Bende sürekli ıslaklık hissediyorum çok hareket edince falan ama seninki kadar çok değil azaldı akıntı yumurtlamadan sonra baya uzayan şekilde devam etmişti göğüs sızlamasıyla beraber azaldı böyle rakı beyazına döndü, ben parmak testi yaptım bu arada hala yumuşak

Ya ben dün bir şeyler hissettim gibi ama ayırt edemiyorum soğuk mu aldım yoksa bebişten mi

Yarın dpo 10 benimde deneyeyim o halde ikisiyle de

Ben akıntıya pek güvenmiyorum ama ya dün hatta akıntım kahvemsiydi çook küçük kahve akıntı gördüm ama bunlar progesterondan olabilirmiş bunlar. Parmak testi nasıldı ya bende yapıcam

SOFTEC marka kızlar eşim bunu almış hiç kullanmadım ben bilginiz var mıdır ? Diğeride bir gebenin günlüğü .. 5 dk içinde böyle oldular ama bana kendi çizgileri gibi geldi Awox yarına gelir denerim yine görünüyor mu bilmiyorum da Civcivimmm pandelaA nryyy D dahacokerken

Eklentiler

• IMG_2941.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_2940.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_2938.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 29
Ay burda da gölge vaaar

Dpo kactasın canım bende görüyorum gıbı kı kalıte düşüyor sende görüyorsan olabılır

Seninki daha net gibi sanki yaaa uzun Çubuklu olanda net gördüm bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…