Benide eklermisiniz 31 mayıs sat, 1 temmuz Bat , bende bu ay klomen ve feramara tedavisi oldum dün yumurtam catlama boyutuna geldi çok şükür inşallah bizde bu ay gerkes gibi güzel haberler alırız

Seninle bir cok konuda denk geliyorum tarihlerimiz cok yakın inşallah bu ay güzel haberler alırız böyle gördüğüm isimlere denk geldiğimde ta ıdık görmüş gibi seviniyorum
Yaa öyle mii cokk sevindimmm inşallah aynı anda güzel haber alırız o zaman

Kizlar bu ovulasyon testleri beni delirtecek. Dun gunduz yaptim baya koyu cikti pikti. Sonra gece bi daha yaptim silik cikti. Bugun tekrar yaptim yine koyu cikti. Anlayan beri gelsin? Test yapmayi birakip 2 gunde bir iliskiye girecem sanirim artik ya

Kizlar bu ovulasyon testleri beni delirtecek. Dun gunduz yaptim baya koyu cikti pikti. Sonra gece bi daha yaptim silik cikti. Bugun tekrar yaptim yine koyu cikti. Anlayan beri gelsin? Test yapmayi birakip 2 gunde bir iliskiye girecem sanirim artik ya
Aynı saatlerde yapmaya çalış canım bence. Gerçi pik görünce çatlamış mı diye akşamına testi tekrarlamak mantıklı gerekebilir ama ertesi güne tekrar pik olmasını anlayamadım. Sıvı alımına dikkat ettin mi?

Dün benimde pik gibiydi 2 gündür hatta bugün silik çok anlamadım ve bugün usutmusum gibi ağrım var

Şöyle bir okudum da döngüm 35 günde bir olunca en geç BATlardan biriyim Herkesin haziran sonu temmuz başı benim 16 Temmuz Geçer mi bu ay yahu güzelliklerrrr
Tarihlerimiz yakın canım benim de 13 temmuz 29 güne göre hesaplarsam tabi. Bu ay 1 gün erken oldum hem de ne olmak sanki çok afedersin rahmim koptu düştü o derece sanırım soğan suyu yüzünden oldu.

Canım akşam yaptığının silik olma sebebi sıvı alımı olabilir

Tarihlerimiz yakın canım benim de 13 temmuz 29 güne göre hesaplarsam tabi. Bu ay 1 gün erken oldum hem de ne olmak sanki çok afedersin rahmim koptu düştü o derece sanırım soğan suyu yüzünden oldu.
Beraber takip edelim inşallah belirtilerimizi Bende ilk gebeliğimde bir önceki ay soğan suyu kürü yapmıştım. Rahim temizliğine ve hamile kalmama faydası olduğunu düşünüyorum. İnşallah senin içinde faydası olmuştur.

akantus soğan kürü nasıl oluyor
Bilimsel bir kesinliği olmasa da soğan suyunun, içerdiği vitaminlerden dolayı yumurtanın çatlamasını sağladığı ve rahmi temizlediği düşünülür. Kan şekeri değerleri normal seviyenin altında bulunan kişilerin kullanmaması gerekir. Aynı zamanda regl dönemindeki kadınların kullanması da tavsiye edilmez.

Yapılışı:
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 ml) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve ılıkken aç karnına içiniz. Günde 2 kez sabah ve akşam olarak tüketebilirsiniz. Uygulamaya regl bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlayabilirsiniz. İlk ay 15 gün, diğer aylar 10’ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca uygulanabilir. 4 ayın sonunda uygulamayı bitirip vücudunuzu dinlendirmeniz gerekir. Her tüketim için taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır. Kullanım öncesi mutlaka doktor görüşü alınması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…