İnşallahSenin silik testlerden ben şüpheliyim hadi inşallah awox gelsin de yine çizgileri görelimmmm
ya ovilerde ben kaset kullanmadım hiç ya laboquick ya da innovita alırım artık regle göreBende diyorum acaba yumurtlamamış olabilir miyim ondan mı ağrı çekiyorumKargo amca nerdesinnn Bence benim testle dene bir dahakine gerek olursa canım
Dpo 8 miydi normal 9 olsada normal canımKızlar ben dayanamadım test yaptım negatıf
Sen yınede başka testlerde yap csnım bana çıkardı dıye sanada çıkarcak dıye bısey yokŞok oldum o kırmızıyı görsem hoplardım yerimden..
demek ki yalancı veriyor kızlar softec de aklınızda bulunsun
yarın yapmak istersen bir daha bakarsın veya 2 3 gün sonra tekrarlarsın bi
Kaçıncı gündesinKızlar ben dayanamadım test yaptım negatıf
yapacağım canım bakalımSen yınede başka testlerde yap csnım bana çıkardı dıye sanada çıkarcak dıye bısey yok
Evet canım 8 . Yarın yapmama kararı aldım 10 . Gün yapacağım . Yıne de çok umutlu degılım SımdıDpo 8 miydi normal 9 olsada normal canım
Bu aralar bunu bende düşünüyorum hatta ilk işte bebek düşündüğümüzde eşim heves edip zibin felan almıştı dedim uğursuzluk mu getirdi acaba belkide hiç olmuycak onları giyemeyecek diye düşünüyorum bu araEvet de kendinde olmayacak gibi düşünüyor insan
Dpo 8 canım . DayanamadımKaçıncı gündesin
yapacağım canım bakalım
2 gün sonra tekrarlarsın daha üzülmek için çok erkenDpo 8 canım . Dayanamadım
Dayanamadın dimiDpo 8 canım . Dayanamadım
Teşekkür ederım . İnsallah 2 gün sonra çift cızgıyı görürüm canım2 gün sonra tekrarlarsın daha üzülmek için çok erken
Dur senin içinn çook erken merak etmeEvet canım 8 . Yarın yapmama kararı aldım 10 . Gün yapacağım . Yıne de çok umutlu degılım Sımdı
umutsuzluk çok kötü yaBu aralar bunu bende düşünüyorum hatta ilk işte bebek düşündüğümüzde eşim heves edip zibin felan almıştı dedim uğursuzluk mu getirdi acaba belkide hiç olmuycak onları giyemeyecek diye düşünüyorum bu ara
Evet dayanamadım ya buraya baktıkça daha beter oluyorum . Kendımı dızıye filme veremıyorumDayanamadın dimielimde böyle duruyor yap yapma arası hahahahaha laboquick de var da onu harcamak istemiyorum uf sinirim bozuldu valla ayda bir döngü de çok uzun ya bunun adeti var piki çatlaması beklemesi
Aynıyız gel sarılalımDiyeti bi başlayıp bi bozarsam böyle olur evlendikten sonra 10 kg aldım resmen
Bu testin yorumlarında hep 6 gün kala çıktı demişler ama galiba bu bende yalancı çizgi çıkardı yani bu test diye hatırlıyorum uf yapsam mı ki ama umutla beklemek daha güzelmiş sankiEvet dayanamadım ya buraya baktıkça daha beter oluyorum . Kendımı dızıye filme veremıyorum
Benım 6 günden önce çıkarması gerekıyor . Çünkü normalde ınsanlar afet gününden 14 gün önce yumurtluyor . Ben 16.17 gün önce yumurtluyorum mesela geçen ay yumurtlamadan 17 gün sonra adet oldum bu ay 16 gün de olacak . Ben adet bıttıkten 4 yada 5. Gününde yumurtluyorumBu testin yorumlarında hep 6 gün kala çıktı demişler ama galiba bu bende yalancı çizgi çıkardı yani bu test diye hatırlıyorum uf yapsam mı ki ama umutla beklemek daha güzelmiş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?