Senin silik testlerden ben şüpheliyim hadi inşallah awox gelsin de yine çizgileri görelimmmm
İnşallah
Bende diyorum acaba yumurtlamamış olabilir miyim ondan mı ağrı çekiyorum Kargo amca nerdesinnn Bence benim testle dene bir dahakine gerek olursa canım
ya ovilerde ben kaset kullanmadım hiç ya laboquick ya da innovita alırım artık regle göre

Şok oldum o kırmızıyı görsem hoplardım yerimden..

demek ki yalancı veriyor kızlar softec de aklınızda bulunsun

yarın yapmak istersen bir daha bakarsın veya 2 3 gün sonra tekrarlarsın bi
Sen yınede başka testlerde yap csnım bana çıkardı dıye sanada çıkarcak dıye bısey yok

Evet de kendinde olmayacak gibi düşünüyor insan
Bu aralar bunu bende düşünüyorum hatta ilk işte bebek düşündüğümüzde eşim heves edip zibin felan almıştı dedim uğursuzluk mu getirdi acaba belkide hiç olmuycak onları giyemeyecek diye düşünüyorum bu ara

Evet canım 8 . Yarın yapmama kararı aldım 10 . Gün yapacağım . Yıne de çok umutlu degılım Sımdı
Dur senin içinn çook erken merak etme
umutsuzluk çok kötü ya

Dayanamadın dimi elimde böyle duruyor yap yapma arası hahahahaha laboquick de var da onu harcamak istemiyorum uf sinirim bozuldu valla ayda bir döngü de çok uzun ya bunun adeti var piki çatlaması beklemesi
Evet dayanamadım ya buraya baktıkça daha beter oluyorum . Kendımı dızıye filme veremıyorum

Evet dayanamadım ya buraya baktıkça daha beter oluyorum . Kendımı dızıye filme veremıyorum
Bu testin yorumlarında hep 6 gün kala çıktı demişler ama galiba bu bende yalancı çizgi çıkardı yani bu test diye hatırlıyorum uf yapsam mı ki ama umutla beklemek daha güzelmiş sanki

Kızlarrr benım ıkı gun once yapıskan uzayan akıntım olmuştu ıkı gun oldu dünden bugüne akıntı beyaz kreme döndü çatlamış galıba dimi bu arada ilk kez uzayan akıntı gördüm

Bu testin yorumlarında hep 6 gün kala çıktı demişler ama galiba bu bende yalancı çizgi çıkardı yani bu test diye hatırlıyorum uf yapsam mı ki ama umutla beklemek daha güzelmiş sanki
Benım 6 günden önce çıkarması gerekıyor . Çünkü normalde ınsanlar afet gününden 14 gün önce yumurtluyor . Ben 16.17 gün önce yumurtluyorum mesela geçen ay yumurtlamadan 17 gün sonra adet oldum bu ay 16 gün de olacak . Ben adet bıttıkten 4 yada 5. Gününde yumurtluyorum

Kızlar ovülasyonla gebelik takip edenler varsa ben onu da yaptım bugün gebelik testinde silik çizgi daha belirgindi. Ovulasyonda da bugün pike yakın olmuş. Yanındaki s =sabah, Ö=öğlen, a =akşam kalp işareti de ilişki olduğu günler

Eklentiler

• 20250827_122205.webp
    100,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…