Hiç tedavi uygulandı mı

Hiç tedavi uygulandı mı
Evet divina kullandım geçen yıl yumurtlama olmuyordu sonra yumurtlama başladı hamile kaldim ama cinsiyet öğreneceğimiz gun kalbinin durduğunu öğrendik kurtaj oldum. Aradan 5 ay sonra yine hamile kaldim ve keseyi gördük ama beta ilerlemedi hap verildi düşürmem için düşmedi kese ve yine kurtaj ardından yine 10 güne bir adet başladı yumurtlama durdu tekrar divina şimdide olmuyor ama 2019 yılında 0.6 idi

Bu yumurta büyütme çatlatma tedavisi vs denediniz mi

Bu yumurta büyütme çatlatma tedavisi vs denediniz mi
İlk bebek düşündüğüm yıl bana klomen ve catlama yapıldı dr catladigini takip etmedi ve o kist oluşturdu ardından birsuru sıkıntılar geldi. Tupumun hidrosalpenks olduğu ve rahme zehir bıraktığını iki ayrı dr söyledi ve o tupu bağladılar hiç gebe kalamadım ve tup bebek dediler ilk denemede tutunamadi dondurulmuş embriyo ile tuttu ve çok şükür kızım oldu 2 yıl sonra kanamalar ve menopoz baskilicaz derken normal gebe kaldığımı ogrendim o gün bugün kızıma kardeş istiyoruz. Sen normal hamile kalamazsın diyen onca dr karsisinda şuan bir dr sen normal kalabilirsin diyor ama ne yazikki yumurtalarım kalitesiz. Ailede tek çocuk kızım kuzen de yok etrafımızda arkadaş da Rabbıme sığındım inşallah kaybettiğim o bebeğimi bana sağlıkla nasip eder. Ve inşallah sizlere de

Hayir canim lekelenmede az geliyosa iliskiye girebilirsin burda bebek deniyoruz ovulasyon doneminde bende de aynisi oluyor bazen. Ayrica arkadaslar lutfen dini boyutta yorumlamayalim herkes kendisi bilir ne yapacagini gunah falan demek hos degil.

Kaybın için çok üzgünüm basın sağolsun İnşallah sağlıcakla olsun canım benim yumurtanı besleyecek takviyeler ve ona göre bir yeme düzeni oluşturabilirsin Allahım hepimize sağlıklı iyi huylu evlatlar nasip etsin

pkosluyum ve ekim 2024'te yaptığım düşük sonrası tekrar bebeğimiz olmadı, biraz tedavi gördüm. bu ay hormonlarım ne kadar dengesiz olsa da yumurtalıklarımın iyi göründüğünü söyledi hekimim. heyecanla bat bekliyorum. Ama içim kıpır kıpır, sanki bu ay nasip olacakmış gibi hissediyorum. umarım hepimizin kucağı en kısa sürede dolar kızlar <3 PKOS ile ovülasyon testi ile takip yapan var mı? ben LH'ım biraz yüksek seyrettiği için doğru sonuç vermeme ihtimali olsa da merakla ve hevesle almıştım. dün pik gördüm ama değerlendiremedik, bugün değerlendirsek geç kalmış olmayız sanırım?

Hayır geç kalmış olmazsın değerlendir canım en kısa zamanda nasip olsun inşallah

merhaba, beni de ekler misiniz :)
sat 1 Haziran bat 25 Haziran

inşallah burada güzel haberleri hepimiz duyururuz :)

Ben yokummm hala 13 Mayıs son adet tarihim haziran gecikti :)

Kızlar benim de çikolata kistlerim var hiç hamile kalamadım 3 ay. Sonra tüp bebeğe yönlendirdiler. Arife günü transfer oldum ama negatif oldu. Çok üzülüyorum çok korkuyorum başka embriyom da yok yeniden başlamaya keşke kendiliğinden hamile kalsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…