- 9 Haziran 2025
- 1.197
- 1.046
- 48
- 27
Yine hüsrannnAy hadi inşallah ya tüm belirtileri yaşıyoruz sonu güzel olsun dilerimm
İnşallah hüsranlara kafa atmayızYine hüsrannnİnşallah bebişim bende çokk istiyorum
Şimdide bana bir hüzün bastırdı yok galiba yineİnşallah hüsranlara kafa atmayızneyse belirtileri düşünmicem saldım gitti
Benim her türlüsü geliyorda kedin kanıt değil gebelik içinBizim şimdi akıntımız olursa nasıl bir akıntı olması lazım. Beyaz mı olmalı acaba yoksa sarı gibi yapışkan falan mı?
Zaten hiçbiri tek başına kanıt değilBenim her türlüsü geliyorda kedin kanıt değil gebelik için
Var var var 777 pozitifi düşünelimmmm
Senin nasıl canımZaten hiçbiri tek başına kanıt değilama yüksek ihtimalle nasıl geliyordur diye merak ettim
Ay bilmiyorum içime bir kurt düştüVar var var 777 pozitifi düşünelimmmm
Sizi bilmem ya ben gittim konuşmayım kendim hakkında iptal yani
Ne kedisi ay kaçırdımBenim her türlüsü geliyorda kedin kanıt değil gebelik için
benim ilk gebelikte regle bir kaç gün kala su gibi geliyordu yapışkan da değildiZaten hiçbiri tek başına kanıt değilama yüksek ihtimalle nasıl geliyordur diye merak ettim
Eşim sabah bi gebelik alacakmış inşallah yalancı verenleri almazİnşallah hüsranlara kafa atmayızneyse belirtileri düşünmicem saldım gitti
Az önce beyaz geldi az geldi ama daha önce oluyor muydu hiç hatırlayamadımSenin nasıl canım
Bari tembihle de almasınEşim sabah bi gebelik alacakmış inşallah yalancı verenleri almaz
Aklıma gelenleri yazdımBari tembihle de almasın
Ağlarsan bizde ağlarız zaten bahane arıyoz biliyosunAklıma gelenleri yazdımbi kaset bi erken gebelik patlatırım sabah negatif çıkarsa ağlarım haberiniz olsun
Siz sevinçten ağlayın inşallahAğlarsan bizde ağlarız zaten bahane arıyoz biliyosun
Sırayla dökülüyoruzSizi bilmem ya ben gittim konuşmayım kendim hakkında iptal yani
Kesin diyeceğime kedin yazmışım canımNe kedisi ay kaçırdım
benim ilk gebelikte regle bir kaç gün kala su gibi geliyordu yapışkan da değildi
ya dur negatif çıkma olasılığı yüksek bebiş ağlamamız için erkenAklıma gelenleri yazdımbi kaset bi erken gebelik patlatırım sabah negatif çıkarsa ağlarım haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?