- 5 Kasım 2024
- 341
- 279
- 18
- 31
Benide eklermisiniz 31 mayıs sat, 1 temmuz Bat , bende bu ay klomen ve feramara tedavisi oldum dün yumurtam catlama boyutuna geldi çok şükür inşallah bizde bu ay gerkes gibi güzel haberler alırızBu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Haziran 16 Temmuz
@1Annakarenina 10 Mayıs 24 Haziran @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
Bahar7777 15 Haziran 13 Temmuz ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 31 Mayıs 30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
pandelaA 31 Mayıs 30 Haziran
Seninle bir cok konuda denk geliyorum tarihlerimiz cok yakın inşallah bu ay güzel haberler alırızMerhabalarrr beni de ekler misinsat 31 mayıs bat 30 haziran
Yaa öyle mii cokk sevindimmm inşallah aynı anda güzel haber alırız o zamanSeninle bir cok konuda denk geliyorum tarihlerimiz cok yakın inşallah bu ay güzel haberler alırızböyle gördüğüm isimlere denk geldiğimde ta ıdık görmüş gibi seviniyorum
Şöyle bir okudum da döngüm 35 günde bir olunca en geç BATlardan biriyimHerkesin haziran sonu temmuz başı benim 16 Temmuz Geçer mi bu ay yahu güzelliklerrrr
Aynı saatlerde yapmaya çalış canım bence. Gerçi pik görünce çatlamış mı diye akşamına testi tekrarlamak mantıklı gerekebilir ama ertesi güne tekrar pik olmasını anlayamadım. Sıvı alımına dikkat ettin mi?Kizlar bu ovulasyon testleri beni delirtecek. Dun gunduz yaptim baya koyu cikti pikti. Sonra gece bi daha yaptim silik cikti. Bugun tekrar yaptim yine koyu cikti. Anlayan beri gelsin? Test yapmayi birakip 2 gunde bir iliskiye girecem sanirim artik ya
Evet bu ay pozitifler ile dolduralım inşallah burayı. Geçen ay senin kimyasal mı olmuştu canım?Tabiki gececek burda yazisinca gecen ay cabuk gecmisti bu ay da oyle olacak canimm
Dün benimde pik gibiydi 2 gündür hatta bugün silik çok anlamadım ve bugün usutmusum gibi ağrım varKizlar bu ovulasyon testleri beni delirtecek. Dun gunduz yaptim baya koyu cikti pikti. Sonra gece bi daha yaptim silik cikti. Bugun tekrar yaptim yine koyu cikti. Anlayan beri gelsin? Test yapmayi birakip 2 gunde bir iliskiye girecem sanirim artik ya
çok teşekkür ederim, amiiinn inşallah <3Hayır geç kalmış olmazsın değerlendir canımen kısa zamanda nasip olsun inşallah
Tarihlerimiz yakın canım benim de 13 temmuz 29 güne göre hesaplarsam tabi. Bu ay 1 gün erken oldum hem de ne olmak sanki çok afedersin rahmim koptu düştü o derece sanırım soğan suyu yüzünden oldu.Şöyle bir okudum da döngüm 35 günde bir olunca en geç BATlardan biriyimHerkesin haziran sonu temmuz başı benim 16 Temmuz Geçer mi bu ay yahu güzelliklerrrr
Canım akşam yaptığının silik olma sebebi sıvı alımı olabilirKizlar bu ovulasyon testleri beni delirtecek. Dun gunduz yaptim baya koyu cikti pikti. Sonra gece bi daha yaptim silik cikti. Bugun tekrar yaptim yine koyu cikti. Anlayan beri gelsin? Test yapmayi birakip 2 gunde bir iliskiye girecem sanirim artik ya
Beraber takip edelim inşallah belirtilerimiziTarihlerimiz yakın canım benim de 13 temmuz 29 güne göre hesaplarsam tabi. Bu ay 1 gün erken oldum hem de ne olmak sanki çok afedersin rahmim koptu düştü o derece sanırım soğan suyu yüzünden oldu.
Bilimsel bir kesinliği olmasa da soğan suyunun, içerdiği vitaminlerden dolayı yumurtanın çatlamasını sağladığı ve rahmi temizlediği düşünülür. Kan şekeri değerleri normal seviyenin altında bulunan kişilerin kullanmaması gerekir. Aynı zamanda regl dönemindeki kadınların kullanması da tavsiye edilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?