Hiç tedavi uygulandı mıBen onu tam çözemedim desem erken menopoz durumu olduğu için sanırım anlayamıyorum ilaçla baskiliyiruz adetim düzene giriyor şuan ilaç donemi bitti bu defada piki erken gördüm kafam allak bullak o yüzden anlayamıyorum
Teşekkür ederim o zman yumurtlama özür oluyor doğru anladım umarim
Evet divina kullandım geçen yıl yumurtlama olmuyordu sonra yumurtlama başladı hamile kaldim ama cinsiyet öğreneceğimiz gun kalbinin durduğunu öğrendik kurtaj oldum. Aradan 5 ay sonra yine hamile kaldim ve keseyi gördük ama beta ilerlemedi hap verildi düşürmem için düşmedi kese ve yine kurtaj ardından yine 10 güne bir adet başladı yumurtlama durdu tekrar divina şimdide olmuyor ama 2019 yılında 0.6 idiHiç tedavi uygulandı mı
Bu yumurta büyütme çatlatma tedavisi vs denediniz miEvet divina kullandım geçen yıl yumurtlama olmuyordu sonra yumurtlama başladı hamile kaldim ama cinsiyet öğreneceğimiz gun kalbinin durduğunu öğrendik kurtaj oldum. Aradan 5 ay sonra yine hamile kaldim ve keseyi gördük ama beta ilerlemedi hap verildi düşürmem için düşmedi kese ve yine kurtaj ardından yine 10 güne bir adet başladı yumurtlama durdu tekrar divina şimdide olmuyor ama 2019 yılında 0.6 idi
İlk bebek düşündüğüm yıl bana klomen ve catlama yapıldı dr catladigini takip etmedi ve o kist oluşturdu ardından birsuru sıkıntılar geldi. Tupumun hidrosalpenks olduğu ve rahme zehir bıraktığını iki ayrı dr söyledi ve o tupu bağladılar hiç gebe kalamadım ve tup bebek dediler ilk denemede tutunamadi dondurulmuş embriyo ile tuttu ve çok şükür kızım oldu 2 yıl sonra kanamalar ve menopoz baskilicaz derken normal gebe kaldığımı ogrendim o gün bugün kızıma kardeş istiyoruz. Sen normal hamile kalamazsın diyen onca dr karsisinda şuan bir dr sen normal kalabilirsin diyor ama ne yazikki yumurtalarım kalitesiz. Ailede tek çocuk kızım kuzen de yok etrafımızda arkadaş da Rabbıme sığındım inşallah kaybettiğim o bebeğimi bana sağlıkla nasip eder. Ve inşallah sizlere deBu yumurta büyütme çatlatma tedavisi vs denediniz mi
Bu arada ben yumurtlama dönemimde yumurta catlama gördüğümde de hafif pembe akinti yaşarım. Dr a sorduğumda yumurta catlarken kılcal damarlardan dolayi hafif kanama yapabilirmis. Bu durumda da mı günah ne yapicam peki anlamadım
Şeker bi de prolaktin yüksekse onu pek önermiyorlar canımKızlar incir kürü varmış çatlatmaya yardımcı onunla hamile kalan da olmuş nedir biliyor musunuz ben şimdi değerlerimi bilmediğim için yanlış bit şey de yapmak istemiyorum
Kaybın için çok üzgünüm basın sağolsun İnşallah sağlıcakla olsun canım benimİlk bebek düşündüğüm yıl bana klomen ve catlama yapıldı dr catladigini takip etmedi ve o kist oluşturdu ardından birsuru sıkıntılar geldi. Tupumun hidrosalpenks olduğu ve rahme zehir bıraktığını iki ayrı dr söyledi ve o tupu bağladılar hiç gebe kalamadım ve tup bebek dediler ilk denemede tutunamadi dondurulmuş embriyo ile tuttu ve çok şükür kızım oldu 2 yıl sonra kanamalar ve menopoz baskilicaz derken normal gebe kaldığımı ogrendim o gün bugün kızıma kardeş istiyoruz. Sen normal hamile kalamazsın diyen onca dr karsisinda şuan bir dr sen normal kalabilirsin diyor ama ne yazikki yumurtalarım kalitesiz. Ailede tek çocuk kızım kuzen de yok etrafımızda arkadaş da Rabbıme sığındım inşallah kaybettiğim o bebeğimi bana sağlıkla nasip eder. Ve inşallah sizlere de
Hayır geç kalmış olmazsın değerlendir canımpkosluyum ve ekim 2024'te yaptığım düşük sonrası tekrar bebeğimiz olmadı, biraz tedavi gördüm. bu ay hormonlarım ne kadar dengesiz olsa da yumurtalıklarımın iyi göründüğünü söyledi hekimim. heyecanla bat bekliyorum. Ama içim kıpır kıpır, sanki bu ay nasip olacakmış gibi hissediyorum. umarım hepimizin kucağı en kısa sürede dolar kızlar <3 PKOS ile ovülasyon testi ile takip yapan var mı? ben LH'ım biraz yüksek seyrettiği için doğru sonuç vermeme ihtimali olsa da merakla ve hevesle almıştım. dün pik gördüm ama değerlendiremedik, bugün değerlendirsek geç kalmış olmayız sanırım?
Merhabalarrr beni de ekler misinBen bu grupta etiketlendigimi gormemisimmm sen mi acmistin canim baska biri saniyodumLavinn9
Sat :7 haziran
Bat: 5 temmuz
Hadi hayirlisiii
Bu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Haziran 16 Temmuz
@1Annakarenina 10 Mayıs 24 Haziran @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
Bahar7777 15 Haziran 13 Temmuz ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 31 Mayıs 30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
pandelaA 31 Mayıs 30 Haziran
Ben yokummm hala 13 Mayıs son adet tarihim haziran gecikti :)Bu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Haziran 16 Temmuz
@1Annakarenina 10 Mayıs 24 Haziran @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
Bahar7777 15 Haziran 13 Temmuz ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 31 Mayıs 30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
pandelaA 31 Mayıs 30 Haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?