Bende sürekli ıslaklık hissediyorum çok hareket edince falan ama seninki kadar çok değil azaldı akıntı yumurtlamadan sonra baya uzayan şekilde devam etmişti göğüs sızlamasıyla beraber azaldı böyle rakı beyazına döndü, ben parmak testi yaptım bu arada hala yumuşakİnşallah hisleriniz doğru öıkarBenim akıntım kesilmedi canım. Dpo 6 da bolca bir sarı akıntım oldu sanırım progesteron tavan yaptı o ara. 7-8 de sulu akıntım oldu ortasında yine sarı akıntı bırakan. Bugünde yine sarı akıntılarım gelmiş. Sabahları özellikle geliyor gün içinde yine bir geliyor
Ya ben dün bir şeyler hissettim gibi ama ayırt edemiyorum soğuk mu aldım yoksa bebişten miKızlarım bence hiç telaş yapmayın. Yazılarınızı okudum. Ben dpo9 da negatif 0 kan testi görmüştüm ama hissetmiştim bir şeyler olduğunu hatta eşime gebelik testi alayım dediğimde artık neden bu kadar inatçısın falan demişti ve dpo 12 de pozitifi gördüm şükür öyle geç döllenme falan da değil. Yani şöyle zaten bebiş dpo6-10 arası yerleşiyormuş kiminin dpo 6 da yerleşiyor kiminin dpo 9-10 da yeni yerleşme oluyor bilemezsiniz.
Birde şunu ekleyeyim inanın herkesin yaşadığı belirti kendine özeldir. Hatta ben hiç belirti yaşamayanlardanım. Normalde adet öncesi göğüs ağrısı kesin kesin çekerdim bu ay asla çekmeyince bir tuhaflık olduğunu anladım. Ve bence çocuğun yerleştiği an hissediyorsunuz karnınızdaki o batma ve kasılmalardan
Ben normalde buradaki yazıları okuyup göğüs ucum neden sızlamıyor diye sürekli göğüs ucumu sıkardım ahahahah hatta hamileliği öğrendikten sonra bile sürekli sıkmaya devam ettim neden sızlamıyor diye. Ama inanın daha yeni yeni göğüs ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti oluştu
Ha birde şunu da ekleyeyim belki çoğu yok canım diyecek. Ama ben ve @adenim0011 göbek deliğinin altından aşağı kadar uzanan kahverengi çizgi oluşmuştu hamilelik çizgisi oluyormuş zaten o ben ordan anladım birde kumral tenliyim erken oluştu sanırım onu da bir kontrol edin
Yarın dpo 10 benimde deneyeyim o halde ikisiyle deCivcivimmm Ben Dpo 10 da denediğimde silik çizgiyi görmüştüm. 9. Gün yaptığımda negatifti mesela.
Bugün yine benim Dpo 10. Eczanede freely kaset test vardı. Aldım geldim yaptım sabah. Silik çizgi çıktı 5 dakikada ama freely e güvenemiyorum, yarın gelir laboquick testim onla yapcam.Onda çıkarsa inanabiliyorum sadece
Ağzını bal yesin çocuğunun hayırlı günlerini göresin canım benimm Aminn inşallahBenim de hiç öyle olmadığını düşündüğüm bir aydıolduğuna inanıyorum ki öyle de olacak gün gün koyulaşacak
Ben akıntıya pek güvenmiyorum ama ya dün hatta akıntım kahvemsiydi çook küçük kahve akıntı gördüm ama bunlar progesterondan olabilirmiş bunlar. Parmak testi nasıldı ya bende yapıcamBende sürekli ıslaklık hissediyorum çok hareket edince falan ama seninki kadar çok değil azaldı akıntı yumurtlamadan sonra baya uzayan şekilde devam etmişti göğüs sızlamasıyla beraber azaldı böyle rakı beyazına döndü, ben parmak testi yaptım bu arada hala yumuşak
Hep beraber verelim inşallahİnşallah güzel, mutlu haberleri verirsin yarın
Bebeğim sen nerdesin yaa seni bekliyorumm
Laboquick erken beta algılıyor aşkım ama bende çok kuruma bıraktı aklında bulunsunYa bende var aslında yarın onunla da mı denesem
Ben görmedim hiç galiba ya ama ikisini de deneyebilirimLaboquick erken beta algılıyor aşkım ama bende çok kuruma bıraktı aklında bulunsun
AmiiiinAğzını bal yesin çocuğunun hayırlı günlerini göresin canım benimm Aminn inşallah
Geçmiş olsunKızlar ben çok fena hasta oldum. Gündemim değişti dolayısıyla. Sizlerden güzel haberler gelir umarım. Her şeyin başı sağlık gerçekten.
Evet yarın 2li patlatBen görmedim hiç galiba ya ama ikisini de deneyebilirim
Ay burda da gölge vaaarSOFTEC marka kızlar eşim bunu almış hiç kullanmadım ben bilginiz var mıdır ? Diğeride bir gebenin günlüğü .. 5 dk içinde böyle oldular ama bana kendi çizgileri gibi geldi Awox yarına gelir denerim yine görünüyor mu bilmiyorum da
Evet yavrum ama kendi çizgisi mi belirdi anlamadım yani markayı bilmediğim için sevinmem benAy burda da gölge vaaar
Dpo kactasın canım bende görüyorum gıbı kı kalıte düşüyor sende görüyorsan olabılırSOFTEC marka kızlar eşim bunu almış hiç kullanmadım ben bilginiz var mıdır ? Diğeride bir gebenin günlüğü .. 5 dk içinde böyle oldular ama bana kendi çizgileri gibi geldi Awox yarına gelir denerim yine görünüyor mu bilmiyorum daCivcivimmm pandelaA nryyy D dahacokerken
Seninki daha net gibi sanki yaaaSOFTEC marka kızlar eşim bunu almış hiç kullanmadım ben bilginiz var mıdır ? Diğeride bir gebenin günlüğü .. 5 dk içinde böyle oldular ama bana kendi çizgileri gibi geldi Awox yarına gelir denerim yine görünüyor mu bilmiyorum daCivcivimmm pandelaA nryyy D dahacokerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?