuzluk başladı
senin varrrrrrrrrrr
Aşkım benimde var işte bilemeyiz ama her an her şey olabilir zor iş yapma şimdilikBenim inanılmaz bel ağrım var ama regl öncesi mi ayırt edemiyorum gün yaklaştığı için ona yoruyorum
Bel ağrısı belirti bence ya hep etrafındakiler öyle öğrendiAşkım benimde var işte bilemeyiz ama her an her şey olabilir zor iş yapma şimdilik
Canım ben Allah’a havele ettım hıc kıskanmadım ben zaten evlıyım esım le de ıyıyız çok şükür ama onun evlenmek ıcın hamıle kalmaya hatta sağlıklı bır gebelık gecırmeye ıhtıyacı var .o zaman evlılık konusu açıldığında bıle sınırlenıyordu kaynım . Daha durun kese görünsün kalp atışı duyulsun bakalım ne olacak dıyordu o kadar ıstemıyordu . Ben sadece Allah’a havale ettım . Esım bıle sınırlendı üzüldü Allah ıkız ucuz versın ınsallah dedı . Ama 1 gün sonra ne oldı . Kımyasal gebelık … asla sevınmedım hatta onun aglama sesını duyunca gözümden yaş aktı . Allah yardımcısı olsun ama benden de uzak olsun . Mesela ben şu anhamıle kalsam onun başına yenı bu olay geldı dıye bır süre soylemeyı düşünmem hatta esımın aılesıne bıle soylemeyız hemenBenım abımın esıde bayramda annene mi aradım arkadan bagırıyodu cocuguma şunu alıcam bunu alıcam dıye sırf ben duyayım diye bende çok üzülmüştüm bıde bastaıra bastıra allah herkese nasıp etsın demezı yokmu deli oluyorum üstelık küsüz konuşmuyoruz senı çok ıyı anladım
Zaten 3 gündür kuruttum kocayı bugün artık ikna edemem sanırımOlabilir canım benim bir keresinde çok şiddetli olmuştu ağrı yumurtlamışsındır soldan dedi değerlendir bu günleri hep
Benimde daha öncekinde bel ağrım çoktuBel ağrısı belirti bence ya hep etrafındakiler öyle öğrendi
Sinirimden temizlik yapıyorum şuan eşim de yok akşama bal dök yala yaparım ben tutamam kendimiAşkım benimde var işte bilemeyiz ama her an her şey olabilir zor iş yapma şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?