- 9 Haziran 2025
- 1.197
- 1.047
- 48
- 27
Ayy inşallah ya çok istiyorum bendeBencede varda bir iki güne net çkar burda ben testler gördük bırgun beyaz ken iki gün sonra çiftb çizgi görenler oldu
Bence sorun yok belli zaman sonra bakmamak lazım demek ki testlere çünkü akşam çekmiştim yani onuKızlar awokx çok ıyı dıyolardı odamı fos çıktı ya varya bu yolun sonunda kendi gebelik testi mi üreticem
Ay senin testin pozitif yaAyy inşallah ya çok istiyorum bende
Bence sorun yok belli zaman sonra bakmamak lazım demek ki testlere çünkü akşam çekmiştim yani onuBugünde bakıcam çıkarsa demek ki kuruma bırakıyor
Aşkımm nedense öyle hissim yok geçen ayda sanki böyle gölgeler oldu gibi hatırladım. Ama senin gibi olursa diye umut ediyorum inşallah vardır dua et lütfenAy senin testin pozitif yabence sen bu ay hamilesin
Sanki işte emin olamıyorum erken sanırım
Ben yarın yapacağım ama çok kararsızım. Ya negatif çıkarsa diye korkuyorum. İlk defa bu ay erken test yapıyorum normalde dpo 14’e kadar beklerdim. Hadi inşallah canım benim gönlümüze göre olsun inşallahAşkımm nedense öyle hissim yok geçen ayda sanki böyle gölgeler oldu gibi hatırladım. Ama senin gibi olursa diye umut ediyorum inşallah vardır dua et lütfen
Vardır ama ya içime doğuyor benim , akıntın devam ediyor muAşkımm nedense öyle hissim yok geçen ayda sanki böyle gölgeler oldu gibi hatırladım. Ama senin gibi olursa diye umut ediyorum inşallah vardır dua et lütfen
Ben yapmıcam gecikmeyi beklicem kuzu dediğim gibi her ay silikler kurumalar derken stres oldum bakalım geciksin önce bi inşallah gecikirSanki işte emin olamıyorum erken sanırımSen yapacak mısın sizleri merak ediyorum
Ayy seni de yoldan çıkarıyoruzBen yarın yapacağım ama çok kararsızım. Ya negatif çıkarsa diye. İlk defa bu ay erken test yapıyorum normalde dpo 14’e kadar beklerdim. Hadi inşallah canım benim gönlümüze göre olsun inşallah
Bilemiyorum vallahi hiç bir belirtim de yok. Göğüs ucu hassasiyetim de gitmiş gibi, ağrı sızı sancı bişey yokAyy seni de yoldan çıkarıyoruzİstersen beklemeye devam et böylede sancılı oluyor gibi Yaparsan da inşallah emin şekilde o çizgileri görürüz ya
Bende ilk gebeliğimi laboquick test ile öğrendim. Kanda 20’li bir değer çıkmıştı. Bende çok güveniyorum. Bu güne kadar da bende hiç kuruma çıkarmadı. Ben testi yapıp 15 dakika sonra sonucu gördüğüm için atıyorum belki de ondan görmüyorumdur.Kızlar en hassas test laboquick kaset test :) hepsini denedim en hassas ve en doğru sonucu veren oydu. Geçen ay 9 olan betayı algıladı :) kimyasal oldu ama bakalım bu ay Nolacak :)
İnsallah hamıleyızEvet bugün 8 oldum bentest yapmama 2 gün kaldı
Ben bekletiyorum :) ama bende de saatler sonra olsa bile kuruma çizgisi çıkarmadı. Çizgi çıktığı an silik bile olsa bu kesin doğru deyip hastaneye gidip kan vermiştim 9.12, çıkmıştı. Sipariş verdim geliyo laboquick testlerim yarın yaparım bakalım gelirseBende ilk gebeliğimi laboquick test ile öğrendim. Kanda 20’li bir değer çıkmıştı. Bende çok güveniyorum. Bu güne kadar da bende hiç kuruma çıkarmadı. Ben testi yapıp 15 dakika sonra sonucu gördüğüm için atıyorum belki de ondan görmüyorumdur.
İnşallah hisleriniz doğru öıkarVardır ama ya içime doğuyor benim , akıntın devam ediyor mu
Ben yapmıcam gecikmeyi beklicem kuzu dediğim gibi her ay silikler kurumalar derken stres oldum bakalım geciksin önce bi inşallah gecikir
Ya bende var aslında yarın onunla da mı denesemKızlar en hassas test laboquick kaset test :) hepsini denedim en hassas ve en doğru sonucu veren oydu. Geçen ay 9 olan betayı algıladı :) kimyasal oldu ama bakalım bu ay Nolacak :)
Seni kaçıncı günBen bekletiyorum :) ama bende de saatler sonra olsa bile kuruma çizgisi çıkarmadı. Çizgi çıktığı an silik bile olsa bu kesin doğru deyip hastaneye gidip kan vermiştim 9.12, çıkmıştı. Sipariş verdim geliyo laboquick testlerim yarın yaparım bakalım gelirse
Benim de hiç öyle olmadığını düşündüğüm bir aydıAşkımm nedense öyle hissim yok geçen ayda sanki böyle gölgeler oldu gibi hatırladım. Ama senin gibi olursa diye umut ediyorum inşallah vardır dua et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?