Bencede varda bir iki güne net çkar burda ben testler gördük bırgun beyaz ken iki gün sonra çiftb çizgi görenler oldu
Ayy inşallah ya çok istiyorum bende
Kızlar awokx çok ıyı dıyolardı odamı fos çıktı ya varya bu yolun sonunda kendi gebelik testi mi üreticem
Bence sorun yok belli zaman sonra bakmamak lazım demek ki testlere çünkü akşam çekmiştim yani onu Bugünde bakıcam çıkarsa demek ki kuruma bırakıyor

Aşkımm nedense öyle hissim yok geçen ayda sanki böyle gölgeler oldu gibi hatırladım. Ama senin gibi olursa diye umut ediyorum inşallah vardır dua et lütfen
Ben yarın yapacağım ama çok kararsızım. Ya negatif çıkarsa diye korkuyorum. İlk defa bu ay erken test yapıyorum normalde dpo 14’e kadar beklerdim. Hadi inşallah canım benim gönlümüze göre olsun inşallah

Aşkımm nedense öyle hissim yok geçen ayda sanki böyle gölgeler oldu gibi hatırladım. Ama senin gibi olursa diye umut ediyorum inşallah vardır dua et lütfen
Vardır ama ya içime doğuyor benim , akıntın devam ediyor mu
Sanki işte emin olamıyorum erken sanırım Sen yapacak mısın sizleri merak ediyorum
Ben yapmıcam gecikmeyi beklicem kuzu dediğim gibi her ay silikler kurumalar derken stres oldum bakalım geciksin önce bi inşallah gecikir

Ben yarın yapacağım ama çok kararsızım. Ya negatif çıkarsa diye. İlk defa bu ay erken test yapıyorum normalde dpo 14’e kadar beklerdim. Hadi inşallah canım benim gönlümüze göre olsun inşallah
Ayy seni de yoldan çıkarıyoruz İstersen beklemeye devam et böylede sancılı oluyor gibi Yaparsan da inşallah emin şekilde o çizgileri görürüz ya

Ayy seni de yoldan çıkarıyoruz İstersen beklemeye devam et böylede sancılı oluyor gibi Yaparsan da inşallah emin şekilde o çizgileri görürüz ya
Bilemiyorum vallahi hiç bir belirtim de yok. Göğüs ucu hassasiyetim de gitmiş gibi, ağrı sızı sancı bişey yok

Kızlar en hassas test laboquick kaset test :) hepsini denedim en hassas ve en doğru sonucu veren oydu. Geçen ay 9 olan betayı algıladı :) kimyasal oldu ama bakalım bu ay Nolacak :)
Bende ilk gebeliğimi laboquick test ile öğrendim. Kanda 20’li bir değer çıkmıştı. Bende çok güveniyorum. Bu güne kadar da bende hiç kuruma çıkarmadı. Ben testi yapıp 15 dakika sonra sonucu gördüğüm için atıyorum belki de ondan görmüyorumdur.

Ben bekletiyorum :) ama bende de saatler sonra olsa bile kuruma çizgisi çıkarmadı. Çizgi çıktığı an silik bile olsa bu kesin doğru deyip hastaneye gidip kan vermiştim 9.12, çıkmıştı. Sipariş verdim geliyo laboquick testlerim yarın yaparım bakalım gelirse

Vardır ama ya içime doğuyor benim , akıntın devam ediyor mu

Ben yapmıcam gecikmeyi beklicem kuzu dediğim gibi her ay silikler kurumalar derken stres oldum bakalım geciksin önce bi inşallah gecikir
İnşallah hisleriniz doğru öıkar Benim akıntım kesilmedi canım. Dpo 6 da bolca bir sarı akıntım oldu sanırım progesteron tavan yaptı o ara. 7-8 de sulu akıntım oldu ortasında yine sarı akıntı bırakan. Bugünde yine sarı akıntılarım gelmiş. Sabahları özellikle geliyor gün içinde yine bir geliyor

Kızlarım bence hiç telaş yapmayın. Yazılarınızı okudum. Ben dpo9 da negatif 0 kan testi görmüştüm ama hissetmiştim bir şeyler olduğunu hatta eşime gebelik testi alayım dediğimde artık neden bu kadar inatçısın falan demişti ve dpo 12 de pozitifi gördüm şükür öyle geç döllenme falan da değil. Yani şöyle zaten bebiş dpo6-10 arası yerleşiyormuş kiminin dpo 6 da yerleşiyor kiminin dpo 9-10 da yeni yerleşme oluyor bilemezsiniz.
Birde şunu ekleyeyim inanın herkesin yaşadığı belirti kendine özeldir. Hatta ben hiç belirti yaşamayanlardanım. Normalde adet öncesi göğüs ağrısı kesin kesin çekerdim bu ay asla çekmeyince bir tuhaflık olduğunu anladım. Ve bence çocuğun yerleştiği an hissediyorsunuz karnınızdaki o batma ve kasılmalardan
Ben normalde buradaki yazıları okuyup göğüs ucum neden sızlamıyor diye sürekli göğüs ucumu sıkardım ahahahah hatta hamileliği öğrendikten sonra bile sürekli sıkmaya devam ettim neden sızlamıyor diye. Ama inanın daha yeni yeni göğüs ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti oluştu
Ha birde şunu da ekleyeyim belki çoğu yok canım diyecek. Ama ben ve A adenim0011 göbek deliğinin altından aşağı kadar uzanan kahverengi çizgi oluşmuştu hamilelik çizgisi oluyormuş zaten o ben ordan anladım birde kumral tenliyim erken oluştu sanırım onu da bir kontrol edin

Seni kaçıncı gün

Civcivimmm Ben Dpo 10 da denediğimde silik çizgiyi görmüştüm. 9. Gün yaptığımda negatifti mesela.

Bugün yine benim Dpo 10. Eczanede freely kaset test vardı. Aldım geldim yaptım sabah. Silik çizgi çıktı 5 dakikada ama freely e güvenemiyorum, yarın gelir laboquick testim onla yapcam. Onda çıkarsa inanabiliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…